Зовсім скоро в iSpace очікується оновлення аксесуарів для Apple Watch. З цієї нагоди ми вирішили підготувати серію матеріалів і розповісти про те, як обрати ремінець для ваших розумних годинників і продукти яких брендів гідні прикрасити ваше зап’ясті – крім оригінальних, звичайно ж.

Які бувають ремінці?

Якщо ви приглядаєте Apple Watch для покупки, то вам повинно бути вже відомо, що дизайн всіх серій схожий. По суті, візуально моделі відрізняються тільки розміром дисплея і кольором корпусу. Зовсім не дивно, що асортимент ремінців – як оригінальних, так і виробництва інших брендів – дуже широкий. Щоб надати пристрою індивідуальності, користувачі збирають цілу колекцію ремінців, які можна легко і швидко змінювати під стать вашому образу і настрою.

Все різноманіття ремінців можна умовно розділити на кілька категорій – виходячи з того, який матеріал був використаний для їх виготовлення. Отже, ви можете знайти ідеальну пару для Apple Watch серед силіконових, нейлонових, шкіряних і сталевих ремінців.

Силіконові

Це одна з найпопулярніших моделей ремінців і, що цілком закономірно, одна з кращих. Форма і розмір дуже універсальні, тому серед покупців як жінки, так і чоловіки. Крім того, це не спортивні в традиційному розумінні ремінці – вони, що називається, на всі випадки життя.

Ремінці мають зручну застібку «pin-and-tuck»: металеві «гвоздики» зручно вставляються в отвори браслета, який при необхідності легко розстібається, але дуже надійно сидить на зап’ясті.

На наш погляд, більш вдалий тандем силіконові ремінці утворюють з алюмінієвими моделями годинників, а не зі сталевими – але це вже справа смаку. Втім, як і вибір кольору: білий, чорний і червоний – це, безумовно, безпрограшні варіанти, але не варто обмежуватися тільки ними, будьте оригінальними.

До речі, в каталозі iSpace є ціла колекція кольорів ремінців Innocent: винний, бузковий, жовтий, синій, чорний і білий. Вартість дуже приємна – на момент підготовки матеріалу всього 789 грн.

Окремо стоять дві люксові лінійки браслетів, які були розроблені Apple у співпраці з французьким модним будинком Hermes і компанією Nike. Hermes представив три шкіряних браслета – Manchette, Double Tour і Simple Tour з фірмовою гравіюванням. А ось Nike для своєї аудиторії випустила силіконові ремінці з перфорацією, завдяки якій рука не потіє під час активних занять спортом (на фото нижче ремінець Nike).

До речі, в iSpace в наявності оригінальні ремінці Nike для корпусів різних розмірів в приємних відтінках – наприклад, в оливковій і бежево-сірому за 2199 грн.

У наступних матеріалах шукайте продовження огляду ремінців для Apple Watch.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *