Продаж вживаної техніки – довгий і кропіткий процес. Однак iSpace знає спосіб, як його спростити – це Trade-in. Просто здайте нам свій старий пристрій, а ми віднімемо його вартість від ціни нового. Якщо гаджетів кілька, їхня вартість підсумовується, а ваша вигода – збільшується.

Розповідаємо, як це працює.

Як розраховується Trade-in на техніку Apple

Сама процедура Trade-in в iSpace дуже проста. Ви приносите свій оригінальний пристрій Apple у наш магазин. Ми приймаємо iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods і смартфони інших брендів. Потім у вашій присутності експерт проводить безкоштовну діагностику девайса і називає його оціночну вартість, яка залежить від декількох факторів:

  • моделі та стану б/в-пристрою. Враховуються всі відколи й пошкодження;
  • наявності заводської коробки, документів і аксесуарів з комплекту;
  • середньої вартості на ринку.

Якщо ви згодні з оцінкою, то видається сертифікат, яким і погашається вартість нового гаджета. Суму, що залишилася, можна доплатити відразу або оформити на виплат, кредит.

Вам навіть необов’язково відвідувати магазин, щоб дізнатися приблизну вартість б/в-девайса. Це можна зробити на сайті за допомогою онлайн-калькулятора.

Щоб прискорити процес діагностики, ви можете ще вдома оформити онлайн-заявку на Trade-in і завантажити на пристрій спеціальну програму, яка буде потрібна для тестування. Посилання на неї з’явиться після створення заявки.

Потім з вами зв’яжеться фахівець iSpace, який розповість про умови Trade-in, процес оцінки та необхідні документи. А також забронює для вас новий девайс у магазині. Ви зможете відмовитися від цього дзвінка й отримати всю необхідну інформацію на пошту.

Які пристрої можна здати в Trade-in

  • iPhone 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus, iPhone X, XR, XS, XS Max, iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max, iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max,
  • iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max, iPhone SE (2.Gen), iPhone SE (3.Gen).
  • iPad, iPad 10,9, iPad Air, iPad Mini, iPad Pro 9,7, iPad Pro 10,5, iPad Pro 11, iPad Pro 12,9.
  • AirPods 2, 3, AirPods Pro, AirPods Pro 2, AirPods Max;
  • Apple Watch SE, SE 2, Series 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8 і Apple Watch Ultra;
  • MacBook 12, MacBook Air, MacBook Air M1 13, MacBook Air M2 13, MacBook Pro 13, 14, 15 і 16.
  • Смартфони від Google, Honor, Huawei, Oneplus, Oppo, Realme, Samsung, Vivo, Xiaomi.

Усі девайси приймаються тільки в робочому стані, без слідів контакту з рідиною.

Підбиваючи підсумок, зазначимо, що Trade-in – це оптимальне рішення для більшості користувачів, які хочуть апгрейдити свій девайс з мінімальними зусиллями. Це швидко, зручно та екологічно: ви заходите в магазин зі старим гаджетом, а виходите з новим, який купили з великою вигодою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

З чим найчастіше пов’язаний ремонт MacBook і кому краще його довірити?

Чи варто купувати iPhone та іншу техніку в trade-in?

Купити iPhone 14 можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *