Apple AirPods

AirPods – це поєднання ретельно продуманого дизайну, передових технологій і кристально чистого звуку. Завдяки новому чіпу H1 від Apple ці навушники можуть працювати в режимі телефонної розмови до 3 годин без підзарядки. Це найнеобхідніший і корисний аксесуар до Вашого нового Macbook Pro 13 “.

Купити в iOn

Мишка Apple Magic Mouse 2

Мишка Apple Magic Mouse 2 має витончений і продуманий дизайн, завдяки якому вона плавно ковзає по поверхні, можливість перезарядки і поверхня Multi-Touch, що дозволяє управляти нею за допомогою простих жестів.

Купити в iOn

Адаптер Satechi Aluminum Type-C Multimedia Adapter

Satechi Aluminum Type-C Multimedia Adapter знадобиться в першу чергу власникам нових ноутбуків Apple. Адаптер дозволяє отримати відразу дев’ять роз’ємів при підключенні до єдиного порту USB-C. У компактному корпусі розміщені 4K HDMI, 4K mini DisplayPort, USB-C, Ethernet, три порти USB 3.0 і слоти для карт SD і microSD.

Купити в iOn

Шкіряний чохол Apple Leather Sleeve

Цей чохол, створений Apple, виготовлений з високоякісної шкіри європейського виробництва. Він оснащується м’якою підкладкою з мікрофібри. А його особливий дизайн дозволить вам заряджати свій 13-дюймовий MacBook, не дістаючи з чохла.

Купити в iOn

Чохол Urban Armor Gear для Macbook Pro 13”

UAG Ice є стильним і функціональний захисний чохол для MacBook Pro 13 “. Він має двокомпонентну композитну структуру, яка забезпечить висококласну захист лептопа від механічних пошкоджень. Аксесуар забезпечений усіма необхідними технологічними отворами для портів, роз’ємів і динаміків.

Чохол має прозору структуру, що не приховує дизайн MacBook Pro 13 “. Верхня частина аксесуара є термополіуретановий бампер, який гасить основну силу удару, а під ним розташовується полікарбонатовая основа, що захищає корпус Macbook Pro від відколів, потертостей і подряпин. Знизу чохол оснащений спеціальними вентиляційними вирізами, що забезпечують відмінний відвід тепла.

Urban Armor Gear Rugged має показник стандарту армійських краш-тестів MIL STD 810G 516.6 і здатний уберегти ваш MacBook Pro 13 “навіть при багаторазовому падінні. По всьому периметру чохла є спеціальні бортики, що виключають можливість виникнення потертостей і подряпин на корпусі ноутбука. Також аксесуар оснащений спеціальними замками-засувками, які не дозволять лептопу розкритися при падінні, а наявність протиковзких накладок забезпечує додаткову стійкість до механічних пошкоджень.

Купити в iOn

Рюкзак INCASE ICON Dot Backpack

Захистіть свій MacBook від пошкоджень і носіть всі предмети першої необхідності з легкістю. ICON Dot має кілька відділень-органайзерів, регульовані плечові ремені і відділення для ноутбука на підкладці зі штучного хутра. Полегшена конструкція і компактний розмір рюкзака перетворить ваші щоденні поїздки з речами в приємні подорожі.

Купити в iOn

Будьте в курсе всегда!

Подпишитесь на рассылку и узнавайте первым о новых акциях и спецпредложениях магазина!  

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *