Більшість користувачів активно слухають AirPods у парі з iPhone. Але хочемо нагадати, що бездротові навушники Apple так само легко синхронізуються з MacBook або, наприклад, iPad. За бажання на них можна вивести звук навіть із вашого телевізора.

Сьогодні iSpace ділиться покроковою інструкцією, як підключити AirPods до Mac. Моделі ваших пристроїв не мають абсолютно ніякого значення – набір дій буде однаковий.

Як під’єднати AirPods до Mac, якщо навушники вже під’єднані до iPhone?

Спершу варто нагадати про те, що буде краще синхронізувати ваші девайси, виконавши вхід в iCloud за допомогою одного і того ж ідентифікатора. Спільна екосистема дасть змогу всім пристроям працювати так, немов вони являють собою єдиний організм. Це не тільки спростить взаємодію з ними, а й значно розширить їхні можливості.

Тому якщо ваші навушники AirPods вже пов’язані зі смартфоном iPhone, а сам iPhone і Mac прив’язані до одного облікового запису Apple ID, то і робити нічого не доведеться.

  • Откройте кейс наушников рядом с вашим компьютером.
  • Вверху в строке меню macOS щёлкните по значку Bluetooth .
  • В появившемся окошке выберите свои AirPods.

Власне, на цьому все. Лише пара секунд – і ви зможете насолодитися музикою в повній свободі від дротів. А наступного разу вам достатньо буде просто вставити AirPods у вуха: система зробить все за вас за умови активованого Bluetooth. Тут же ви побачите інформацію про заряд кейса і самих навушників.

Як під’єднати AirPods до Mac, якщо навушники ще не під’єднані до iPhone?

Якщо ж ваша акустика ще не пов’язана з iPhone, логічно, що і до Mac вона теж не підключиться автоматично. Щоб створити пару з AirPods і Mac, дотримуйтесь підказок нижче.

Відкрийте кришку кейса, залишивши навушники всередині.
Затисніть і утримуйте кнопку налаштування на задній панелі кейса AirPods, поки індикатор на ньому не почне блимати білим світлом. У випадку з AirPods Max потрібно утримувати кнопку управління шумом.
На Mac відкрийте головне меню, натиснувши на іконку . Потім виберіть розділ “Системні налаштування”, а в меню, що з’явилося, – Bluetooth .
У списку пристроїв знайдіть AirPods і натисніть “Підключити”.

Порада. Значок підключення можна винести в рядок меню. Для цього поставте галочку навпроти речення “Показувати Bluetooth у рядку меню”. Також користувач може налаштувати елементи управління, вибравши кнопку “Додатково”. Параметри залежатимуть від конкретної моделі навушників.

Що робити, якщо AirPods не підключаються до Mac?

Якщо з підключенням бездротових навушників виникли проблеми, не поспішайте засмучуватися: ну всяке буває. Головне знати, як виправити ситуацію.

  • Для початку перевірте, чи оновлено macOS до останньої версії. Зробити це можна на сайті support.apple.com.
  • Переконайтеся, що Bluetooth активовано. Для цього натисніть іконку в рядку меню вгорі екрана.
  • Перевірте відсоток заряду AirPods. Зробити це можна в тому ж розділі меню, де знаходиться Bluetooth. Або просто відкрийте зарядний кейс: світлодіодний індикатор має горіти зеленим кольором.
  • Якщо навушники під’єднані, але все одно не грають, перевірте, чи обрано їх як активний аудіопристрій. А якщо в списку пристроїв ви їх бачите, але вони все одно не підключаються, спробуйте видалити їх зі списку і прив’язати їх до Mac заново.
  • Якщо нічого з перерахованого вище не спрацювало, відновіть заводські налаштування. Для цього натисніть і утримуйте кнопку на “спинці” кейса AirPods протягом 3-5 секунд – доти, доки індикатор не підморгне вам тричі жовтим кольором.

Ніякої метушні, додаткових завантажень, складних інструкцій. Досить підключити AirPods один раз, щоб користуватися ними із задоволенням.

Якщо у вас ще залишилися питання або ви хочете отримати детальну консультацію, фахівці нашого сервісного центру буду раді вам допомогти.

Купити MacBook Air можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:

ТОП 6 програм для монтажу відео на macOS

Гарний робочий стіл на iPhone: як створити свої віджети і змінити іконки в iOS?

Як перейти з ПК на Mac: гайд для новачків

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *