Розбити Apple Watch дуже прикро. Особливо, якщо ви купили їх зовсім нещодавно. Але картати себе за необережність уже не має сенсу. Давайте розбиратися з наслідками.

Розбив Apple Watch. Як так?

Apple Watch – один із найпопулярніших розумних годинників. З його допомогою ви можете стежити за своїм здоров’ям і контролювати фізичне навантаження під час тренувань. А ще не пропустите важливе сповіщення, відповісте на дзвінок або повідомлення – це дуже зручно, коли смартфона немає під рукою.

Водночас розумний годинник, як і будь-який годинник у принципі, доволі вразливий аксесуар. На відміну від iPhone, який майже завжди екіпірується чохлами і захисним склом, годинник найчастіше використовується в первозданному вигляді. Багато користувачів просто не бажають ховати Apple Watch у громіздкі бампери або заклеювати плівками.

Дизайнери та інженери витратили не один рік на розробку корпусу і дисплея. Підбирали для них найміцніші матеріали і тестували в різних умовах. Але як би акуратно ви не користувалися своїм годинником, розбити екран на Apple Watch не так вже й складно. Завжди є ймовірність вдарити ним об стіну або косяк, особливо якщо не стежити за своїми рухами.

То що ж робити?

Розбиті Apple Watch – безумовно привід для смутку. Але спершу оцініть масштаб катастрофи. Якщо пошкодження сталося тільки на рамці і далі тріщини на ній справа не пішла, можна спробувати наклеїти на екран Apple Watch захисне скло з чорними краями – наприклад, від бренду iLera. Воно допоможе замаскувати не тільки тріщину, а й дрібні відколи й подряпини по всій поверхні. А також захистить дисплей від більш серйозних ударів у майбутньому.

Тільки не забувайте, що стійкість до вологи і бризок могла постраждати: мити руки або ходити в басейн з годинником на зап’ясті вже не варто.

Якщо екран годинника розбитий вщент, ви бачите плями або смуги, експлуатувати далі такий пристрій може бути просто небезпечно. Зверніться в наш сервісний центр, щоб фахівці оцінили стан ваших Apple Watch.

Чи можна поміняти скло на Apple Watch?

Якщо ви розбили свої Apple Watch, у вас є кілька варіантів дій.

Перший. Зажуритися. Згадати добрим словом девайс, який служив вам вірою і правдою. А потім купити нові Apple Watch у будь-якому магазині iSpace.

Другий. Звернутися в сервісний центр і оформити замовлення на новий годинник замість розбитого. Залежно від серії це може вийти трохи вигідніше, ніж придбання нового. Однак важливо врахувати, що в такому разі можлива заміна тільки на точно таку саму модель, що була у вас раніше. Крім того, вся процедура може зайняти чимало часу.

Прикро, але окремо заміна скла на Apple Watch неможлива.

Наші консультанти будуть раді допомогти з вибором нової моделі розумного годинника. Але цього разу рекомендуємо підстрахуватися і захистити екран, наклеївши на нього захисне скло або плівку. Така проста дія збереже ваші гроші, час і нерви.

Бережіть себе, Apple Watch та інші девайси улюбленого бренду.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вас не наздоженуть: кому радимо придбати спортивний годинник Apple Watch Ultra?

5 важливих функцій Apple Watch для студентів

Чи варто купувати iPhone та іншу техніку в trade-in?

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *