В магазинах iSpace стартувала опція передзамовлення на найбільш просунуті годинники Apple. Свіжі кольори, великий сучасний дисплей та швидка зарядка. А ще міцний корпус, якому не страшні удари, пил та вода. Все це про Apple Watch Series 7.

Називаємо 8 причин, щоб перейти на новинку.

1. Оновлений дизайн та свіжі кольори

Алюмінієві Apple Watch 7 вийшли в п’яти нових кольорах:

  • Темна ніч;
  • Сяюча зірка;
  • Зелена конюшина;
  • Синій вир;
  • Product (Red).

Також Apple оновили лінійку ремінців. Наприклад, з’явилися нові кольори, а спортивний нейлоновий браслет на зачіпках тепер забарвлюється у два кольори.

До речі, до Series 7 підходять ремінці від минулих моделей Apple Watch: 38 і 40 мм – для 41 мм. А 42 і 44 мм – для 45 мм. Чи багато компаній можуть похвалитися багаторічним циклом підтримки аксесуарів для своїх смарт-годинників?

2. Величезний екран. Величезна користь

Візуально розмір скла Series 7 залишився практично незмінним. При цьому їх дисплей вважається найбільшим з тих, що коли-небудь існували. Як Apple це зробили? Шляхом зменшення рамок: в порівнянні з Series 6 вони стали на 40% менше. Це збільшило ефективну площу екрану майже на 20%.

Завдяки зменшеним рамкам Series 7 отримали гарний ефект заломлення по краях дисплея: зображення ніби згинається за склом.

Новий годинник оснащений завжди включеним дисплеєм Retina. Його яскравість стала на 70% більше, ніж в моделі Series 6. Це означає, що вам не доведеться спеціально підіймати зап’ястя або струшувати екран, щоб подивитися час.

3. Швидка зарядка

Яскравий дисплей – не привід йти на компроміс з автономністю. Series 7 працюють 18 годин після однієї підзарядки. Це прекрасний результат при завжди включеному дисплеї та інших функціях.

Заряджається годинник на 33% швидше, ніж годинники минулого покоління. Наприклад, 8 хвилин вистачає на 8 годин відстеження сну. А щоб зарядити девайс з 0 до 80%, знадобиться всього 45 хвилин. Це стало можливим завдяки новій архітектурі зарядного пристрою та кабелю з магнітним приводом. Він йде в комплекті.

4. Найміцніший годинник в історії Apple Watch

Apple збільшили товщину фронтального скла в Series 7 на 50%. Тепер воно стало міцніше і стійкіше до тріщин без шкоди для оптичної чіткості.

Новинка має сертифікат захисту від пилу IP6X, тому ви зможете надягати їх на пляж, на дачу і навіть в поїздку по пустелі.

Захист від води класу WR50 дозволяє пірнати з годинником на глибину до 50 метрів, а також плавати в басейні або в морі.

5. Нові можливості watchOS 8

Новий дисплей значно полегшує роботу з годинником. В Series 7 додано два додаткових шрифтів великого розміру. Збільшився інтерфейс та кнопки в багатьох застосунках. Тому ви більше не будете мружитись або промахуватись, при вводі паролів та інших символів.

Нова клавіатура QWERTY дозволяє вводити текст пальцем (поки тільки англійською мовою). А також додавати наступне слово із запропонованого контексту. Для того, щоб розпізнати його, годинник застосовує машинне навчання.

6. Ексклюзивні циферблати

З релізом Series 7 Apple також додали нові циферблати. Двоє з них розроблені виключно для нової моделі. «Контур» ефектно підкреслює нову форму екрану: цифри розтікаються по заокругленим граням дисплею та плавно змінюються від години до години. До речі, колір фону або самих цифр ви можете налаштувати під колір ремінця. Циферблат «Модулі (подвійний)» дозволяє додати два великих розширення з докладними даними.

7. Оновлення для велотренувань

Тепер Apple Watch можуть автоматично визначати їзду на велосипеді і навіть на електросамокаті. Це відбувається приблизно через 5 хвилин після початку тренування. Годинники враховують, скільки часу ви рухались та стояли – наприклад, на світлофорі. А якщо ви забули вимкнути тренування, годинник нагадає про це.

Також оптимізована функція виявлення падіння. Якщо після сильного поштовху ви не будете рухатися протягом однієї хвилини, годинник ініціює виклик екстреної служби прямо у вас на зап’ясті. Тепер ця функція розпізнає падіння при їзді на велосипеді та під час інших тренувань.

8. Технології для здоров’я

Apple Watch – потужний пристрій для здорового способу життя. У них вбудований інноваційний датчик для вимірювання рівня кисню в крові – важлива функція під час пандемії коронавірусу. Годинники вміють робити ЕКГ, що допомагає виявити ознаки порушення роботи серця. А ще вони показують пульс, дозволяють відстежувати сон, контролювати дихання та підтримують багато інших функцій для турботи про ваше здоров’я.

Які Apple Watch обрати?

Всі Apple Watch – це девайси, спроможні на багато що. Починаючи від піклування про хороше самопочуття та закінчуючи розумними функціями. Оскільки годинники всіх серій представлені у двох розмірах, вам буде легко обрати ту модель, яка органічно «лягає» на жіночу або чоловічу руку.

Можливості Apple Watch розрізняються залежно від серії. Але всі актуальні моделі (Series 7, 6, 3 та SE) роблять життя зручнішим. Ви зможете отримувати повідомлення, відповідати на виклики, оплачувати покупки, керувати музикою та робити багато іншого прямо з вашого зап’ястя.

Apple Watch в iSpace: trade-in, розстрочка, кредит

Щоб купити Apple Watch Series 7 в Україні, перегляньте каталог iSpace. Ми вже запустили передзамовлення на новинку, ціна стартує від 14 999 грн.

Ви можете придбати годинник з додатковою вигодою по системі trade-in. Розрахуйте попередню вартість за допомогою нашого онлайн-калькулятора. Решту суми ви можете оплатити готівкою, карткою, а також оформити розстрочку або кредит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як розірвати пару з Apple Watch? Покрокова інструкція.

Розумні годинники: як правильно почистити Apple Watch?


Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *