Серед усіх пристроїв AENO на особливу увагу заслуговують зубні щітки зі смарт-управлінням. Їх навіть складно назвати щітками: крім звичайного чищення девайс створює звукові хвилі і вміє перетворювати пасту на дрібнодисперсну піну, яка працює у важкодоступних місцях. Ось чому щітки AENO – це не просто засоби гігієни, а гаджети для професійного догляду за ротовою порожниною.

Розповідаємо докладніше.

У чому фішка звукової зубної щітки?

У тому, що вона видаляє набагато більше нальоту, ніж звичайна зубна щітка. Це клінічно підтверджено. Справа в тому, що амплітудні коливання щетинок (вгору/вниз) генерують звукові хвилі. У результаті чищення дає подвійний ефект:

  • щетинки вимітають забруднення із зубів, міжзубних проміжків та вздовж лінії ясен;
  • високочастотні коливання перетворюють слину та зубну пасту в насичену киснем дрібнодисперсну піну. Вона легко проникає у важкодоступні місця та руйнує м’який наліт там, де не дістають щетинки.

Звукові щітки AENO виконують до 46 тисяч пульсуючих рухів за хвилину. Преміальна щетина DuPont™ Tynex стійка до зношування, а коли настає час змінити насадку, синій колір змінюється білим. Щітки цього бренду не травмують слизову оболонку рота і підходять для людей з кровоточивістю ясен, брекетами та імплантами.

Зручність у кожній деталі

Іноді розумні пристрої лише ускладнюють життя. Наприклад, вимагають надмірно дбайливого відношення або надто частої підзарядки. Але не AENO.

Ці зубні щітки не бояться води, тому їх можна мити під краном чи використати у душі. Система нагадування повідомлятиме про зміну зони чищення, щоб ви рівномірно обробляли зуби протягом 2 хвилин – це «золотий стандарт» чищення зубів. А ще щітки AENO працюють до 40 днів без підзарядки та повністю заряджаються протягом 4 годин. Максимум можливостей при мінімумі зусиль.

У магазинах iSpace можна купити дві найпопулярніші моделі звукових зубних щіток AENO.

DB1S

  • Чотири вбудовані режими роботи: стандартне та делікатне чищення, відбілювання зубів та масаж ясен.
  • Після завантаження програми AENO стають доступними ще 8 додаткових режимів. При цьому щітка автоматично встановлює кількість вібрацій, силу та час роботи.
  • Індивідуальні налаштування у додатку AENO: таймер, інтенсивність, частота вібрацій.
  • Три додаткові насадки у комплекті. Вони мають різне маркування на задній стороні головки, тому одну щітку можуть використовувати всі члени сім’ї – потрібно лише міняти насадку.
  • Станція для бездротової зарядки та кабель USB входять в комплект.
  • Час автономної роботи – близько 90 днів під час щоденного використання.

DB7

  • Ідеально підходить для дітей та людей з підвищеною чутливістю ясен. Щітка робить до 30 тисяч звукових коливань за хвилину: це оптимальна кількість, щоб добре почистити зуби, але водночас не пошкодити ясна.
  • У комплекті 2 набори наклейок. Дитина може сама вибрати, як «кастомізувати» свою щітку, перетворюючи чистку на веселу гру.
  • 3 вбудовані режими роботи: стандартне та делікатне чищення, відбілювання зубів.
  • Станція для бездротової зарядки та кабель USB входять в комплект.
  • Час автономної роботи – близько 100 днів під час щоденного використання.

Купуйте розумні зубні щітки від AENO у iSpace. Купуйте онлайн з доставкою по Україні або приходьте в наші офлайн-магазини:

📍 м.Київ, вул.Берковецька, 6Д, ТРЦ Lavina Mall з 10:00 до 21:00
📍 м.Київ, проспект Правди, 47, ТРЦ Retroville з 10:00 до 21:00
📍 м.Київ, Кільцева дорога, 1, ТРЦ Respublika Park з 10:00 до 21:00
📍 м.Київ, Дніпровська набережна, 12, ТРЦ River Mall з 10:00 до 21:00
📍 м.Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 51 з 09:00 до 21:00

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Робот-пилосос AENO повністю прибирає в будинку, поки ви відпочиваєте

Очищувач повітря AENO: позбавляє будинок від алергенів, бактерій та неприємного запаху

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *