Багато компаній пропонують клієнтам купувати техніку в трейд-ін. Схема дуже проста: ви приносите старий пристрій у магазин і отримуєте знижку на купівлю нового. Чи справді це зручно? А, може, вигідніше самостійно продати девайс?
Розбираємося на прикладі iSpace – офіційного партнера Apple в Україні.

Чому навіть б/у-пристрої Apple коштують дорого?

Практично будь-яка техніка Apple має високу залишкову вартість. Говорячи простою мовою, навіть після кількох років експлуатації її можна вигідно продати на вторинному ринку. Це пов’язано одразу з кількома факторами:

  • комплектуючі відмінної якості. Як наслідок – висока надійність пристрою;
  • передове “залізо”, завдяки якому новинки мають запас потужності на кілька років вперед;
  • тривалий цикл підтримки. Користувач отримує безкоштовні оновлення ПЗ протягом 5-7 років.

Trade-in – це вигідно?

Припустимо, ви хочете купити iPhone 14 Pro. При цьому у вас є старий смартфон – наприклад, iPhone 11. Який ви плануєте продати і вкласти ці гроші в новинку. На публікацію оголошення про продаж, спілкування з потенційними покупцями і саму зустріч піде багато часу. Плюс є ризик нарватися на шахраїв, які полюють на сайтах приватних оголошень. Отже, це вже невигідно порівняно з системою trade-in.

Як працює trade-in iPhone?

В iSpace все гранично просто.

  1. Ви приносите старий девайс (один або кілька) у магазин на швидку діагностику.
  2. Експерт компанії у вашій присутності оцінює пристрій за допомогою спеціального обладнання. Після діагностики він озвучує точну суму викупу. Якщо девайсів кілька, їхня вартість підсумовується.
  3. Ви використовуєте оціночну вартість для оплати нового пристрою. В iSpace немає обмежень для покупки: ви можете придбати абсолютно будь-який вподобаний продукт. Решту суми можна доплатити відразу або оформити розстрочку, кредит.

Як оцінюється техніка в trade-in?

У кожної компанії можуть бути свої критерії оцінки. В iSpace ви можете розрахувати попередню вартість гаджета за допомогою онлайн-калькулятора. Підсумкова сума стане відома тільки після фізичної діагностики.

Зазвичай сума викупу iPhone залежить від моделі девайса і його стану. В iSpace їх п’ять.

  1. Ідеальний“. На дисплеї не повинно бути потертостей, тріщин, сколів або подряпин. Усі кнопки та функції коректно працюють. У користувача при собі повний комплект: коробка, документація, зарядний пристрій і гарнітура.
  2. Як новий” На екрані, корпусі та задньому склі (якщо модель передбачає) немає пошкоджень (подряпин, гравіювання). Усі кнопки в робочому стані, функції працюють.
  3. Хороший“. На дисплеї та корпусі допускається не більше десяти незначних подряпин. Вони можуть бути помітні тільки при яскравому освітленні під певним кутом. Подряпини не повинні тактильно відчуватися. Також допускається один скол на корпусі (розміром до 2 мм). Усі кнопки та функції в робочому стані.
  4. Робочий“. На дисплеї та корпусі допускається більше десяти дрібних подряпин, одна і більше глибоких. Можливі будь-які потертості, відколи, вм’ятини і гравіювання. Виключені тріщини на дисплеї та корпусі. Допускаються неробочі кнопки за винятком “Додому”/Touch ID. Всі функції справно працюють.
  5. Битий“. У цю категорію потрапляють пристрої з розбитим корпусом або дисплеєм, але з повністю робочим тачскріном. Кнопки можуть не працювати (крім сканера відбитка пальців/”Додому”). Також не допускаються дефекти матриці.

Які пристрої можна здати в trade-in в iSpace?

  • iPhone – всі моделі, починаючи з 6s та новіші;
  • MacBook;
  • iPad;
  • Apple Watch;
  • AirPods;
  • Смартфони від Samsung, Xiaomi, Huawei, Honor, Oppo, Realme, Vivo.

Де можна здати техніку Apple в tradein?

В будь-якому магазині iSpace в Україні:

м. Київ, вул. Берковецька 6Д, +38(044)3640600;

м. Київ, проспект Правди, 47, +38(044)3630390;

м. Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 51, +38(067)6994242;

м. Київ, Кільцева дорога, 1, +38(067)6996565;

м. Київ, Дніпровська набережна, 12, +38(067)9906939;

м. Одеса, Дерибасівська, 27, +38(067)4505508;

м. Львів, пл. Стефана Яворського, 1, +38(067)1433473.

Купити iPhone 14 Pro Max можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *