Коли купуєш преміальну техніку, то розраховуєш отримати таке ж обслуговування: гарантію, експертну підтримку на всіх етапах. І впевненість, що якщо після покупки спливуть проблеми, то компанія оперативно їх вирішить. Саме такий сервіс гарантують офіційні реселери, які працюють за регламентами Apple.

Зобов’язання “сірих” продавців закінчуються відразу після продажу пристрою. Ви платите солідну суму, але не отримуєте жодних гарантій. Зламався iPhone? Дуже ймовірно, що його відремонтують у звичайній майстерні. Які запчастини при цьому будуть використані – велике питання, оскільки нові оригінальні комплектуючі Apple не продає у відкритому доступі. Вони поставляються тільки авторизованим сервісним центрам.

iSpace – це єдиний в Україні офіційний представник Apple зі статусом Apple Premium Reseller. До структури компанії входить мережа роздрібних магазинів, відділ по роботі з B2B-клієнтами та сервісний центр. Купувати у нас надійно та зручно, адже iSpace – це:

  • повна лінійка оригінальних пристроїв Apple;
  • гарантія виробника, яка діє на території України;
  • великий вибір аксесуарів, які ідеально сумісні з гаджетами Apple;
  • авторизований сервісний центр із кваліфікованими інженерами;
  • консультації та навчання.

На цьому переваги iSpace не закінчуються. Ми виділили 7 причин, які зроблять покупки в iSpace ще приємнішими.

7 причин купувати техніку Apple в iSpace

  • Можливість ознайомитися з пристроями ще до покупки. У наших магазинах у відкритій викладці представлені всі актуальні пристрої Apple: iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods. Приходьте, щоб самостійно ознайомитися з ними. Наприклад, особисто порівняти iPhone 14 і 14 Pro Max, приміряти різні розміри Apple Watch або послухати, як звучить улюблений трек в AirPods/Pro/Max. А наші консультанти допоможуть зробити правильний вибір.

  • Доставка по Україні. Якщо ви точно знаєте, що хочете, то не варто витрачати час на поїздки містом. Купуйте онлайн: у каталозі iSpace представлений такий самий асортимент продукції, як і в магазинах. Ми безкоштовно доставимо ваше замовлення в будь-який населений пункт країни протягом 1-3 днів.

  • Оплата частинами. Не готові внести всю суму відразу? Це не проблема, адже в iSpace можна купити техніку в безвідсоткову розстрочку або в кредит. Детальніше про умови – тут.
  • Trade-in. Це найекологічніший спосіб оновитися: ви передаєте свій б/в-пристрій у залік вартості нового. Таким чином розв’язуєте одразу дві проблеми: позбуваєтеся старого гаджета і вигідно купуєте новий. Зверніть увагу: Trade-in в iSpace підсумовується з іншими акціями в магазині, але доступний тільки за умови одноразової оплати (не розстрочка і не кредит).
  • Оплата покупок бонусами. Ті, хто полюбили пристрої Apple, рідко переходять на техніку інших брендів. Частіше навпаки: поповнюють свою колекцію пристроїв Apple і користуються фішками екосистеми. Купувати гаджети та аксесуари Apple в iSpace вдвічі приємніше, адже у нас діє програма лояльності.

Усе, що потрібно, – це встановити картку клієнта в додаток Wallet на iPhone. Картка віртуальна і безкоштовна, завантажити її можна тут. За шопінг в iSpace вам нараховуватимуть бонуси, якими можна буде оплачувати наступні покупки.

  • Подарункові сертифікати iSpace. Безпрограшний варіант сюрпризу, якщо ви не знаєте, про що саме мріє людина. В iSpace кожен знайде те, що йому до вподоби: техніка Apple, акустика, периферійні пристрої, чохли та сумки, бездротові зарядки, адаптери та багато іншого. Ми пропонуємо подарункові сертифікати номіналом 500, 1000, 5000 і 20000 гривень.
  • Спеціальна пропозиція для абітурієнтів, студентів та викладачів. Apple Education Program – це безстрокова акція від Apple для сфери освіти. Якщо ви абітурієнт або студент коледжу/університету, а також якщо викладаєте в ньому або є батьком студента, то ви можете купити Mac і iPad за спеціальною ціною.

Краще один раз побачити, ніж сім – почути. Приходьте в магазини iSpace і пориньте в атмосферу світового бренду. А наші консультанти допоможуть зробити найкращий вибір і дадуть відповіді на ваші запитання.

Купити iPhone 13 можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпізнавання аварій на iPhone 14 і Apple Watch 8: історія порятунку з хорошим фіналом

ТОП-5 фішек iPhone 14 Pro

Приготуйтеся дивуватися: Apple представила нові iPhone 15

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *