Яким має бути ідеальний подарунок дівчині на 8 березня? Бажаним, красивим, надійним і, звичайно, практичним. Під цей опис ідеально підходить iPad.

Розповідаємо, чому його варто піднести жінці, яку ви по-справжньому любите та цінуєте.

1. Береже місце у сумці

На фото – iPhone 13 Pro Max & iPad Mini 6

Головна фішка iPad – це портативність. Дівчата беруть із собою ноутбук лише у випадку, якщо точно знають, що він знадобиться. Планшет тонкий і легкий. Він не займає багато місця в сумці та не відтягує плече. Тому його зручно брати із собою навіть просто так, про всяк випадок. Наприклад, якщо під час поїздки потрібно терміново зробити щось по роботі. Або коли не знаєш, чого у відпустці захочеться більше: подивитись фільм чи почитати книгу.

Чому все це не можна зробити на смартфоні? Тому що навіть найбільший iPhone не зрівняється з найменшим iPad. Фізична площа екрана планшета більша, тому працювати з контентом на ньому набагато зручніше. А ще iPad підтримує жести мультитач – порятунок для роботи у режимі багатозадачності.

2. Економить час

Багато чоловіків люблять самостійно ремонтувати техніку та перепрошувати гаджети. Дівчата воліють, щоб усе працювало само – без глюків, багів і зависань. Це заощаджує час і береже нерви. Ви ж хочете, щоб ваша кохана була спокійна та добра?

Всі нові моделі iPad оснащені продуктивним чіпом та працюють неймовірно швидко. Щоб запустити програму, потрібно всього 3 дії та менше ніж 5 секунд:

  • відкрити чохол;
  • натиснути кнопку «Додому» або змахнути робочий стіл;
  • натиснути на піктограму програми.

Те саме стосується одночасної роботи в декількох додатках – жодних затримок та підвисань. Навіть “важкі” програми літають.

А ще iPad вміє підключатися до інтернету по Wi-Fi та стільниковим мережам. Можна працювати з будь-якого місця та не витрачати час на пошук точки без пароля. За допомогою вбудованого сервісу Spotlight легко знайти текстовий документ або програму. Просто введіть слово – система покаже всі файли, де воно зустрічається. Це набагато швидше, ніж вручну шукати потрібний документ у всіх папках.

3. Замінює безліч предметів

iPad замінює предмети з різних сфер життя. З ним блокнот та ручки, книги, телевізор, плеєр, приставка і навіть ноутбук – це один компактний пристрій.

Наприклад, щоб перетворити планшет на портативну ігрову консоль, просто під’єднайте до нього геймпад. Потрібна «робоча конячка»? iPad готовий до роботи прямо з коробки – на ньому вже встановлені базові програми для роботи з текстом, таблицями та презентаціями.

Ваша кохана малює, креслить, працює з графікою чи просто звикла записувати інформацію у блокноті? Зі стилусом Apple Pencil робити це набагато приємніше. За допомогою спеціальних датчиків він розрізняє понад 2000 ступенів сили натискання та розпізнає кут нахилу.

Наскільки хороша була екранна клавіатура, але друкувати довгі тексти зручніше на фізичній. І така для iPad є це чохол-клавіатура Magic Keyboard або Smart Keyboard. У закритому вигляді він захищає планшет від пошкоджень, у відкритому – служить підставкою та клавіатурою одночасно.

4. Підлаштовується під власника

Вчитися чи працювати — не означає сидіти вдома чи офісі. З iPad ваша дівчина зможе слухати лекції, працювати над спільними проєктами та просто спілкуватися з колегами буквально на ходу.

Планшет буквально підлаштовується під графік та темп життя власника. Адже він працює стільки, скільки вам потрібно. Просто поставте його на зарядку під час свого сну – і цього достатньо, щоб не залежати від електрики цілий день.

Наприклад, найбільший і потужний iPad 12.9 Pro при інтенсивному використанні живе понад 10 годин без підзарядки. Цього вистачає із запасом, щоб поїхати працювати кудись у парк і навіть не згадати про розетку.

5. Дбає про її здоров’я

У наш час оригінальний подарунок дівчині – той, який вибраний із турботою про її здоров’я. І iPad саме такий.

Планшет оснащений дисплеєм Retina із технологією True Tone. Ця функція особливо корисна для читання та вебсерфінгу. Вона підлаштовує температуру екрана під освітлення довкілля – так воно виглядає максимально природним. В результаті очі менше напружуються і не так сильно втомлюються.

Ваша дівчина періодично скаржиться на безсоння? Цілком ймовірно, що її викликає блакитне світіння, що випромінюється гаджетами – смартфоном, ноутбуком, телевізором або іншими. Це випромінювання не помітне для людських очей, але наш мозок сприймає його як світло. І уповільнює вироблення мелатоніну – “гормону сну”.

Щоб цього не відбувалося, iPad має функцію Night Shift. Вона включається у вечірній час та зміщує кольори дисплея до теплої гами, подалі від підступного синього кольору. А вранці відновлює звичайні налаштування.

Купити iPad у подарунок ви можете в iSpace. У наших магазинах планшети представлені у відкритій викладці – можна потримати їх у руках, визначитися з розміром та ознайомитись з функціями. А вибрати модель під ваші вимоги допоможуть наших консультантів. Дивіться ціни та характеристики iPad у нашому онлайн-каталозі.

Можливо, вас зацікавлять інші ідеї для подарунка:

Топ найкращих: подарунки на 14 лютого для дівчини

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *