Про те, наскільки хороший новий MacBook Pro на М1 для робочих цілей, ми розповідали тут. Але нам стало не менш цікаво, як же пристрій поводиться в повсякденному житті.

Якщо ви читали хоча б один з наших оглядів цього пристрою, то вже знаєте, що його потужність просто зашкалює. Без перебільшення. І якщо вам потрібен ноутбук з запасом продуктивності на роки вперед, то придивіться до MacBook Pro на чіпсеті М1.

Отже, що відомо про MacBook Pro на М1?

Його габарити – 304х212х15,6 мм і вагу – 1,4 кг. Діагональ екрану – 13,3 дюйма, роздільна здатність дисплея – 2560х1600, матриця IPS і технологія True Tone для автоматичної корекції температури. Процесор – Apple Silicon М1 з 3,2 ГГц. Пам’ять – 8 ГБ і 16 ГБ оперативної, а також 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ внутрішньої. Батарея – 58,2 Вт / год. Зв’язок: Wi-Fi 802.11ах і Bluetooth 5.0. Порти – USB 3.1 Type-C Thunderbolt 3 (2 шт.) І аудіоджек.

Що це все дає?

  • ЕКРАН MacBook Pro на М1 настільки крутий, що дивитися на ньому фільми – просто насолода. У «Прошки» чудовий запас яскравості екрану, дуже насичене зображення і при цьому досить кольору близька до натуральної. Крім того, тут встановлені якісні мікрофони та зовнішні динаміки. Тому при перегляді не тільки картинка, але і звук буде на висоті.
  • АВТОНОМНІСТЬ MacBook Pro на М1 сильно здивувала нас. З десятком відкритих вкладок в браузері, переглядом роликів на YouTube, легкою обробкою домашніх фотографій, прослуховуванням музики ноутбук витримав 18 годин. Фактично це два повноцінних робочих дня! До речі, його зарядний пристрій на 61 Вт швидше впорається зі своїм завданням, ніж блок на 30 Вт, який йде в комплекті з MacBook Air.
  • Такому «звірові» потрібна була і хороша СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ. Відкривши близько 20 вкладок в браузері, запустивши додаток для редагування фотографій, включивши музику для фону і набираючи в нотатках текст, нам не вдалося змусити MacBook Pro M1 «напружитися» – жоден кулер системи охолодження так і не запрацював. Відмінні показники!
  • Чіпсет APPLE M1 дає ноутбуку таку небачену швидкість роботи! Будь-які додатки, файли, сторінки в браузері відкриваються неймовірно спритно, плавно, без єдиного натяку на гальма. Навіть якщо мова йде про великовагові програми, наприклад, іграшки.
  • До слова, про ігри. Зараз для системи macOS виробниками ігор адаптовано не так вже й багато «іграшок». Але новий MacBook Pro M1 стане прекрасним рішенням для геймерів – потрібно просто почекати. Крім того, вже зараз ви можете зіграти в одну з найпопулярніших ігор Disco Elysium і навіть в досить вимогливу Deus Ex: Mankind Divided. Не кажучи вже про цілу колекцію ігор Apple Arcade: всі ігри йдуть на ура.

Скільки коштує MacBook Pro на М1?

Ціна стартує з 44 999 гривень за 13-дюймову модель з 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ – внутрішньої.

Якщо ви шукаєте швидкий і плавний в роботі ноутбук з максимальними показниками автономності, то кращого варіанту вам не знайти. У своїй ціновій категорії нова «прошка» залишає далеко позаду конкурентів, і оновити її на більш сучасну модель вам знадобиться ой як не скоро.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *