Помітили, наскільки простіше стало жити із розвитком технологій? Тепер щоб прибрати, випрати або приготувати їжу не потрібно багато часу. А іноді це взагалі може відбуватися без вашої участі. 

З кожним роком розумні технології все глибше проникають у наше життя, роблячи його простішим, зручнішим, а нас самих – мобільнішим.

iSpace пропонує залишити банальні сувеніри та непотрібні речі у минулому. І у 2022 році робити технологічні подарунки. Які ніколи не лежатимуть без діла і підкреслять, що їхній власник іде в ногу з часом. І дарувальник токож.

А що обрати – дивіться у нашій добірці.

1. MacBook Air

MacBook Air – це варіант для тих, хто не розлучається із ноутбуком цілий день. Він тонкий, легкий та компактний. Діагональ екрану 13,3 дюйми дозволяє комфортно працювати та дивитися фільми. При цьому ноутбук легко поміщається в сумку, не займає багато місця на столику в кафе та зручно розміщується на колінах.

MacBook Air готовий до роботи прямо з коробки – на ньому вже встановлені операційна система і базові програми. Комп’ютер справляється з вимогливими програмами, швидко «відповідає» і працює до 18 години без підзарядки. Клавіатура Magic Keyboard має тихий хід клавіш – можна працювати, навіть якщо поряд хтось відпочиває. А трекпад із підтримкою жестів Multi-Touch допомагає зручно переміщатися між відкритими програмами чи вкладками у браузері.

Докладніше про те, чому MacBook Air – найкращий у своєму класі, читайте в огляді.

Ціна питання?

Що придбати до MacBook?

MacBook Air – це пристрій, який ви братимете з собою у відпустку, на роботу, на дачу та у всілякі поїздки. Подбайте, щоб він не вийшов з ладу через випадкове падіння або удар. У каталозі iSpace ви знайдете великий вибір рюкзаків для MacBook для MacBook. Ціна – від 599 грн.

А щоб ноутбук раптово не розрядився в невідповідний момент, не забудьте про power bank. Ми радимо Prestigio – вони підтримують швидку зарядку, захищають MacBook від перегріву та дозволяють одночасно заряджати одразу кілька гаджетів Apple. Ціна – від 1 999 грн.

2. AirTag

Це найлегший спосіб знаходити свої речі.

Наприклад, AirTag зручний, коли ви втратили щось у квартирі – припустимо, ключі. За допомогою смартфону ви зможете відтворити звук через динамік трекера та знайти його за звуком.

AirTag працює на великих відстанях. Припустимо, ви втратили на вулиці рюкзак із міткою і згадали про це лише вдома. У програмі «Локатор» геопозиція трекера не відображається через локальні обмеження. Але як тільки поруч із вашим рюкзаком пройде людина з iPhone, останнє розташування трекера з’явиться у вашому “Локаторі”. Справа в тому, що AirTag транслює Bluetooth сигнал, який приймають інші пристрої Apple. Вони ж перекидають розташування мітки в iCloud її власника.

Хороша новина: в Україні багато людей з iPhone, тож схема справді працює. Корисні факти про пошуковий маячок AirTag – за посиланням.

Ціна питання?

  • AirTag коштує від 1 199 грн.

3. iPad Air

Планшет від Apple – це універсальний пристрій для життя. За допомогою нього зручно грати, дивитися фільми, читати, серфити в інтернеті, вчитися та працювати. Його можна взяти з собою до коледжу чи університету, а також до офісу, у поїздку чи на пляж. Він не займає багато місця і буде доречний повсюди: від ліжка до сцени конференц-залу.

iPad Air 2020 оснащений великим дисплеєм Liquid Retina – контент виглядає чудово під будь-яким кутом. Потужний процесор А14 Bionic легко «тягне» ресурсомісткі завдання – наприклад, ігри зі складною графікою або монтаж відео 4К. При цьому iPad Air споживає мало енергії та довго працює без підзарядки. А ще планшет дуже легкий (458 г), тому навіть за довгої роботи не втомлюються руки.

Ціна питання?

Що придбати до iPad?

iPad багато років служитиме вам вірою та правдою. І краще, якщо він збережеться в ідеальному стані: без сколів, подряпин та тріщин на склі. У iSpace ви знайдете функціональні чохли для iPad. Які автоматично виводять планшет із режиму сну під час відкриття та повертають у нього – при закритті. А також обкладинки, які можна складати під різними кутами та використовувати як підставку під час читання, перегляду кіно чи набору тексту. Ціна – від 299 грн.

Перетворити iPad на потужний інструмент допоможуть фірмові клавіатури та стілуси від Apple. Ці продукти вигідніше купувати разом із планшетом. Наприклад, комплект iPad Air + Стілус APPLE Pencil + Чохол-клавіатура APPLE Magic Keyboard коштують 37 137 грн. замість 38 097 грн.

Втім, навіть один стілус значно розширить можливості вашого iPad. Розповідаємо про нього докладніше.

4. Apple Pencil

Попри стереотипи, фірмовий стілус від Apple корисний не лише художникам чи митцям. Він загалом спрощує процес використання iPad. Наприклад:

– При роботі “в руках” не втомлюються руки, адже не потрібно тягтися пальцем від одного краю планшета до іншого. Достатньо легкого руху стілуса.

– Зручно робити рукописні нотатки: ви просто малюєте на iPad, як у звичайному блокноті. Тільки Apple Pencil для вас і ручка, і гумка, і маркер.

– Можна ювелірно ретушувати та обробляти знімки прямо на iPad. І це не займе багато часу.

– Стілус – це ще й крутий маніпулятор для ігор: головоломок, аркад та RPG.

Ціна питання?

7. Apple Watch

Сьогодні класичний механічний годинник – це більше елемент іміджу, ніж функціональний девайс. Тому що смартфони у нас в руках практично постійно: навіщо носити окремий гаджет, який показує лише час?

Apple Watch SE не тільки підкажуть, котра година. Вони можуть підраховувати кількість кроків і витрачених калорій, і навіть вимірюють пульс. Годинник автоматично розпізнає вид тренування і фіксує прогрес. За допомогою них можна оплачувати покупки, відповідати на повідомлення та приймати дзвінки, не дістаючи смартфон.

При цьому Apple Watch не бояться пилу та вологи. З ними можна приймати душ і навіть плавати.

Ціна питання?

Що придбати до Apple Watch?

Годинник від Apple доречно виглядає як із сукнею, так і зі смокінгом. А якщо користувач консервативний – він легко може обрати класичний циферблат, як на механічному годиннику. Також будь-який стиль та настрій підкреслять ремінці для Apple Watch – їх в iSpace величезний вибір. Також у каталозі ви знайдете кабелі, бездротові зарядки та скло для годинника.

8. AirPods

AirPods 2-го покоління – одні з найвідоміших навушників у світі. Вони добре звучать, швидко заряджаються та довго тримають батарейку. Їх люблять за 3 якості:

– Функціональність. На кожному навушнику є датчики та мікрофон, які дозволяють використовувати девайс як гарнітуру. А також керувати медіа та Siri, не дістаючи телефон.

– Зручність. Навушники дуже легкі та не мають хрящових фіксаторів. Тому від них не втомлюються вуха навіть за тривалого використання.

– Простота. Найкращі “друзі” AirPods – це пристрої Apple. До них аксесуар підключається миттєво і працює ідеально. Наприклад, щоб iPhone побачив навушники, досить просто відкрити футляр та піднести його до смартфона. До речі, AirPods можна використовувати з Android-гаджетами.

Ціна питання?

  • AirPods 2-го покоління зараз на акції. Вартість – 4 599 грн. замість 5 899 грн. Ваша вигода при покупці – 1 300 гривень.

6. iPhone

Раніше у кожному будинку був стаціонарний телефон. А сьогодні ви зможете згадати, коли останній раз його використовували?

Зараз ми вже не уявляємо свого життя без мобільного телефону. З його допомогою ми телефонуємо, переписуємося, граємо, фотографуємо кота й одразу відправляємо знімок батькам. Це та сама річ, яка з нами постійно. І якщо ви хочете, щоб смартфон був хорошим і довго служив вірою та правдою – обирайте iPhone.

iPhone 11 – базовий смартфон з універсальною “начинкою”. Він швидко і плавно працює, довго живе без підзарядки, а просунута камера забезпечує приголомшливі фото і відео навіть при недостатньому освітленні. Це оптимальний вибір для тих, хто любить технології, але не женеться за новинками.

Ціна питання?

  • iPhone 11 коштує від 18 499 гривень.

Що придбати до iPhone?

Розбити телефон – справа випадку, а ремонт може коштувати великих грошей. Тому не випробовуйте долю – носіть iPhone у чохлі. Їх в iSpace величезний вибір. Наприклад, є ультратонкі, водозахисні та навіть ударостійкі від бренду UAG, які захищають від падінь за військовими стандартами.
Єдиний надійний спосіб захистити екран iPhone у разі падіння – встановити захисне скло. Якісне покриття не повинно знижувати чутливість дисплея і мати олеофобні властивості – щоб не залишались відбитки пальців. Обрати скло на iPhone можна тут.

Сертифікати iSpace

Дарувати подарунки вдвічі приємніше, якщо знаєш, що вони принесуть радість. У iSpace ви знайдете презент на будь-який смак, а зробити правильний вибір допоможуть наші консультанти.

А якщо хочеться зробити сюрприз близькій людині чи колезі, але ви не знаєте, яку модель обрати, колір чи наповнення – вам ідеально підійде подарунковий сертифікат iSpace на фіксовану суму.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *