Будь-яка техніка ламається. Навіть Apple. Прийняття цього факту сильно полегшить життя і заощадить нерви. Що щодо грошей – залежатиме від типу поломки. Ми зібрали найчастіші причини звернень до сервісного центру. Спойлер: багато з них – результат необережних дій самих користувачів.

Ремарка. З назви статті напрошується висновок, що ремонт iMac і Mac mini не найпоширеніше явище. І це цілком логічно, оскільки залити такі пристрої водою, впустити з висоти зросту або сісти на них досить проблематично. Зрештою, навряд чи ви часто виносите моноблок з дому.

Що ж стосується заводського браку, то обидві машини – досить надійні, особливо останні покоління. Як правило, вони виходять з ладу через природне старіння і куди рідше через збій програмних налаштувань.

Вам точно до нас, якщо…

… у MacBook пошкоджено дисплей. Найімовірніше, до цього призвело падіння ноутбука або удар стороннім предметом. Якщо з’явилися артефакти – смуги або спотворення зображення – найімовірніше, винна відеокарта. Ще один варіант розвитку подій – закриття ноутбука в той момент, коли між дисплеєм і клавіатурою потрапив дрібний предмет. Найімовірніше, знадобиться заміна дисплей-модуля в зборі.

… на MacBook пролито рідину. Головний ворог будь-якої електроніки – вода. Газовані напої, чай і кава особливо підступні. Рідина проникає в клавіатуру та інші комплектуючі, пошкоджуючи їх. Категорично не рекомендуємо перевіряти на вашому пристрої народні методи “сушіння”. Це марна трата часу. Зверніться в сервісний центр iSpace якомога швидше, щоб відновлення після залиття Macbook мало більше шансів на успіх. Наші інженери перевірять всі елементи на предмет корозії і зроблять все, щоб повернути ваш Mac до життя.

… MacBook не завантажується або не вмикається. Неприємність могла статися через пошкодження на жорсткому диску, які перешкоджають завантаженню системи. Можливо, відійшли контакти, перетерлися шлейфи або банально вийшла з ладу кнопка ввімкнення. Комплексна діагностика MacBook допоможе зрозуміти, звідки вітер дме і що з цим робити.

… MacBook не заряджається. Тут дві точки старту: або проблема прихована всередині ноутбука, або в зарядному пристрої. Якщо справа в блоці живлення або шнурі, то проблема вирішується купівлею нового аксесуара. Але навіть якщо відмовив один із компонентів на материнській платі або потрібна заміна батареї MacBook, не засмучуйтеся – все можна вирішити.

До речі, за регламентом Apple, якщо акумулятор MacBook Pro несправний, то його заміна проводиться разом з корпусом і клавіатурою. Така заміна може здатися дорогою. Однак в авторизованому сервісному центрі iSpace діє спеціальна програма, в рамках якої клієнт отримує новий top case і виключно оригінальні запчастини за ціною заміни акумулятора. Це знижує витрати втричі.

… MacBook повільно працює. У цьому випадку ви можете спробувати вирішити проблему самостійно. Почніть з того, що очистіть пристрій від “сміття”. Використовуйте для цього CleanMyMac X або будь-який подібний додаток для очищення, оптимізації та захисту вашого девайса. Крім того, рекомендуємо оновити операційну систему macOS до новітньої, зайшовши в “Системні налаштування”. Якщо ці дії не допоможуть або ви взагалі не розумієте, яке таке налаштування мається на увазі, краще довірте обслуговування вашого Mac фахівцям iSpace.

… MacBook перегрівається. Найімовірніше, винуватиця перегріву і галасливої роботи Mac – пил, що скупчився всередині корпусу. Відновити роботу системи охолодження допоможе чистка MacBook. Сервісні інженери розкриють девайс і усунуть сліди забруднень, замінять термопасту. Ця процедура подібна до освіжаючого душу. Усього кілька годин, після яких девайс буде чистий і свіжий, немов щойно з магазину. А щоб він зберігав такий стан довгі роки, ми рекомендуємо час від часу робити повний чек-ап пристрою.

Звичайно, це не всі причини для звернення до сервісного центру iSpace. Іноді в ноутбуці раптом пропадає звук, перестає реагувати на дотики тачпад або відмовляє кнопка розпізнавання відбитка Touch ID. При появі перших симптомів “хвороби” рекомендуємо не відкладати візит до фахівців, щоб проблема не посилилася.

Чому ремонт MacBook Pro і MacBook Air варто довірити сервісному центру iSpace?

Від вибору сервісного центру залежить подальша доля Mac. У сфері ремонту техніки клієнта чекає багато пасток: часто бізнес заточений на те, щоб обдурити власника й отримати вигоду за низької якості роботи. Звернувшись до фахівців із сумнівною репутацією, ви ризикуєте не тільки витратити гроші даремно, а й зовсім попрощатися зі своїм пристроєм.

Сервісний центр iSpace пропонує виключно якісний сервіс. І дотримується 5 правил, які ніколи не порушує.

Кваліфікація фахівців. Сервісні інженери пройшли навчання в експертів Apple і ремонтують техніку відповідно до всіх регламентів виробника.

Повна діагностика MacBook. У цій справі поспішати не варто. Перш ніж братися за справу, виявляємо слабкі місця девайса і точну причину поломки. Це безкоштовно і не зобов’язує вас ремонтувати пристрій саме в нашому центрі.

Гарантія якості. Ми знаємо, що робимо, тому не боїмося брати на себе відповідальність і надаємо гарантію 90 днів.

Оригінальні запчастини. Фахівці iSpace використовують деталі, випущені на заводі Apple. Ви не ризикуєте отримати китайський акумулятор під виглядом оригінального.

Максимально короткі терміни. Ми цінуємо час наших клієнтів і робимо все можливе, щоб ремонт був оперативним. Терміни залежать від виду несправності та наявності необхідних деталей.

Скільки коштує ремонт MacBook?

Сервісний центр iSpace озвучує чесну ціну. Прайс на ремонтні роботи формується виходячи з вартості несправної комплектуючої та роботи з її заміни. Низька вартість ремонту мала б насторожити клієнта, оскільки означала б використання неякісних запчастин і несертифікованого обладнання. А отже, і повторний ремонт незабаром. В iSpace таке виключено.

До слова, наш сервісний центр обслуговує MacBook не тільки на платній основі. Ми також здійснюємо ремонт ноутбуків за світовою гарантією Apple. Це означає, що в разі виявлення будь-якого заводського дефекту ми замінимо несправну запчастину на нову. Ви отримаєте чек і квитанцію сервісного центру, а сам пристрій залишиться в рамках колишнього гарантійного періоду. При цьому до наявного терміну гарантії додасться та кількість днів, яку девайс провів у ремонті.

Щоб дізнатися, скільки коштує ремонт або профілактика MacBook, зв’яжіться з нашими консультантами за номером телефону +38(067)-455-03-03 або через кнопку зворотного зв’язку внизу сторінки. А ще краще приносьте свій пристрій на діагностику, яка дасть змогу майстру зрозуміти причину несправності та сформувати точну вартість ремонту. Фахівці узгодять її ще до початку ремонтних робіт – жодних сюрпризів.

Купити Mac mini можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *