Потужні відеоредактори для всіх, хто хоче навчитися монтажу або знайти нове застосування вже отриманим навичкам.

Premiere Pro

Платформи: macOS.Вартість: 1 474 грн в місяць або 11 227 грн рік   Українській інтерфейс: відсутній.

Профессиональная программа нелинейного видеомонтажа компании Adobe Systems. Является наследником программы Adobe Premiere.

Premiere Pro считается индустриальным стандартом. Здесь можно создавать проекты любой сложности. При поиске монтажёра чаще всего ищут специалистов, которые работают именно в этой программе. А благодаря её популярности в Сети полно курсов и других обучающих материалов, посвящённых Premiere Pro. Это очень помогает начинающим пользователям.

Программа поддерживает большое количество форматов и предлагает широчайший набор настроек для сохранения видео. Файлы проекта, открытого в Premiere Pro, можно экспортировать в другие продукты Adobe для наложения эффектов или обработки звука. Вдобавок и без того широкую функциональность редактора можно улучшать различными плагинами.Професійна програма нелінійного відеомонтажу компанії Adobe Systems. Є спадкоємцем програми Adobe Premiere.

Premiere Pro вважається індустріальним стандартом. Тут можна створювати проєкти будь-якої складності. Під час пошуку монтажера найчастіше шукають фахівців, які працюють саме в цій програмі. А завдяки її популярності в Мережі повно курсів та інших навчальних матеріалів, присвячених Premiere Pro. Це дуже допомагає користувачам-початківцям.

 

DaVinci Resolve

Платформи: macOS.Вартість: безкоштовно або 14 000 грн Український інтерфейс: відсутній.

Це програма для корекції кольору і нелінійного відеомонтажу.

Ще один просунутий редактор, який повсюдно використовують в індустрії. DaVinci Resolve підтримує менше форматів на експорті, ніж Premier Pro, і йому не вистачає деяких можливостей, наприклад, для роботи з титрами. Зате цю програму вважають найкращим інструментом для кольорокорекції. І головне, нею можна користуватися безкоштовно.

Платна версія DaVinci Resolve відрізняється підтримкою плагінів і деяких додаткових функцій, наприклад, для роботи з 3D-відео. Крім того, після покупки ви зможете створювати проекти разом з іншими користувачами.

Final Cut Pro

Платформи: macOS. Вартість: 13 518 грн Український інтерфейс: відсутній.

Професійний відеоредактор для операційної системи macOS від Apple.

Розроблена Apple програма Final Cut Pro – це потужний редактор для професійного відеомонтажу. Його можливостей достатньо, щоб називатися одним із найкращих у своєму класі. Крім того, Final Cut Pro виділяється серед конкурентів простим, швидким і дуже плавним інтерфейсом. Водночас програма доступна тільки власникам Mac, версії для Windows і Linux відсутні.

FilmoraPro

  • Платформа: macOS.
  • Вартість: безкоштовно або 4 674 грн
  • Український інтерфейс: відсутній.
Filmora пропонує баланс між можливостями професійних редакторів і простотою. У програмі немає режиму для мультикамерного монтажу, а також просунутих інструментів, наприклад, для роботи з 3D і 360-градусними відео. Але багатьом користувачам цього і не потрібно. Головне, більшість професійних завдань цьому редактору по зубах. Водночас його легко освоїти.
 
У безкоштовній версії доступні всі функції FilmoraPro, але програма накладає на відео водяний знак. Щоб прибрати його, потрібно придбати платний варіант.

Shotcut

  • Платформа: macOS.
  • Вартість: безкоштовно.
  • Український інтерфейс: відсутній.

Безкоштовний відеоредактор з відкритим вихідним кодом. При цьому Shotcut пропонує безліч базових інструментів і ефектів, які можуть стати в нагоді для аматорського монтажу. Крім того, програма підтримує велику кількість форматів.

Інтерфейс Shotcut не можна назвати простим. Зате ви можете налаштувати його під свої потреби, залишивши у вікні тільки необхідні інструменти. Редактор швидко працює навіть на слабких машинах. Крім того, у Shotcut є портативні версії для Windows і Linux, які можна використовувати без встановлення.

KineMaster

  • Платформи: Android, iOS.
  • Ваотість на Android: безкоштовно.
  • Вартість на iOS: безкоштовно.
  • Український інтерфейс: відсутній.

Це, мабуть, найбільш просунутий відеоредактор для мобільних пристроїв. Настільки функціональний, наскільки це можливо на планшеті та смартфоні. Крім базових інструментів на кшталт обрізки і склеювання роликів, KineMaster пропонує масу можливостей для роботи з візуальними ефектами і звуком. Ви можете накладати титри, керувати швидкістю відео, використовувати хромакей і багато іншого. Програма підтримує шари для більш зручного редагування.

З KineMaster можна працювати безкоштовно. Але щоб прибрати водяний знак і відкрити доступ до бібліотеки вихідних кодів, потрібно оформити преміум-підписку

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *