Apple випускає найкращі бездротові навушники на ринку. Вони настільки круті, що користуватися ними хочуть навіть власники Android. Але постає питання: чи можна підключити AirPods до смартфона іншого бренду? Давайте розбиратися.

Почнемо з очевидних фактів: AirPods пропонують приголомшливу якість звуку, мають активне шумопоглинання і зручне управління. Саме це і робить їх настільки привабливими для тих, хто цінує якість продукту і власний комфорт.

З нюансів: у власників Android не буде можливості звернутися по допомогу до голосової помічниці Siri. Однак вони зможуть використовувати навушники для прослуховування музики і розмов по мобільному та інтернет-зв’язку.

Будь-які бездротові навушники синхронізуються з мобільними пристроями за допомогою Bluetooth. Це стандартний для всіх сучасних гаджетів бездротовий модуль. Саме тому AirPods справно працюють не тільки всередині екосистеми Apple.

Як підключити AirPods до Android? Дотримуйтесь інструкції нижче.

  1. Зайдіть у “Налаштування” Android-пристрою і відкрийте розділ “Підключення”.
  2. Увімкніть Bluetooth, якщо тумблер не був активований.
  3. Покладіть свої AirPods у футляр і відкрийте кришку.
  4. Натисніть і утримуйте кнопку на задній стороні корпусу доти, доки індикатор не почне блимати білим кольором.
  5. Коли навушники з’являться у списку Bluetooth-пристроїв, виберіть їх.

Готово! Тепер AirPods працюватимуть із вашим Android-смартфоном. Посібник однаково застосовний до всіх поколінь бездротових навушників Apple: Аірподс, Аірподс 2, Аірподс 3 і Аірподс про. До речі, наступного разу навушники автоматично підключаться, коли ви відкриєте кейс.

А ось для підключення накладних навушників AirPods Max, потрібно натиснути кнопку управління шумом і утримувати її приблизно 5 секунд або доти, доки індикатор стану не почне блимати білим. Потім просто вибрати навушники в списку Bluetooth-пристроїв.

Якщо у вас не виходить під’єднати Аірподс до Андроїда, рекомендуємо переконатися, що Bluetooth увімкнено, кейс і обидва навушника заряджені, а також обрані як активний аудіопристрій.

До речі, ви також можете насолоджуватися просторовим аудіо і налаштувати еквалайзер під себе.

До навушників додається інструкція, в якій проілюстровано, як під’єднати Аірподс до Андроїд і керувати ними. Але якщо у вас виникнуть складнощі, наші експерти будуть раді вам допомогти. До речі, якщо ви тільки придивляєтеся до бездротових навушників Apple, то в магазинах iSpace можна купити Аірподс за дуже приємними цінами і з доставкою по Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як під’єднати навушники AirPods до комп’ютера Mac?

Як відрізнити підробку AirPods від оригіналу?

Як почистити AirPods: поради експертів

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *