У закритих приміщеннях повітря в кілька разів брудніше і токсичніше, ніж на вулиці. І справа не тільки в пилу чи шерсті домашніх улюбленців. Людині шкідливо дихати спорами плісняви, яка розмножується у ванній кімнаті та у квіткових горщиках. На взутті в коридорі осідають хімікати, принесені з вулиці. Наприклад, частки бензину, смоли з асфальту, добрива чи реагенти для розчинення снігу. Все це застоюється у повітрі і з кожним вдихом потрапляє у легені людини.

Вся надія на провітрювання, але й тут невдача: у відчинене вікно проникають вихлопні гази та викиди промислових підприємств.

Саме тому очищувач повітря потрібен не тільки алергікам чи людям із захворюваннями легенів. Він необхідний взагалі всім, хто хоче бути здоровим та міцно спати ночами.

SMART як стиль життя

AENO – виробник розумної техніки, родом із Китаю. У цій країні будинок вважається джерелом сили для кожної людини. І компанія розробляє пристрої, які перетворюють житло саме на таке місце.

Техніка AENO проста у використанні, тому освоїти її зможе навіть літня людина. Лаконічний дизайн дозволяє вписати її в будь-який інтер’єр, навіть у дитячу кімнату. А найголовніше – техніка AENO позбавляє власника рутинних побутових справ, звільняючи час для приємніших занять.

Дихайте спокійно: очищувач повітря AENO знищує до 99,95% бактерій у повітрі

Кліматична техніка AENO оснащена сучасними НЕРА-фільтрами, які застосовуються в лікарнях, харчових та фармацевтичних виробництвах. Очищувачі повітря використовують 3-ступінчасту систему очищення.

  • Перший фільтр захоплює великі частки: шерсть домашніх улюбленців, пил, пух, волосся та інші.
  • Ультрафіолетова лампа вбиває патогени. Потім попередньо знезаражене повітря потрапляє до НЕРА-фільтру, де затримуються до 99,95% надзвичайно дрібних частинок: пліснява, пилок, бактерії та інших алергенів.
  • Вугільний фільтр розкладає леткі органічні сполуки, включаючи дим та смог. А також нейтралізує запахи: наприклад, тютюнового диму та котячого туалету.

Іонізація: повітря в приміщенні, як у горах чи на морі

Найкращі очищувачі повітря – з функцією іонізації. Вбудований в аксесуари AENO іонізатор насичує кімнату негативно зарядженими іонами. Вони проникають в організм під час дихання, покращуючи живлення тканин та знижуючи стомлюваність.

Негативно заряджені частинки притягують забруднювачі – пил, шкідливі мікроорганізми. Вони злипаються і стають надто важкими, щоб витати у повітрі, тому опускаються на підлогу. А там їх добирає робот-пилосос. Ось тут ви можете прочитати огляд розумних пилососів від AENO, які зразково миють підлоги та керуються дистанційно.

До речі, іонізація – це природний для природи процес. Її викликають розряди блискавок, космічні та ультрафіолетові випромінювання, а також висока швидкість дроблення води. Ось чому після грози, в горах, на морі та біля водоспадів таке свіже та «смачне» повітря.

Краще дихати – краще спати

Купити очищувач повітря від пилу, алергенів та запахів – найкраще, що ви можете зробити для здорового сну. Тому що мікроклімат у приміщенні під час відпочинку так само важливий, як і гарний матрац чи подушка.

Очищувач повітря AENO позбавляє алергенів і насичує повітря негативними іонами. Це важливо для спокійного сну та гарного самопочуття в цілому. А щоб ніщо вас не відволікало під час відпочинку, у пристрої передбачено нічний режим. У ньому індикатор вимикається, а девайс працює майже безшумно.

Керування за допомогою смартфона або голосових помічників

Якщо ви бажаєте, щоб ваш очисник повітря мав максимум можливостей – вибирайте моделі зі смарт-керуванням.

Очищувачами повітря AENO AP2S (легко повісити на стіну) і AP1S можна керувати по Wi-Fi. Для цього в App Store або Google Play потрібно скачати безкоштовний додаток. Воно дозволяє:

  • дистанційно включати та вимикати;
  • керувати режимами вентилятора;
  • налаштовувати нічний режим;
  • налаштовувати розумні сценарії;
  • запланувати автоматичне вимкнення;
  • отримувати оповіщення про якість повітря та ємність фільтра.

Також ними можна керувати за допомогою голосових помічників.

Як вибрати очищувач повітря AENO?

Купити очищувач повітря можна в iSpace. Моделі відрізняються за дизайном, функціями та площею обслуговування. Базові можливості (3-ступінчаста система очищення повітря, нічний режим, індикатор зміни фільтра) підтримують усі моделі.

  • Якщо ви маєте невелике приміщення, вибирайте моделі АР3 (площа 25 м²) та АР4 (до 30 м²).
  • SMART-управління за допомогою смартфона та голосових помічників підтримують моделі АР1S (50 м²) та AP2S (45 м²).
  • Якщо вам потрібний очисник повітря з іонізатором, вибирайте моделі АР3, АР4 та AP2S.

У магазинах iSpace ви можете познайомитися з усіма моделями особисто. Наш консультант розповість про можливості кожного девайсу. А також допоможе вибрати найкращий очисник повітря для квартир, офісів чи установ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Робот-пилосос AENO повністю прибирає в будинку, поки ви відпочиваєте

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *