Вибрати подарунок для бізнесменів непросто: найчастіше вони вже мають усе необхідне. І навіть більше. Але ми маємо ідею: при виборі презенту відштовхуйтеся від способу життя людини.

Дуже часто у людей бізнесу мало вільного часу, зате повно завдань та справ, які потребують порядку. Використовуйте це! Знайдіть річ, яка принесе спокій та рівновагу в шалений графік керівника.

А де шукати – підкаже iSpace.

1. Mac

MacBook Air – найкомпактніший ноутбук з лінійки Apple. Він важить всього 1,29 кг, тому його зручно брати із собою на зустрічі, у подорожі та відрядження. І працювати у будь-якій ситуації, за будь-яких умов.

MacBook Air оснащений дисплеєм Retina із технологією True Tone. Будь-який контент на ньому виглядає детально та реалістично: текст – чіткий, а кольори – яскраві. Клавіатура Magic Keyboard має підсвічування клавіш та датчик освітленості – зручно друк у будь-який час доби. Окремо відзначимо продуктивність комп’ютера: після переходу Apple на чіпи М1 потужність MacBook Air значно зросла. Він підходить не тільки для веб-серфінгу та роботи з офісними програмами, але й для складніших завдань – наприклад, монтаж відео в 4K. При цьому MacBook Air працює до 18 годин без підзарядки – це неймовірно багато навіть для ультрабуків.

Ціна питання?

Купуйте MacBook Air з офіційною гарантією та локальним гравіюванням клавіатури в магазинах iSpace. Ціна – від 33 999 грн.

Що придбати до MacBook Air?

Професіонали вибирають MacBook з багатьох причин. Одна з них – мобільність. Подбайте, щоб ваш Mac не постраждав по дорозі на зустрічі, переговори чи конференції: відразу купуйте захисну сумку або чохол. Вона захистить ваш комп’ютер від дощу, випадкових падінь, ударів та подряпин. За законом підлості ці неприємності трапляються в невідповідний момент і обходяться дорого.

У каталозі iSpace ви знайдете понад 100 сумок, накладок, чохлів та рюкзаків для MacBook Air. Деякі з них облягають девайс як друга шкіра, інші мають додаткові кишені для ваших речей. Ціна – від 599 грн. Перейти до каталогу

MacBook Pro. Це сімейство ноутбуків Apple для професійної роботи. Ми радимо придивитися до моделей на чіпах М1 – вони напрочуд потужні і їх “запасу міцності” вистачить ще мінімум на кілька років.

М1 – це “система на кристалі”. Вона поєднує центральний та графічний процесори, пам’ять, контролери та інші компоненти в одному маленькому шматочку кремнію. Це забезпечує колосальний приріст продуктивності та енергоефективності. Навіть ресурсомісткі операції виконуються швидко та плавно. Докладніше про технічні можливості MacBook Pro на чіпі М1 ми розповідаємо тут.

Для тих, кому не вистачає потужності чіпа М1 (хоча цьому складно повірити), Apple створила топові MacBook Pro на чіпах М1 Pro і М1 Max. Це одні з найпотужніших ноутбуків у світі. Вони дозволяють вирішувати завдання, які сьогодні «витягнуть» не всі професійні комп’ютери, не кажучи вже про ноутбуки. Докладніше про можливості чіпів М1 Pro та M1 Max ми розповідали за посиланням.

Ціна запитання?

MacBook Pro на чіпі М1 коштує від 44 999 грн. На чіпах М1 Pro та M1 Max – від 69999 грн. Переглянути конфігурації можна у каталозі.

Що купити до MacBook Pro?

MacBook – легкий та тонкий девайс для професіоналів. Але якщо ви постійно носите із собою зарядку, вся магія від його невагомості сходить нанівець. Зарядний блок важить і займає місце в сумці. А кабель не тільки заважає і мажеться, а й зовсім може переломитися від постійних згинань. Це проблема всіх ноутбуків, не лише Mac.

Дозвольте собі максимальний комфорт: тримайте одну зарядку вдома, а другу – в офісі. Тобто у місцях, де ви найчастіше працюєте. Так ви будете набагато мобільнішими і зможете переміщатися «без нічого». Вибрати оригінальний зарядний пристрій від Apple, а також багатопортові адаптери для одночасного заряджання інших гаджетів можна в каталозі. Ціна – від 1299 грн.

Також вам рано чи пізно знадобиться перехідник. Наприклад, щоб під’єднати флешку, картку пам’яті чи смартфон. Вибирайте відповідні адаптери, хаби та док-станції в iSpace. Ціна – від 299 грн. Перейти до каталогу

2. iPad

iPad Air – універсальний девайс на всі випадки життя. Ця модель має процесор A14 Bionic. Він не такий потужний, як чіп М1, але його можливостей вистачить для більшості вимогливих користувачів.

iPad Air блискавично відкриває програми та не гальмує в режимі багатозадачності. До нього можна під’єднати USB-C 4K дисплей, принтер, USB-C хаб з декількома SSD, а також SD-карти та дротовий Ethernet. Цей планшет має яскравий дисплей, який займає всю передню панель. І надзвичайна автономність – до 10 годин від однієї зарядки.

Все це робить його універсальним пристроєм для роботи. Веб-серфінг, робота з текстом, таблицями та документами. А також створення красивих презентацій та багато іншого – iPad Air легко впорається з цим навантаженням. А ще він легкий і компактний, тому на ньому зручно працювати в машині, літаку або в кафе.

Ціна запитання?

iPad Air 10,9 коштує від 20 999 грн.

Що придбати до iPad?

iPad – потужний робочий інструмент. Але за допомогою сумісних гаджетів можна прокачати ще більше. Звичайно, друкувати прямо на дисплеї не складно, але швидше та приємніше це робити на клавіатурі, де відчувається кожне натискання. До речі, у зібраному вигляді Magic Keyboard та Smart Keyboard працюють як чохол. Трекпад із підтримкою 20+ жестів дуже спрощує роботу в режимі багатозадачності.

Чохли для всіх моделей iPad вибирайте за посиланням.

Розширити можливості iPad та перетворити його на потужний робочий інструмент допоможуть клавіатура і стілус Apple Pencil. Їх вигідніше купувати комплектом.

А ось як разом із планшетом можна використати стілус.

3. Apple Pencil

Якщо у світі існує солодка парочка, це iPad і Apple Pencil. Олівець миттєво підключається та перетворює планшет на повноцінний професійний інструмент. Не лише для дизайнера, а й для бізнесмена. Apple Pencil дозволяє:

– Швидко вводити рукописний текст – як у звичайному блокноті. Тільки цей текст одразу оцифровується.

– Використання iPad як другий сенсорний екран для Mac. Річ у тому, що при підключенні iPad як другий монітор, його екран перестає реагувати на дотики пальців. А на Apple Pencil – ні.

– Вносити ескізи, графіки або діаграми у презентації та звіти на iPad. Це дуже зручно та значно заощаджує час.

Ціна питання?

Apple Pencil 2 коштує  5299 грн.

4. Навушники Bang & Olufsen Beoplay E8

Преміальні, бездротові навушники від відомого датського бренду Bang & Olufsen. Вони чудово звучать і розкішно виглядають.

Корпус Е8 зроблений із міцної текстурованої гуми та полімеру, який захищає від вологи та поту. Зарядний кейс із магнітною фіксацією оброблений натуральною шкірою. Навушники працюють до 16 годин, а керуються простими дотиками.

Це чудовий подарунок для людей, які завжди рухаються. А також для тих, хто любить оточувати себе гарними речами.

Ціна питання?

У мережі iSpace зараз діє акція на Beoplay E8. Їхня вартість – 6 499 гривень замість 8 999. Ваша вигода становитиме 2 500 гривень.

5. iPhone

Дуже часто успішні люди обирають iPhone. І річ не в пафосі. Просто він стабільно працює, система iOS зрозуміла та логічна, а сам iPhone відмінно вписується в екосистему Apple. Це заощаджує час при виконанні повсякденних завдань: наприклад, відкривши сторінку в браузері Safari на Mac, можна продовжити її перегляд на iPhone.

iPhone 13 Pro Max – це флагманський смартфон. З найкращим «залізом», просунутою камерою та потужним акумулятором. У нього бездоганний дисплей з технологією Pro Motion, яка адаптує частоту кадрів під контент, що відображається. Це ідеальний подарунок для тих, хто цікавиться новинками і вважає за краще отримувати все найкраще.

Докладніше про можливості iPhone 13 Pro Max ви можете дізнатися тут.

Ціна питання?

iPhone 13 Pro Max коштує від 42999 грн.

Що придбати до iPhone?

Якщо ви або той, кому ви вибираєте подарунок – автомобіліст, то час від часу доведеться заряджати iPhone в машині. Тому ми радимо придбати якісну автомобільну зарядку. Річ у тому, що стрибки напруги в електромережі автомобіля зустрічаються частіше, ніж у «домашній» розетці. І гарний пристрій має їх нівелювати. Якщо заряджання неякісне, цього не відбувається, і акумулятор піддається якнайшвидшому зносу. Купити надійну автомобільну зарядку для iPhone можна в iSpace.

Новий рік та Різдво – чарівні свята, коли хочеться радіти самим і дарувати радість оточуючим. В iSpace ви знайдете найбажаніші подарунки для себе та своїх близьких. А наші консультанти допоможуть вам зробити найкращий вибір.

 Якщо ви так і не визначилися з конкретним девайсом, то iSpace пропонує безпрограшний варіант – подарункові сертифікати на суму від 500 до 20 000 гривень.

Якщо ви вибираєте подарунок для людини, яка любить торкнутися та протестувати техніку ще до покупки, – вибирайте паперовий сертифікат. Ми із задоволенням допоможемо вашим рідним та близьким вибрати подарунок мрії в атмосфері Apple.

У нас ви можете купити техніку в trade-in, а також оформити розстрочку чи кредит. Вибирайте подарунки онлайн чи приходьте до нас у магазини!

Ще більше подарунків ви знайдете тут

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *