Новий навчальний рік наступає на п’яти. Хочете зустріти його у всеозброєнні? iSpace розповість про головні переваги iPad, який стане незамінним помічником для школярів, студентів і викладачів. Причому за вигідною ціною.

Екран

Вивчення великої кількості навчальних матеріалів не найкращим чином відображається на зорі. Щоб знизити навантаження на очі, розробники оснастили iPad технологією True Tone. Вона автоматично коригує зображення, підлаштовуючи його під навколишнє освітлення для більш комфортного сприйняття.

Зосередитись виключно на роботі дозволить «Темний режим»: зображення стане менш контрастним, панель інструментів і зовсім «сховається» в тіні, перед очима – тільки необхідна для навчання інформація.

Задоволення від перегляду фільмів і фотографій вам теж гарантовано: дисплей Retina з підсвічуванням LED і технологією IPS забезпечують високу якість передачі кольору. Текст електронного документа виглядає так само чітко, як надрукованого, а зображення такі ж соковиті та реалістичні, як в житті!

Розміри

iPad піклується не тільки про ваш зір, він також помітно знижує навантаження на спину. Всі навчальні матеріали можна зберігати в одному пристрої. Планшет займе вагомо менше місця в рюкзаку, ніж десятки зошитів і книжок. До речі, вага iPad приблизно така ж, як і середнього обсягу книги – близько 500 грамів.

Зарядний пристрій теж невеликий і легкий, весь комплект вміститься в невеликій сумці і його зручно брати з собою. Ви можете безперервно займатися вдома, в університеті або по дорозі туди, в кафе або на дачі – для цього вам потрібен тільки iPad. Хоча для ще більшої продуктивності можна придбати Apple Pencil і Magic Keyboard: робити позначки прямо на екрані планшета і набирати текст лекції на клавіатурі стане швидше.

Батарея і портативність

Продуктивність роботи на iPad залежить ще й від енергомісткості пристрою. Звичайно, в аудиторії завжди знайдеться вільна розетка, щоб його зарядити. Але вся сіль – як раз в автономності девайса. В середньому планшети Apple здатні подарувати його власникові фактично цілий навчальний день – до 10 робочих годин.

Продуктивність

При виборі девайсу дуже важливо звернути увагу на його «серце». Наприклад, iPad 10.2 отримав процесор Apple A12 Bionic. Саме чіпсет впливає на продуктивність планшета, швидкість і ефективність його роботи.

Сучасний процесор дозволить обробляти задачі будь-якої складності! Робіть начерки, пишіть замітки, редагуйте тексти, записуйте лекції на диктофон, фотографуйте конспекти однокурсників, скануйте документи, завантажуйте книги, підключайтеся до інтернету і зберігайте десятки гігабайт інформації в одному компактному пристрої, який можна взяти куди завгодно. А якщо потрібно зробити паузу і змінити фокус уваги, використовуйте iPad в якості телевізора або ігрової консолі. Йому все під силу.


Додатки

Ще одна сильна сторона iPad – це величезна кількість додатків. Вам не потрібно додатково нічого завантажувати: розробники Apple подбали про те, щоб у користувача був власний набір офісних додатків, які до того ж будуть автоматично і безкоштовно оновлюватися. Водночас ви можете зайти в цифровий магазин додатків App Store і завантажити безкоштовно або купити додатковий софт.

  • Наприклад, додаток iSchool допоможе вчасно приходити на заняття і стежити за успішністю. У записнику ви зможете складати розклад, вести конспекти, завантажувати підручники та прикріплювати їх до уроків. У замітки можна додавати не тільки текст, а й аудіо супровід – класна функція для тих, хто не встигає записувати за лектором.
  • Якщо ви вчитеся віддалено, то радимо познайомитися із Zoom. Завдяки додатку ви зможете організовувати онлайн-класи та підключати до уроку близько 100 учасників. У процесі можна обмінюватися не тільки текстовими повідомленнями та посилання, але також більш «важкими» файлами.
  • Для створення мультимедійних нотаток відмінно підійде Notability. Ви можете використовувати сенсорну клавіатуру iPad або придбати чохол-клавіатуру Magic Keyboard для друкованого введення тексту і стилус Apple Pencil – для рукописного. Звичайно, свої замітки ви також зможете доповнити картинками, відсканованими документами, GIF і навіть звуками – це можуть бути записи лекцій, наприклад.
  • Текстові замітки з ілюстраціями можна створювати ще і в Pages, а красиві та зрозумілі таблиці – Numbers.
  • В оформленні своїх ідей кращим помічником стане додаток Keynote. У нього зручний і зрозумілий інтерфейс, тому ви легко оформите слайди та «приправите» їх цікавими ефектами. А ще в Keynote продумана можливість спільної роботи в режимі реального часу: ви з напарником можете одночасно працювати над вашою презентацією – кожен зі свого пристрою.
  • Ну а якщо ви захоплюєтесь відеозйомкою і хочете створювати фільми не гірше голлівудських, то познайомтеся з функціоналом iMovie. Намітили вивчати іноземні мови – радимо DuoLingo. У розв’язання математичних задач допоможе PhotoMath. Загалом, яке б завдання перед вами не було, будьте впевнені, що в App Store знайдеться потрібний додаток!

Вигідні ціни

Для викладачів вищих навчальних закладів, а також абітурієнтів, студентів та їхніх батьків з 13 серпня по 12 вересня в iSpace діє вигідна ціна на покупку iPad:

Крім того, до 29 серпня у вас є можливість придбати девайс в розстрочку на 15 місяців. Сума місячного платежу складе 999 гривень.

iPad – надійний помічник в навчальному процесі. Він замінить собою гори конспектів і сильно полегшить ваше життя – буквально. Але вам знадобляться ще й додаткові аксесуари, на які в iSpace з 13 серпня по 12 вересня діють спеціальні ціни. Наприклад, клавіатура та стілус в рази збільшать вашу продуктивність, портативна колонка і навушники дозволять ненадовго відволіктися від процесу, а чохол і скло надійно захистять сам пристрій.

Приходьте за покупками, ми чекаємо на вас!

iPad – надійний помічник в навчальному процесі. Він замінить собою гори конспектів і сильно полегшить ваше життя – буквально. Але вам знадобляться ще й додаткові аксесуари, на які в iSpace з 16 серпня по 12 вересня діють спеціальні ціни. Наприклад, клавіатура і стилус в рази збільшать вашу продуктивність, портативна колонка і навушники дозволять ненадовго відірватися від процесу, а чохол і скло надійно захистять сам пристрій. Выбирайте!

APPLE Pencil 1 Gen /A4 399 грн APPLE Smart Keyboard6 499 грн
Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *