Погодьтеся: чудово, якби вдома «жив» робот-помічник, якому можна довірити всю побутову рутину. Наприклад, щоб до вашого приходу він міг ретельно пропилососити та помити підлогу. Тим самим позбавивши вас від чхання під час збирання пилу або вовни свійських тварин.

Творці бренду AENO надихнулися ідеєю перекласти побутові справи на роботів та звільнити людей від домашніх справ. Щоб ми могли використовувати цей час для себе або провести його разом із близькими.

Інженери AENO створили техніку, яка полегшує прибирання, спрощує готування та створює здоровий клімат у будинку. І оснастили ці пристрої SMART-функціями. Настільки продуманими та зручними, що вони підійдуть кожному.

Пилососи AENO: орієнтуються навіть у повній темряві та не плутаються у проводах

Роботи-пилососи AENO виглядають стандартно для таких гаджетів: форма у вигляді шайби, гумові колеса та щітки на нижній панелі. Проте є й цікаві особливості.

Сам корпус зроблений із переробленого пластику, а вся верхня панель – зі скла. Завдяки їй пилососи виглядають витончено та дорого. На відміну від більшості аналогів, на основній щітці є гумові наконечники. Вони збирають шерсть і волосся, не забиваючи при цьому всмоктуюче сопло. А ще активно збивають ворс на килимах. Виробник подбав навіть про те, щоб ви не прокидали сміття при витягуванні контейнера після збирання: для цього передбачена спеціальна пластина.

Сухе та вологе прибирання, не ворухнувши пальцем

Роботи-пилососи AENO можуть прибираи за раз від 150 до 200 квадратних метрів (залежить від моделі). А також робити вологе прибирання. Для цього потрібно наповнити ємність для води, яка йде в комплекті.

Завдяки електронному управлінню ви можете встановити потужність всмоктування. Також вибрати режим подачі води (низький, середній або високий). Це зручно, якщо у вашій квартирі різні види покриття або є особливо забруднені місця. У мобільному додатку ви можете встановити заборонені межі – і пилосос не буде там прибирати. Віртуальні стіни можна окремо налаштувати як для сухого, так і для вологого прибирання (наприклад, щоб пилосос не почав мити килими).

Окремо варто сказати про роботу AENO RC1S. Ця модель – хороша альтернатива паровому пилососу. Так як вона не тільки чистить і миє підлогу, але також вбиває бактерії, плісняву та грибок. Для цього в корпус вбудовано спеціальну УФ-лампу, яка повністю безпечна для людини.

Дистанційне виявлення перешкод

Роботи-пилососи AENO оснащені технологією дистанційного зондування (LiDAR), а також датчиками зіткнення, падіння та деякими іншими. Пристрої використовують лазер для збирання вимірювань, а потім, враховуючи всі об’єкти, створюють 3D-модель кімнати. Це дозволяє успішно пройти перешкоди навіть під час прибирання у темряві. До речі, LiDAR – це преміальна функція, простіші пилососи використовують камеру, яка орієнтується у просторі по стелі.

Пилососи AENO з легкістю долають килими, міжкімнатні пороги та дроти. А якщо все ж таки заплутаються в клубку кабелів, то спочатку спробують вибратися самостійно: їдуть вперед, назад, крутяться з боку в бік. І тільки якщо не виходить, тоді звуть на допомогу. Більшість інших роботів, потрапивши в капкан із дротів, наполегливо їдуть уперед доти, доки не встануть.

Інтелектуальне керування через смартфон

Пилосос AENO працюватиме і без мобільної програми, але з ним ви отримаєте доступ до корисних функцій:

  • управління з будь-якої точки світу;
  • створення власних сценаріїв прибирання. Можна вибрати час доби, коли пилосос увімкнеться, встановити потужність всмоктування та подачі води, а також подивитися ресурс витратних матеріалів, що залишився.
  • налаштування кордонів та віртуальних стін для сухого та вологого прибирання.

Зазначимо, що додаток AENO універсальний та підходить для всієї техніки бренду. Тобто, в одній програмі можна керувати всім – від пилососу до чайника. Додаток безкоштовний, завантажити його можна з Google Play та App Store. Також керувати пилососом AENO можна за допомогою голосових помічників Google, Amazon, Alexa, Siri.

Тихо працюють і не лякають домашніх улюбленців

Багато власників домашніх котів та кішок погодяться: пилососи для вихованців – закляті вороги. Вся справа в шумі, розмірах та вібрації корпусу від працюючого двигуна, яку тварини відчувають сильніше, ніж люди.

Користувачі роботів-пилососів AENO відзначають, що вони працюють тихо та плавно. За запевненням виробника, рівень шуму під час прибирання не перевищує 65 дБ – це можна порівняти зі спокійною людською мовою.

Висновок: робот-пилосос AENO – порятунок для тих, хто не любить мати справу з пилом, піском, вовною та волоссям на підлозі. Розробники оснастили його інтелектуальними функціями та датчиками, які дозволяють робити прибирання автономно, без участі людини. Це дає роботам велику перевагу порівняно з популярними вертикальними пилососами.

Завдяки датчику LiDAR та вмінню «запам’ятовувати» простір пилосос AENO не вдаряться об меблі та зносити котячі тарілки з їжею та водою. Він не буксує на килимах, легко долає пороги, а увімкнути його можна віддалено. Це зручно, якщо ви, наприклад, вирішили запросити в гості колег, а вдома не прибрано. Активуйте пристрій зі смартфона – і доки ви доїдете та зайдете до магазину, пилосос зробить прибирання.

А найголовніше – робот AENO чудово справляється зі своїми головними завданнями: бездоганно пилососить та миє підлогу у всій квартирі.

Як вибрати пилосос AENO?

У магазинах iSpace ви можете купити моделі RC2S (білий колір), RC3S (чорний колір) та RC1S. Базові функції, перелічені у огляді, в усіх трьох однакові. Але модель RC1S потужніша і просунутіша: збільшена зона прибирання, ємність резервуара для води та потужність всмоктування. Вона оснащена автоматичною станцією очищення та підзарядки, а також УФ-лампою.

Купити пилосос AENO в Україні можна в магазинах iSpace. Їхня вартість стартує від 11 199 грн.

Приходьте в будь-який магазин iSpace і познайомтеся з AENO особисто. Наші консультанти розкажуть про функції кожної моделі та продемонструють, на що вони здатні.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *