У жовтні 2021 року Apple представила свій новий розумний годинник – Apple Watch Series 7. Вони стали найміцнішими в історії компанії. І найпросунутішими: Apple збільшила ефективну площу екрану, додала оновлення для тренувань, шрифти та циферблати. Втім, про функціональність Series 7 ви можете дізнатися тут.

А зараз познайоммось із продуктом.

Комплектація та швидша зарядка

Apple Watch поставляються у фірмовій суперобкладинці, в яку загорнутий самий годинник, ремінець, зарядка і документація. Відкривається аксесуар як добре упакований подарунок. Тобто потрібно не просто зняти плівку та відкрити коробку. А спочатку розкрити обкладинку, потім відірвати пломби з коробок усередині нього (як у нових iPhone 13). А потім зняти паперові чохли з кожного предмета.

Цей процес захоплює більше, ніж нова серія «Ігри в кальмара»!

У комплекті йде зарядний кабель USB-C із магнітним приводом. За допомогою нього годинник заряджається на 33% швидше, ніж Series 6. Наприклад, щоб зарядити девайс з 0 до 80%, вам знадобиться лише 45 хвилин. А 8 хвилин харчування достатньо, щоб 8 годин відстежувати ваш сон, включаючи дані акселерометра, пульсометра та інші показники.

Адаптера живлення, як і в попередній серії годинника, немає. Його відсутність Apple мотивує турботою про довкілля. Адже передбачається, що у покупців Apple Watch він вже є – від інших аксесуарів бренду.

Нові кольори та розміри

В Україну Apple Watch 7 поставляються в алюмінієвому корпусі та п’яти нових кольорах:

  • «Темна ніч»;
  • «Блискуча зірка»;
  • «Зелена конюшина»;
  • «Синій вир»;
  • Product (Red).

Відтінки «Зелена конюшина» та «Блискуча зірка». 

Доступні розміри корпусу – 41 та 45 мм. Ремінці підходять від усіх старих версій.

Великий екран та гарний ефект заломлення

Візуально екран Apple Watch 7 мало збільшився. Однак внаслідок зменшення рамок його функціональна площа стала на 20% більшою, ніж у Series 6. І це особливо помітно, коли дисплей увімкнений. Тепер ви набагато рідше промахуватиметеся по сенсорним кнопкам під час використання годинника.

Series 7 найміцніші з усієї лінійки Apple Watch. Вони не бояться води (WR50), пилу (IP6X) та стійкі до ударів. Внаслідок товщого та вигнутого по краях скла створюється ефект заломлення. Зображення ніби розтікається по краях екрану і виглядає свіжо і красиво.

Скільки коштують Apple Watch в Україні?

Купуйте годинник з офіційною гарантією у магазинах iSpace. Вартість моделі 41 мм – 14999 грн. У корпусі 45 мм – 15999 грн.

У нас ви можете купити Apple Watch у трейд-ін. Для визначення попередньої вартості скористайтесь онлайн-калькулятором. Суму, що залишилася, можна оформити на виплат або кредит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Показують максимум: Apple Watch Series 7 – вперше в iSpace!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *