Приємно обирати подарунки, коли розумієш, чого хоче людина. А якщо вона сама не знає? У такому разі пошук презенту схожий на ситуацію “піди туди – не знаю куди, принеси те – не знаю, що”. Але не впадайте у відчай: ми знайшли універсальну річ, яка підійде всім. Причому незалежно від віку, захоплень і способу життя.

5 причин, чому iPad 9 – це найкращий подарунок на Новий рік

iPad – це не просто гаджет. Це вищий рівень комфорту і свобода дій: великий планшет зручніший, ніж смартфон і при цьому він більш портативний, ніж ноутбук. У нього є 1000 і 1 перевага, про які ви напевно не замислювалися.

Пояснюємо, навіщо потрібен планшет, на прикладі iPad 9-го покоління – базової та найдоступнішої моделі в актуальній лінійці.

  • Робоче середовище завжди з собою. iPad тонший і легший, ніж книга, але при цьому його діагональ становить 10,2 дюйма – це оптимальний розмір для роботи, читання, ігор і перегляду фільмів перед сном. Тому використовувати планшет зручно не тільки за столом, як ноутбук, а й у ліжку, в кафе, в машині, в офісі або просто на ходу.
    На відміну від смартфона, на великому екрані iPad комфортно серфити в інтернеті, редагувати таблиці та документи. А якщо знадобиться надрукувати текст, то просто розгорніть чохол-клавіатуру Smart Keyboard. З iPad ваше робоче місце зменшується до розмірів блокнота.

  • Персональна станція розваг. В iPad еталонний дисплей із правильною передачею кольору. Тому на ньому приємно читати, дивитися кіно, скролити стрічку в TikTok, Instagram і багато іншого. Планшет підтримує сучасні ігри та додатки, а ще до нього можна підключити геймпад: якщо ви не знаєте, що подарувати хлопцю на Новий рік, то з iPad ви точно не помилитеся.Але цей планшет сподобається не тільки геймерам. Багато батьків маленьких дітей підтвердять: немає нічого більш рятівного, ніж планшет з мультиками для примхливої дитини. Особливо, якщо ви в машині, в літаку або в інших громадських місцях. До того ж iPad можна використовувати і самому, попередньо завантаживши на нього фільми для довгого перельоту.

  • Потужний двигун продуктивності. iPad 9-го покоління оснащений чипом A13 Bionic: швидким і продуктивним. Система працює плавно і не гальмує, навіть якщо одночасно запустити кілька додатків. Текстові редактори, пошта, розклад, передові додатки, як-от Adobe Fresco і Procreate, – усе це завжди буде під рукою. Дуже актуально для тих, хто їде у відпустку на інший кінець світу, але робота знаходить його і там!Звісно, сучасні смартфони справляються з роллю особистих асистентів, але справжній комфорт у роботі надає саме планшет. Який при цьому вигідніший, ніж багато базових ноутбуків. Загалом, якщо ви думаєте, що подарувати мандрівникові, – даруйте портативний iPad. Він точно оцінить.

  • Один девайс для всієї родини. Якщо ви даруєте iPad дружині або чоловікові – ви теж будете ним користуватися. Як і ваша дитина. Навіть ваш кіт зможе на ньому грати, якщо ви скачаєте йому застосунок із крапкою, що бігає! “Загуглити” рецепт, замовити піцу, відволікти дитину, почитати перед сном – у побутових сценаріях планшет незамінний.І не забувайте про батьків: якщо ви шукаєте, що подарувати мамі чи татові, бабусі чи дідусеві, то iPad чудово підійде. На великому екрані не потрібно вдивлятися в текст, щоб прочитати його. Завдяки сучасним відеокамерам ви зможете зідзвонюватися по відеозв’язку. І при цьому не будете для батьків маленькою крапкою, як на екрані смартфона.Один iPad замінює безліч речей: телевізор, смартфон, пошту, ігрову консоль, блокноти, книги, олівці та багато іншого. Ось чому це подарунок для всієї родини.

  • Стильна частина іміджу. Що подарувати дівчині на Новий рік, якщо вона обожнює стильні та функціональні речі? А чоловікові? Адже їм теж важливо мати респектабельний і статусний вигляд! Щодо стилю і впізнаваності, то у iPad немає конкурентів (якщо тільки інші девайси Apple).Уявіть картину: офіс, нарада. Ви з iPad, на якому робите нотатки, а інші учасники – зі звичайними блокнотами. Хто з вас має більш представницький вигляд? Планшет стане гарною підмогою для людей, яким доводиться проводити презентації для невеликої аудиторії: викладачі та студенти, продавці, страхові агенти, ріелтори. Адже демонструвати фото, інфографіку або відеоролики можна на вазі. Ноутбук для цих цілей занадто громіздкий.

Висновок: подарунок може бути універсальним, якщо він охоплює якомога більше сфер життя: навчання, робота, творчість, хобі, спілкування та розваги. Саме це робить iPad. Він може стати сполучною ланкою між стаціонарними комп’ютерами в офісі та вдома. За допомогою планшета легко відволікти дитину в дорозі та терміново відповісти на робочий лист із відпустки. І, звісно, з iPad приємно розважатися: дивитися кіно, читати книжки, грати та багато іншого.

Ось чому планшет Apple – це ідеальний подарунок на Новий рік. Незалежно від статі, інтересів і способу життя одержувача. Для повсякденних завдань обирайте iPad 9-го покоління: це найдоступніша модель у лінійці з продуктивним процесором, великим екраном і витривалим акумулятором.

Купуйте iPad з офіційною гарантією в магазинах iSpace. Наша компанія – авторизований представник Apple в Україні. Тому ми не тільки продаємо нову оригінальну техніку, а й консультуємо, а також виконуємо гарантійне обслуговування. Ми допоможемо вам обрати оптимальну модель і підберемо для неї аксесуари. А ще у нас ви можете купити планшет Apple в Trade-in, розстрочку або в кредит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

iPad 9-го покоління чи iPad Mini 6? Огляд та перші враження

5 причин подарувати їй iPad

Фішки iPad, якими ви не користуєтесь

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *