У вас є рідні чи близькі, які люблять музику? Не виходять із дому без навушників чи взагалі професійно нею займаються? Покладіть під ялинку подарунок з нашої добірки та чекайте на радісні крики.

AirPods

AirPods – найкращі навушники для власників гаджетів Apple. Вони не мають дротів, миттєво підключаються та бездоганно звучать. Навушники сумісні з Android-гаджетами, але найкраще працюють саме із пристроями Apple.

Наприклад, щоб дізнатися рівень заряду AirPods, потрібно просто відкрити футляр та піднести його до смартфона. Якщо ви працюєте на Mac у навушниках, а в цей час вам телефонують на iPhone, AirPods автоматично перемикнутися з комп’ютера на телефон. Жодних зайвих рухів – лише чиста магія Apple.

Які Airpods вибрати?

AirPods 2-го покоління. Компактні вкладиші із сенсорним керуванням та можливістю бездротової зарядки. Кожен навушник важить лише 4 грами, тому вони практично не відчуваються у вухах. Але при цьому забезпечують живий та потужний звук зі збалансованими басами. Завдяки вбудованим мікрофонам в AirPods 2 можна розмовляти телефоном та записувати голосові повідомлення. Це базові навушники щодня.

Ціна питання?

AirPods 2-го покоління зараз на акції. Вартість – 5 899 грн.

AirPods Pro. Вакуумні навушники із системою активного шумоподавлення. Вони оснащені силіконовими амбушурами, що фіксують навушник у вусі – зручно для занять спортом. А також приглушають зовнішні шуми та не дають звуку розсіюватися. При цьому AirPods Pro не “тиснуть” при довгому використанні: усередині вкладишів є спеціальні отвори, які вирівнюють тиск.

Ця модель відрізняється Pro-функціями, що посилюють задоволення від використання навушників. Система активного шумоподавлення усуває зайві звуки навколо користувача. Але не наглухо – це було б небезпечно. Шуми приглушуються, тьмяніють і дозволяють зосередитись на звуку з навушників – навіть у метро не доведеться робити голосніше.

Адаптивний еквалайзер регулює звук відповідно до форми вуха користувача. Просторове аудіо створює ефект присутності: інтенсивність та гучність звуку змінюються залежно від положення людини. А ще AirPods Pro не бояться вологи, поту і довго працюють: до 4,5 години від одного заряду і понад 24 години – з періодичною підзарядкою в кейсі.

Ціна питання?

AirPods Pro зараз на акції. Вартість – 8 299 грн.

AirPods 3-го покоління – новинка 2021 від Apple. Ці навушники не мають силіконових амбушурів і їх не потрібно вкручувати у вухо, як AirPods Pro. Тому вони добре підійдуть людям, яким не подобаються внутрішньоканальні навушники.

AirPods 3 зручно і міцно сидять у вухах – вони не випадуть під час бігу або їзди на велосипеді по купах. Замість оптичних сенсорів у них використовується датчик контакту зі шкірою. Тому система ще точніше розпізнає, коли навушник у вусі, а коли – ні, і вчасно відтворює паузу.

Якість звуку тут також на висоті: динамічний драйвер використовує спеціальний підсилювач, розроблений Apple. Він забезпечує неймовірну детальність звучання. Ноти та звуки не змішуються в кашу, а дозволяють насолодитись усім спектром – від глибоких, насичених басів до кристально чистих високих нот.

AirPods 3, як і Pro, оснащені адаптивним еквалайзером, підтримують просторове аудіо та захищені від вологи за стандартом IPX4. Вбудовані мікрофони закриті спеціальною акустичною сіткою – це знижує шум вітру під час дзвінків. Управління здійснюється за допомогою натискань на сенсорну поверхню ніжки.

Ціна питання?

AirPods 3-го покоління коштують 7 699 грн.

AirPods Max. Топові накладні навушники з об’ємним звуком та еталонною посадкою. Вони підкорять будь-якого аудіофіла: 40-міліметрові динамічні драйвери забезпечують багате звучання та високу деталізацію інструментів. А насичений бас гарантує відчуття легкої вібрації. Яку музику ви не включили – ви почуєте масу нових деталей навіть у добре знайомих треках.

Ці навушники можна використовувати цілий день – вони живуть до 20 годин без підзарядки. Ніякого дискомфорту аксесуар не викликає: верхня частина дужки оброблена м’яким «капюшоном» з сітчастої тканини: він поступово розподіляє тиск конструкції. А телескопічна система регулювання дає змогу індивідуально підлаштувати девайс під розмір голови.

AirPods Max оснащені адаптивним еквалайзером та підтримують просторове звучання. А шумопридушення в них і зовсім топове. Від сторонніх шумів ізолюють амбушури зі спеціального піноматеріалу з ефектом пам’яті. Але якщо цього здасться мало – є активне шумозаглушення, яке вмикається та вимикається за допомогою кнопки на корпусі.

Стильні, довговічні та просунуті AirPods Max – ідеальний подарунок для тих, хто не уявляє свого життя без об’ємного звучання улюблених пісень.

Ціна питання?

AirPods Max коштують 19 999 грн.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen – відомий данський бренд, що виробляє акустику преміальної якості. Кожен пристрій – справжній витвір мистецтва. Чудова якість звуку у поєднанні з інноваційними технологіями та нетиповим дизайном б’ють прямо в серці.

Beosound 1 це потужна портативна колонка з анодованого алюмінію. Компактна конусна форма дозволяє їй вписатися в будь-який інтер’єр – від затишної тераси до стриманого робочого кабінету. Живиться вона від акумулятора, що в автономному режимі дозволить слухати музику протягом 12 годин на середньому рівні гучності.

Управляти Beosound 1 приємно та інтуїтивно зрозуміло! Сенсор знаходиться на верхній панелі: торкніться, щоб увімкнути колонку, поверніть коліщатко для регулювання гучності та проведіть пальцем для перемикання треку.

Але головна особливість стовпчика – запатентована технологія Acoustic Lens Technology. Все, що потрібно знати про неї: ви фізично відчуєте майже сферичний звук. Гучний, деталізований, об’ємний. І зовсім неважливо, де ви розмістите її та де ви самі перебуватимете в момент прослуховування. Кожен куточок кімнати поступово заповниться яскравим звуком на 360 градусів. Це буде неймовірно!

Ціна питання?

На честь різдвяних та новорічних свят на покупку Beosound 1 діє приваблива пропозиція. Замість 59 999 грн вартість колонки складає 47 999 грн. Неймовірна вигода у розмірі 2 000 грн!

Beolit 20 – ще один пристрій від бренду Bang & Olufsen, який стане чудовим подарунком під ялинку. Сама конструкція натякає, що колонку зручно брати із собою: вона виконана з анодованого алюмінію, тому міцна та відносно легка (2,7 кг), а шкіряний ремінець рослинного дублення сильно полегшує транспортування.

На перший погляд, і дуже корисна функція цієї портативної колонки – можливість використовувати її як Power Bank. Верхня панель має спеціальне заглиблення, у центрі – круглий символ заряджання. Навіть не знаючи про цю функцію, підсвідомо хочеться покласти туди смартфон – щоб був на увазі, як на столі. Поверхня з поліуретану, тому він не вислизне, а будь-які забруднення легко втечуть. Перебуваючи десь за містом без доступу до мережі, ви не ризикуєте залишитись не лише без музики, а й без зв’язку.

Ціна питання?

Вартість Beolit 20 складає 14 799 грн замість 18 499 грн. Ваша вигода щодо акції – 3 700 грн.

Beoplay E8 3 Gen – це третє покоління бездротових навушників-вкладишів стало ще сильнішим. Преміальний зовнішній вигляд зберігся: у них, як і раніше, елегантна форма навушників та авторський зарядний чохол зі шкіри. Компактний розмір навушників дозволяє їм комфортно «сидіти» навіть у маленькій вушній раковині. А звук максимально реалістичний: одним дотиком ви можете перемикатися та чути навколишній світ або, навпаки, покращити чистоту дзвінків та сфокусуватися на голосі. Час автономної роботи збільшено до 35 годин, включаючи чотири додаткові цикли зарядки від футляра. Досить навіть на подорож.

Ціна питання?

Купити в подарунок близькій людині навушники Beoplay E8 3 Gen можна з непоганою вигодою для себе: ціна акції – 6 499 грн замість 8 999 грн.

Beoplay HX– ідеальний подарунок для тих, хто прагне усамітнення. В одну мить можна відмовитися від сторонніх звуків завдяки адаптивному активному шумоподавленню останнього покоління. Якщо ви часто буваєте у багатолюдних місцях – це те, що вам потрібно. Beoplay HX дуже легкі (всього 285 грамів) та компактні, тому їх зручно брати з собою. Але головне – вони не розрядяться через пару годин: насолоджуйтесь улюбленою музикою з яскравим збалансованим звуком до 40 годин з активованим Bluetooth та до 35 годин з активованим шумопоглинанням.

До речі, розробники подбали, щоб навушники виконували ще й роль якісної гарнітури. Під час розмови співрозмовник чують вас голосно і чітко. За це відповідають чотири вбудовані чутливі мікрофони та технологія формування променя.

До того ж навушники Beoplay HX мають естетичний зовнішній вигляд. Натуральна шкіра, преміальної якості алюміній та тканина виглядають дуже статусно. До того ж такі матеріали продовжують життя пристрою, адже практично не зношуються.

Ціна питання?

У Новий рік трапляються дива: на преміальні навушники Bang&Olufsen Beoplay HX діє спеціальна ціна! Нова вартість – 14 399 грн замість 17 999 грн з вигодою 3 600 грн.

Beoplay Portal

Ну а якщо навушники потрібні не тільки для прослуховування музики, але ще й для гарячих інтернет-битв у віртуальній реальності, то як подарунок можна розглянути бездротову ігрову гарнітуру Bang & Olufsen. Beoplay Portal підтримує з’єднання Bluetooth і безперебійне підключення до консолі Xbox. Звук у навушниках такий об’ємний та деталізований, що здається, ніби ви зараз перебуваєте в епіцентрі подій! Навколо вибухають гранати, а прямо з-за спини долинають крики супротивників. І ви зможете переговорюватися з іншими гравцями завдяки вбудованим мікрофонам: вони посилять ваш голос і відсіють зайвий гул.

Ціна питання?

Напередодні Нового року бездротові навушники Beoplay HX можна купити з вигодою у розмірі 3 600 грн! Нова вартість – 14 399 грн замість 17 999 грн.

MacBook Pro

Комп’ютери Apple часто використовуються для створення музики та обробки звуку. І для цього є всі підстави. Apple виробляє для своєї техніки найпотужніші процесори та розробляє якісне програмне забезпечення. Mac розширює межі можливостей користувача, гарантує коректну роботу без неприємних сюрпризів, а також є обов’язковою частиною іміджу.

MacBook Pro може похвалитися дуже зручною вбудованою функцією Touch Bar. Це сенсорна панель OLED, яка знаходиться над клавіатурою. Touch Bar адаптується залежно від того, якими завданнями ви робите. Наприклад, під час активності треку, на Touch Bar будуть доступні елементи керування фейдерів, фільтрів, гучності звуку. Користувач може змінити налаштування та покращити звук одним дотиком, для цього не потрібна мишка.

Також ноутбуки Apple вміють запускати кілька плагінів одночасно. При цьому він не перегрівається і не шумить, що при записі звуку також дуже важливо. MacBook Pro не попросить вас встановити системні оновлення серед запису доріжки й не вимкнеться, отримавши серйозне навантаження на процесор. Тільки уявіть, що означало б для артиста опинитися перед розпаленою публікою в руках з ноутбуком, який у найвідповідальніший момент виявився абсолютно марним!

Найприємніше, що MacBook Pro дозволяє бути мобільним. Ви не прив’язані до студії звукозапису і можете створити її, як то кажуть, на коліні. Адже натхнення часом приходить десь у крихітному автобусі посеред курної дороги. Щоб його не проґавити, можна встановити MIDI-контролер на свій Mac, який дозволить легко під’єднати до нього музичне обладнання.

Для професійної роботи зі звуком та відео вам знадобиться професійний софт. Наприклад, Logic Pro зібрано абсолютно все, що може знадобитися для написання, запису, обробки та музики. у додатку ви знайдете чудову колекцію багатофункціональних плагінів, інструментів і готових лупів для створення композиції в будь-якому жанрі. Завдяки MainStage ви зможете давати живі виступи, а Final Cut Pro знайдете передові інструменти для монтажу відео після нього.

До речі, однією із найпопулярніших програм серед музикантів є GarageBand від Apple. По суті, це багатофункціональна цифрова студія із вбудованим секвенсером для запису та відтворення музичних інструментів. У ній можна знайти навіть уроки створення музики.

Якщо ви ще на початку шляху, але хочете отримати надійний робочий інструмент з хорошим запасом на майбутнє, розгляньте кастомний MacBook Pro 13″ на Intel Core i5. Модель має культовий відомий дизайн та якісний дисплей Retina з технологією True Tone, яка знизить навантаження на зір. Його 4-ядерний процесор з відеокартою Intel Iris Graphics дозволять вам почуватися досить впевнено під час роботи не тільки з аудіо, але і з відео. Динаміки у нього гучні та не спотворюють звук на великій гучності. Внутрішнього сховища об’ємом 1 ТБ з лишком вистачить для зберігання всіх ваших файлів, а 32 ГБ оперативної пам’яті дозволять ноутбуку виконувати всі операції швидко та плавно.

Ціна питання?

13-дюймовий MacBook Pro із процесором Intel Core i5 коштує 118 349 грн.

Якщо ви плануєте створювати музику на комерційному рівні, вам знадобиться справді професійна робоча «конячка». І з появою власного чіпа Apple MacBook Pro на M1 з діагоналлю 13 дюймів став неймовірно продуктивним та швидким ноутбуком. Розробникам вдалося зберегти його портативність, легку вагу (всього 1,4 кг) та вмістити у компактні габарити небачену міць! Маючи можливості 8-ядерного процесора, ви впораєтеся з будь-якими завданнями – навіть найскладнішими. Система з трьох мікрофонів допоможе досягти такого звуку, як у студії. Запас гучності у нього теж солідний. При цьому ноутбук дуже економно витрачає енергію та протягне на одному заряді акумулятора до 20 годин активної роботи.

Ціна питання?

MacBook Pro 13” M1 з 8 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті коштує 44 999 грн.

Apple M1 Pro – це молодший із двох нових процесорів, представлених користувачам зовсім недавно. І MacBook Pro 14” на чіпі M1 Pro рве на шматки всіх своїх конкурентів! Мабуть, сьогодні це найпродуктивніший ноутбук! Він оснащений підтримкою до 32 ГБ об’єднаної пам’яті, Thunderbolt 4 та двох моніторів. Обробка графіки проводитиметься до 13 разів швидше, ніж на попередніх моделях Mac. Він отримав потужну систему із шести динаміків з підтримкою просторового аудіо, а також мікрофони студійного рівня. Вас буде не тільки добре чути, а й видно, адже камера FaceTime 1080p також була покращена. Кількість портів для професійних завдань теж побільшало: слот SDXC, порти HDMI та Thunderbolt 4, вихід для навушників та роз’єм живлення MagSafe 3.

Але MacBook Pro отримав не лише новий чіп, а ще й дизайн. Тепер алюмінієвий корпус має прямі грані й виглядає трохи товщі за свого попередника. Клавіатура теж змінилася, отримавши чорну алюмінієву підкладку. Сенсорна смуга Touch Bar пропала, замість неї – фізичні кнопки. Це зробить ваш ноутбук ще й пізнаваним на тлі більш ранніх моделей.

Ціна запитання?

14-дюймовий MacBook Pro на Apple M1 Pro з 16 Гб оперативної та 512 Гб внутрішньої пам’яті коштує 69 999 грн.

Для тих, хто боїться помилитися з подарунком

Якщо ви не впевнені, що зможете догодити з моделлю або кольором гаджета, ще один безпрограшний варіант подарунка! Купуйте подарунковий сертифікат на суму від 500 до 20 000 грн – і ваша близька людина зможе сама вибрати пристрій або аксесуари на цю суму. В наявності електронні та друковані сертифікати, скористатися якими зможете як в інтернет-магазині, так і в роздрібному. Приходьте та пориньте в магію Apple!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Що подарувати людині, яка завжди й скрізь працює? Ідеї подарунків

Lifestyle: вибираємо подарунки, які зроблять життя кращим

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *