Як ви вже знаєте, зовсім скоро в iSpace очікується оновлення аксесуарів для Apple Watch. З цієї нагоди ми вирішили підготувати серію матеріалів: в минулий раз ми почали розповідь про те, які ремінці бувають. Сьогодні продовжуємо огляд продуктів, які гідні прикрасити ваше зап’ястя.

Автор цих рядків при виборі ремінця для власних смарт-годин зупинився на моделі з нержавіючої сталі. По-перше, це красиво. На цьому можна було б і закінчити, але в якості другого аргументу все ж просто необхідно згадати магнітну застібку.

Тільки уявіть: ніяких зайвих рухів і відчуття здавленості, ви просто затягуєте браслет рівно настільки, наскільки вам зручно. Завдяки магніту, браслет ніколи не буде облягати зап’ястя занадто туго або ж, навпаки, занадто вільно.

Дуже ефектно виглядають блокові моделі ремінців для Apple Watch. Блокова система ланок нагадує «лусочки». У комплекті з браслетом, як правило, йде ще й спеціальний інструмент для заміни ланок, а також застібка «метеликом» з кнопкової системою замку.

Ще один стильний варіант – браслет з міланської петлі. Наприклад, сталевий ремінець Apple виготовлений з нержавіючої сталі, включаючи всі його кріплення. А значить, він відрізняється міцністю і стійкістю до тиску. При цьому він приємний на дотик, не доставляє дискомфорту при зіткненні зі шкірою, не боїться води, бруду і пилу. Ну а завдяки вже згаданій магнітній застібці, ваш розумний гаджет зручно і надійно кріпиться. Цей ремінець може стати вашим за 4 199 грн.

У наступних матеріалах шукайте продовження огляду ремінців для Apple Watch.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *