Ви коли-небудь замислювалися, скільки годин на тиждень витрачаєте на прибирання, готування та інші нудні справи по дому? Іноді тільки на те, щоб пропилососити і добре вимити підлогу, йде цілий вихідний.

Полегшити життя можна за допомогою сучасної побутової техніки. Бренд AENO пропонує пристрої, які чесно та якісно виконують обіцяне: миють, прибирають, готують. Купуючи їх, ви не переплачуєте за бренд: AENO чесно формує вартість та надає 2 роки гарантії на всю техніку.

Дім

Парова швабра: вбиває до 99% мікробів та грибків на підлозі, стінах та в меблів

Прибирання в будинку може бути набагато приємнішим, якщо підключити прогрес. Наприклад, за допомогою парової швабри вам більше не доведеться нічого бити і відтирати, жертвуючи манікюром і своєю спиною. За допомогою високої температури швабра творить дива. Наприклад, швидко очищає стики на плитці, які згодом забиваються липкою та брудною масою. А ще працює як парогенератор для м’яких меблів та дезінфектор для всього будинку.

Парова швабра AENO SM1 за 17 секунд нагріває воду до закипання та появи пари. Гаряча пара (110°C) без будь-яких миючих засобів розчиняє бруд, що в’ївся, а також знищує мікробів, цвіль і пилових кліщів. Те, що потрібне алергікам і тим, у кого в будинку живуть діти чи домашні тварини.

  • Завдяки 5 знімним щіткам швабра підходить для чищення підлоги, килимів, плитки, стін, дверей, штор, м’яких меблів, іграшок – словом, всього, що витримує температуру 110°C.
  • Налаштування потужності пари: можна вибрати максимальну та нормальну подачу пари.
  • Велика ємність для води об’ємом 380 мл – цього достатньо, щоб без перерви чистити пором 15-18 хвилин.
  • Завдяки фільтр-системі не потрібно возитися з дистильованою водою: можна заливати з крана. Це рідкісна функція для парових швабр, яка продовжує термін її служби.
    Отвір для аромаолії: достатньо 1-2 крапель, щоб наповнити кімнату приємним ароматом.

Вертикальний пилосос, що підсвічує темні куточки

На відміну від звичайного, акумуляторний пилосос більш універсальний. Він легкий, тому приладом зручно орудувати під стелею та у важкодоступних місцях. Він не залежить від розетки – можна прибирати на сходовому майданчику, в автомобілі та навіть у альтанці на дачі.

У iSpace ви можете купити вертикальний пилосос AENO SC1 (потужність всмоктування 12 000 Па) та SC3 (23 000 Па). Обидві моделі важать менше 1,5 кг, при цьому легко справляються з очищенням підлоги і навіть килимів.

  • У турбощітку вбудований окремий електродвигун, що обертає її з високою швидкістю. Тому щітка ефективно збирає волосся, шерсть домашніх вихованців і великий пил, не забиваючи при цьому сопло, що всмоктує.
  • Світлодіодне підсвічування на щітці підсвічує пил у темних місцях: вам більше не доведеться прибирати навмання.
  • MIF-фільтр, який миється: просто сполосніть його під водою і дайте висохнути.

Кухня

Електричний гриль: мінімум олії та розігрів за 3 хвилини

Страви, приготовані на  грилі, особливо смачні: з хрусткою скоринкою і чудовим ароматом. А ще більш легкі та корисні, бо готуються без олії та інших жирів.

Ще більше переваг у електричного грилю. На ньому можна приготувати не тільки м’ясо, рибу та овочі, але ще й вафлі, млинці, яєчню, панкейки (залежить від конкретної моделі). З електрогрилем ваше меню не залежатиме від погоди на вулиці. А вам не доведеться чергувати годину біля вугілля. Максимум смаку, мінімум зусиль.

  • Електричний гриль AENO EG2 є компактним, тому підходить навіть для маленьких кухонь. При цьому робочу поверхню можна збільшити вдвічі: гриль відкривається на 180 градусів. Це зручно, якщо у вас велика родина або ви готуєте велику компанію.
  • Панелі з антипригарним покриттям: нічого не пригорить, навіть якщо ви готуєте без олії.
  • Корпус з теплоізоляцією не дасть вам обпектися під час роботи на максимальному рівні нагріву.
  • Електричний гриль AENO EG2 розігрівається за 2-3 хвилини. А соковиті стейки готуються за 260-650 секунд – залежить від того, яку прожарку ви любите.

Настільний блендер-суповарка: не лише подрібнює продукти, а й смачно готує

Мастхев для тих, хто намагається харчуватися правильно в шаленому темпі власного життя. Блендер-суповарка від AENO вміє подрібнювати інгредієнти, а також готувати супи, каші, смузі та інші страви. Просто покладіть продукти всередину, виберіть потрібний режим і натисніть кнопку «ON». Пристрій 2 в 1 можна використовувати окремо як настільний блендер і як суповарку.

  • Чаша із жароміцного скла не виділяє шкідливих речовин під час використання. Великий об’єм (1,75 мл) дозволяє готувати кілька порцій одразу.
  • 6 автоматичних програм. Пристрій вміє подрібнювати, готувати молоко, каші, зернові продукти, крем-суп, овочі та смузі.
  • 8 ножів із нержавіючої сталі подрібнюють навіть тверді продукти на високих швидкостях до 28 000 об/хв. А спеціальні зубці на ножах подрібнюють кригу.
  • Просте керування. Щоб почати готувати, потрібно лише кілька натискань. Ви також можете запустити таймер відкладеного старту і бачити всю інформацію про температуру і час готування на дисплеї пристрою.
  • Ви можете додати інгредієнти на будь-якому процесі приготування. Для цього не доведеться зупиняти роботу, оскільки у кришці передбачено відділення для додаткових продуктів.
  • Мити блендер-суповарку просто. Після використання додайте в чашу 500 мл води, розчин, що чистить, і натисніть режим самоочищення.

Електричний чайник з базою, що обертається, і захистом від включення без води

Якщо звичайний чайник закипає за 7-10 хвилин, то електричний – максимум за 3. А ще другий безпечніше: його не забудеш порожнім на плиті і не обпалиш пальці об розпечений корпус. Цих двох причин вже достатньо для такого пристрою, але AENO пропонує ще більше.

Ви можете купити електричні чайники AENO EK2 та EK3. Ці моделі відрізняються об’ємом та зовнішнім виглядом.

EK2 – це класичний електричний чайник (1,5 л). У ньому немає нічого зайвого: нейтральний білий колір, мінімалістичний дизайн і приємне на дотик покриття. Ціліснометалева колба виключає протікання та утворення іржі. Модель AENO EK3 більша за об’ємом – 1,7 л. Зовнішня поверхня корпусу виготовлена з термостійкого пластику, внутрішня – зі сталі.

  • Обидва чайники оснащені дисковим нагрівачем – найпросунутішим механізмом серед нагрівальних систем. Завдяки йому вони швидко нагрівають воду та економлять електричну енергію.
  • Фільтр від накипу затримує частинки вапняного нальоту, що утворюється під час використання жорсткої води. Фільтр виготовлений із нержавіючої сталі, тому його термін служби не обмежений.
  • Чайники оснащені Strix-контролером, що забезпечує понад 12 000 циклів нагріву.
  • Завдяки подвійним стінкам із повітряним зазором між ними обидві моделі не нагріваються і довше зберігають тепло.
  • Чайник AENO автоматично вимикається, якщо він порожній, коли вода закипіла і коли його знімають із підставки. Це важливо, якщо чайником користується забудькувата або літня людина.

Бренд AENO справді робить корисні речі за справедливою ціною. Вони стильні, продумані та довговічні: гарантійний термін усієї техніки – 2 роки. Приходьте в будь-який магазин iSpace, щоб познайомитися з AENO особисто. Наші консультанти докладно розкажуть про переваги тієї чи іншої моделі та допоможуть вам зробити найкращий вибір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Робот-пилосос AENO повністю прибирає в будинку, поки ви відпочиваєте

Очищувач повітря AENO: позбавляє будинок від алергенів, бактерій та неприємного запаху

 

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *