Довгоочікувана презентація Apple відбулася! Користувачі з нетерпінням чекали новий iPhone 12 – і таки дочекалися! Ще Apple представила iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Maх, а також HomePod mini. Що ж, час внести трохи ясності.

Для початку зауважимо, що презентації Apple – це окремий вид мистецтва. Кожен ролик на кшталт маленького фільму: якісний, барвистий, сюжетний. А коли на екрані новий iPhone, дивитися і зовсім чисте задоволення.

І очікування користувачів виразно того коштували. Але ми ще трохи відтягнемо інтригу, почавши з огляду HomePod mini. Це розумна колонка, яка візуально злегка нагадує горщик для кімнатної рослини. Її висота всього 3,3 дюйма, виглядає вона дуже стильно і мінімалістично.

HomePod mini представляє все, що користувач хотів би отримати від розумної колонки: слухайте улюблену музику в приголомшливому звучанні, покращуйте якість звуку при перегляді телевізора, приймайте вхідні дзвінки, керуйте системою «Розумний будинок». При цьому все конфіденційно і безпечно – втім, як і завжди.

Колонка працює на чіпі Apple S5 і постійно підлаштовується під навколишнє середовище: до 180 разів на хвилину, щоб звук був ідеальним! Презентовано у білому і космічному сірому кольорах.

HomePod mini фото | iOn.ua

Отже, довгоочікувані iPhone 12 і iPhone 12 mini представлені у красивому дизайні з гладкими плоскими краями, двома передовими камерами, розширеним дисплеєм Super Retina XDR з передньою кришкою Ceramic Shield, а також з підтримкою технології 5G.

«Ми знову розсовуємо межі можливого! Поява технології 5G знаменує собою початок нової ери для смартфонів Apple!», – говорить старший віце-президент Apple по світовому маркетингу Грек Джосвіак.

І якщо вже мова зайшла про технології 5G, варто сказати, що iPhone тепер зможе похвалитися найвищою швидкістю завантаження, більш якісної потокової передачею відео, інтерактивністю в додатках в режимі реального часу, високою роздільною здатністю зображення в FaceTime. Більш того, iPhone 12 буде автоматично перемикатися між 5G і LTE, щоб заощадити заряд батареї. Як вам таке?

iPhone 12 фото | iOn.ua

Ці моделі смартфонів працюють на процесорі A14 Bionic. Це перший в індустрії смартфонів чіп, створений за 5-нанометровим процесом. Швидше і ефективніше нього тільки адронний коллайдер! У порівнянні з попереднім чіпом – A13 Bionic- графічний процесор став удвічі швидше. Звідси ігрові можливості консольної якості, потужна обчислювальна фотографія, тривалий час автономної роботи.

Для тих, хто любить знімати на iPhone, розробники удосконалили систему камер, включаючи надширококутну і нову ширококутну з діафрагмою f / 1,6 – найшвидшу на iPhone. Також власники iPhone 12 і iPhone 12 mini зможуть робити ще більш яскраві і контрастні фотографії при слабкому освітленні, в тому числі в нічний час.

Камери iPhone 12 фото | iOn.ua

Обидва смартфони оснащені повноекранними дисплеями Super Retina XDR. Діагональ iPhone 12 становить 6,1 дюйма, а iPhone 12 mini- 5,4 дюйма. І вони так само гарні, як і довговічні! Ці моделі мають найкращі в галузі показники надійності: водонепроникність до 6 метрів протягом 30 хвилин, а також захист від таких неприємностей, як пролита кава або газована вода.

Нові iPhone 12 і iPhone 12 mini будуть доступні для покупки в алюмінієвому корпусі відразу в п’яти красивих кольорах – білому, чорному, синьому, зеленому і червоному.

Кольори iPhone 12 фото | iOn.ua

Була на презентації ще одна пара, яка заслуговує вашої уваги: 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max. Смартфони мають приголомшливо великі дисплеї Super Retina XDR, а iPhone 12 Pro Max і зовсім отримав найбільший дисплей за всю історію існування iPhone. Йому дісталося і найвищий дозвіл – майже 3,5 мільйона пікселів.

iPhone 12 Pro фото | iOn.ua

Обидві моделі презентовані в корпусі з хірургічної нержавіючої сталі в чотирьох відтінках – графіті, сріблі, золоті і тихоокеанському синьому (так, навіть у виборі кольору Apple не упускає можливості бути оригінальними). Передня кришка Ceramic Shield міцніша скла будь-якого смартфона, задня панель також виконана з матового скла. Як і перша пара смартфонів, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max надійно захищені від наслідків несподіваних занурень.

Тут варто відзначити вже відомий вам процесор – A14 Bionic, який має 16-ядерний нейронний движок. Це дозволяє виконувати 11 трильйонів операцій в секунду!

Кольори iPhone 12 золотий, фото | iOn.ua

І ось ми підібралися до дійсно важливих і цікавих особливостей цих двох моделей. iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max отримали найкращі в світі професійні камери. У перший смартфон вбудована нова ширококутна камера з сімома лінзами і діафрагмою f / 1,6, а також телеоб’єктив з фокусною відстанню 52 мм – ідеальний для портретів. У другій – ширококутна камера діафрагмою f / 1,6, надширококутна камера і телеоб’єктив з фокусною відстанню 65 мм для більшої гнучкості при зйомці з близької відстані.

Камери iPhone 12 фото | iOn.ua

Обидві моделі iPhone 12 Pro отримали новий алгоритм багатокадрової обробки зображень Apple ProRAW. Для тих, хто не в курсі: RAW – формат, в якому знімають професійні фотографи. Вони неодмінно оцінять можливості роботи з кольором, деталізацією і динамічним діапазоном. Не вислизнуть і поліпшення в режимі нічної зйомки.

Без всяких сумнівів, якість відеозйомки також вражаюча: камери iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max є першими і єдиними пристроями в світі, які забезпечують безперервний перегляд HDR-відео з Dolby Vision, до 60 кадрів в секунду і кращу стабілізацію. Ви зможете знімати справжнє кіно!

Екран iPhone 12 фото | iOn.ua

Зовсім скоро на нашому сайті стартує передзамовлення. Ви можете стати першими володарями цих приголомшливих новинок. Слідкуйте за інформацією!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *