У грудні 2020 року Apple подарувала своїм користувачам справжній подарунок і випустила свої перші повнорозмірні бездротові Bluetooth-навушники AirPods Max. Здається, про молодших братів AirPods і AirPods Pro ви знаєте абсолютно все, а ось AirPods Max ми незаслужено обділили увагою. Адже ви полюбите їх з перших секунд – за їх незвичайний дизайн, чудову ергономіку, яскравий звук і відмінне шумогасіння. Разом з AirPods Max улюблена музика заграє новими фарбами.

Перші враження про навушники AirPods Max: дизайн та палітра кольорів

Кожен продукт Apple має відомий дизайн. Навушники AirPods Max не стали винятком: вони виглядають сучасно (ніби їх закинули до нас з майбутнього) і сильно відрізняються від класичних «вух», що неабияк надокучили.

Варто взяти в руки – і одразу зрозуміло, що це преміальний продукт, який отримав багато тактильно-смачних та важливих для користувача деталей:

  • пружний шарнір допомагає знизити тиск з боків,
  • сталева дуга впевнено фіксує потрібний розмір,
  • м’яка і при цьому міцна сіточка полегшує вагу навушників і дозволяє шкірі голови дихати,
  • алюмінієві чашки дарують приємний охолодний ефект,
  • амбушури з пінопласту з ефектом пам’яті та сітчастого шару, що дихає, мають овальну форму і обтікають всі
  • анатомічні особливості голови – навіть у поєднанні з окулярами вам буде комфортно слухати музику в AirPods Max, а вуха не повинні потіти.

Відчуття настільки приємні, що навушники не хочеться знімати!

Вибір палітри кольорів для навушників приємний і помітний. На щастя, нам навряд чи колись доведеться побачити в продуктовій лінійці Apple агресивні кислотні відтінки. AirPods Max можна купити в одному з п’яти зовсім не нудних відтінків: небесно-блакитному, сріблястому, полунично-рожевому, м’ятно-зеленому та в кольорі «сірий космос». Ідеально для літа!

Вибирайте самі: насичений звук чи заспокійлива тиша

За звучання AirPods Max відповідають 40-міліметрові динаміки. Вони видають яскравий деталізований звук і м’які баси, від яких у вас не трястиметься голова. Ми перевірили та можемо сказати точно: у них приємно слухати музику, дивитися фільми та приймати дзвінки з iPhone. А завдяки чіпу H1 та безлічі корисних функцій усі ці повсякденні завдання стають унікальним досвідом.

Режим шумозаглушення. AirPods Max чудово пригнічують зовнішній шум і створюють ідеальну тишу при будь-яких обставинах. Накладні навушники від Apple стануть вашим порятунком від дітей, що безперервно плачуть у літаку, в кафе з дратівливо гучною музикою, в таксі з надмірно балакучим водієм. Причому музику включати зовсім необов’язково: якщо вам необхідно сконцентруватися, зворотна звукова хвиля майже повністю усуне дратівливі звуки – і ви буквально розчинитеся в тиші.

Режим прозорості. Унікальна технологія, яка дозволить вам чути навколишній світ і комфортно спілкуватися з людьми в навушниках – наприклад, переходячи дорогу або оплачуючи товар на касі, ви зможете почути всі навколишні звуки. Якщо і захочете зняти AirPods Max, то лише з ввічливості до співрозмовника, але реальної необхідності в цьому немає. Режим активується одним натисканням кнопки – швидко та зручно.

Адаптивний еквалайзер. У цьому режимі якість звуку коригується з урахуванням геометрії вашого вуха та положення навушників на голові. Еквалайзер автоматично оцінить його, скоригує низькі та середні частоти та видасть вам адаптований варіант. В результаті ви зможете почути навіть малопомітні деталі, а сам звук стане смачнішим і соковитішим.

Просторове аудіо. Ця ексклюзивна функція від Apple відстежує повороти голови та робить звук більш об’ємним. Ефект присутності виникає, якщо ви слухаєте музику або дивитесь фільми у програмах, які підтримують цю функцію. Відчуття настільки реалістичні, ніби ви у кінотеатрі. На практиці це виглядає так: вбудовані гіроскопи та акселерометри відстежують навіть мікрорухи та коригують звучання з урахуванням цього. Куди б ви не повернули голову, вам здаватиметься, що звук живий і виходить звідусіль.

Управління: просто, як двічі по два

Apple дбає про комфорт своїх користувачів і не ускладнює там, де це не потрібно. Саме тому для керування бездротовими навушниками AirPods Max передбачено всього два елементи – кнопка та коліщатко Digital Crown, як в Apple Watch. Кнопка дозволить вам перемикатися між режимами шумозаглушення та прозорості. А за допомогою натискань і прокручування коліщатка можна відтворювати, зупиняти та перемикати музику, а також приймати або скидати вхідні дзвінки.

Тішить безшовне перемикання між усіма пристроями в рамках екосистеми Apple. Це означає, що AirPods Max швидко синхронізуються не лише з вашим iPhone. Завдяки останнім оновленням у програмному забезпеченні iOS та macOS навушники можуть автоматично перемикатися між Mac iPad iPhone залежно від того, що з цього ви використовуєте зараз. Спеціально нічого робити не потрібно – магічним чином все відбувається саме.

Про кнопку включення/вимкнення сказати нічого: в AirPods Max її просто немає. Навушники вмикаються тоді, коли ви надягаєте їх на голову, і зупиняються, коли ви їх знімаєте або підіймаєте одну з чаш. Щоб перевести їх у сплячий режим, зніміть їх повністю: за кілька хвилин вони «заснуть». Для повного вимкнення достатньо покласти їх у фірмовий чохол, як і у випадку з невеликими AirPods та AirPods Pro.

До речі, з системами Android та Windows навушники AirPods Max теж працюють. Але будьте готові до того, що частина налаштувань та функцій буде недоступною. Однак у цьому вся сіль: все працюватиме ідеально тільки всередині екосистеми Apple.

Це довга пісня: акумулятор AirPods Max «живе» майже добу

Обираючи бездротові навушники та плануючи з ними активне дозвілля, важливо звернути увагу і на місткість вбудованого акумулятора. Apple обіцяє власникам AirPods Max до 20 годин роботи від однієї зарядки в режимі активного шумозаглушення та просторового аудіо. Цього часу з лишком вистачить навіть на дуже тривалий переліт.

Якщо ви не слухаєте музику, розмістіть AirPods Max у Smart Case: так навушники перейдуть у режим наднизького енергоспоживання, і батарея не буде витрачатися марно. Втрата 3-5% на добу є нормою. Але лише 5-хвилинна підзарядка від мережі за допомогою кабелю Lightning забезпечить вам ще близько 1,5 години прослуховування.

AirPods Max – чудові навушники, які ідеально підходять для відпочинку, подорожей, прогулянок. Навіть з урахуванням не такої вже й маленької ваги (майже 400 грамів) вони залишаються зручними та не викликають ніякого дискомфорту. Звучання справді вражає, а вибір кольорів радує.

Оформлюйте замовлення на AirPods Max у нашому інтернет-магазині. Вартість бездротових навушників – 25 799 грн або 4 300 грн/міс в розстрочку до 6 місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

За допомогою AirPods можна підслуховувати чужі розмови.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *