У квітні 2021 року Apple представила новинку – iMac на чіпі М1. В цьому комп’ютері є все, щоб він став вашим улюбленим центром розваг.

Потужне «залізо», приголомшливий екран і вбудована акустика, про яку раніше можна було тільки мріяти. І все це в футуристичному, дуже тонкому корпусі.

Розповідаємо, чому iMac – це універсальний настільний комп’ютер на всі випадки життя.

Найтонший комп’ютер

iMac на М1 – найтонший і компактний за всю історію Apple. Його товщина становить 11,5 мм, тому збоку він практично не помітний. Суцільнометалева ніжка піднімає дисплей на комфортну для спини і шиї висоту.

Вся передня частина моноблока покрита цілісним листом скла, а задня – це торжество кольору. Вперше iMac доступний в 7 ефектних відтінках: зеленому, жовтому, помаранчевому, рожевому, пурпуровому, синьому. А для любителів класики – в сріблястому.

У комплекті з комп’ютером йдуть клавіатура Magic Keyboard і миша Magic Mouse. Вони того ж кольору, що і сам моноблок.

Що може М1?

iMac на М1 – зірка на ринку моноблоків. На ньому встановлена сама просунута операційна система для Mac – macOS Big Sur. Разом вони відкривають безмежні можливості для користувача.

Всі повсякденні завдання виконуються блискавично і плавно. Ви можете відкрити сотні вкладок в Safari й легко між ними перемикатися. З вражаючою швидкістю редагувати свої фотографії в додатку «Фото» і монтувати відео в iMovie. В Apple Arcade ви знайдете безліч ексклюзивних ігор і зможете насолодитися ними на великому екрані. Без глюків і зависань. А також прямо на комп’ютері зможете запустити програми для iPhone та iPad.

З М1 потужність центрального процесора iMac зросла до 85%. Удвічі збільшилася швидкість обробки графіки (в порівнянні з iMac 21,5 дюйма). До 3 разів швидше стало машинне навчання – в додатках, які використовують 16-ядерний Neural Engine.

Дисплей і клавіатура

На прикладі iMac М1 Apple в черговий раз показала, яким повинен бути першокласний екран. Моноблок оснащений дисплеєм Retina з роздільною здатністю 4,5K, яскравістю 500 кд / м² і щільністю пікселів 218 ppi. Це означає, що ваш текст буде чітким, картинка – соковитою, а відео максимально деталізованим. Навіть якщо ви дивитеся фільми з темними ділянками або сценами з різкими рухами.

Діагональ iMac 24 дюйми – це оптимальний розмір для звичайного письмового столу. Крім того, дисплей має покращене покриття антивідблиску. Тепер працювати на комп’ютері комфортно в будь-яких умовах, навіть у вікна в сонячний день.

Бездротова клавіатура Magic Keyboard автоматично підключається до iMac. Вона забезпечує стабільне з’єднання і працює без підзарядки близько місяця. Клавіші з ножиці механізмом вимагають менше зусиль при натисканні – це особливо сподобається геймерам. У правому верхньому кутку знаходиться кнопка Touch ID (крім базової моделі): просто додайте палець для входу в обліковий запис або оплати покупок. Якщо iMac – це ваш сімейний комп’ютер, кожен член сім’ї може зареєструвати свої відбитки пальців.

Звук і камера, які вас здивують

У новому iMac шість вдосконалених динаміків. Вони голосніше, ніж в попередніх поколіннях. А обсяг і глибину їм надає програмне забезпечення. Підтримується технологія Dolby Atmos і просторовий звук – функція, вже знайома власникам AirPods Pro та AirPods Max.

У невеликому приміщенні – наприклад, в кімнаті, iMac легко замінить повноцінну колонку.

Розмовляєте по відеозв’язку з колегами, друзями або родичами? Камера FaceTime HD 1080p покаже вас в кращому вигляді. Вона знімає відео високої якості навіть при слабкому освітленні. Додатково картинку обробляє система: регулює експозицію, налаштовує баланс білого.

Ідеальним буде і ваш голос. Система з трьох мікрофонів студійного рівня зменшує відлуння і спотворення звуків. Мінімізує шум самої системи. Підсумок – співрозмовник чує вас так, ніби стоїть поруч з вами.

Підсумок: iMac M1 – зоряна новинка Apple

iMac на М1 – це зручний і красивий домашній комп’ютер, який впорається з будь-якими завданнями. Від робочих до повсякденних. На великому і яскравому екрані приємно дивитися фільми. Завдяки першокласній акустичній системі ви отримаєте звук, як в кінотеатрах. Швидкий чіп М1 дозволяє запускати гри зі складною графікою – і вони просто літають. А клавіатура і миша, які йдуть в комплекті, подарують неймовірні тактильні відчуття.

Apple представила iMac М1 у двох конфігураціях: з SSD 256 ГБ і 512 ГБ. Ви можете купити будь-яку з них в магазинах iSpace. Ціна стартує від 49 999 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як вибрати кращий ноутбук для дому й не помилитися?

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *