Навушники стали незамінним аксесуаром, їх використовують для роботи, комунікацій, прослуховування улюбленої музики і для розваги. Тут як не можна краще зарекомендували себе легендарні навушники Beats. Головна їхня відмінність від конкурентів – приголомшлива якість звуку і багата лінійка. Якщо ви бажаєте переконатися в цьому, то до кінця жовтня у вас є можливість купити навушники Beats зі знижкою до -50% в магазинах iSpace мережі Apple Premium Reseller.

У 2014 році технічний гігант Apple придбав відомого виробника навушників. З тих пір корпорація активно бере участь у випуску нових моделей і вже відомих лінійок.

Завдяки чіпам Apple навушники миттєво підключаються до iPhone, iPad і Mac. Просто включив – і все працює без налаштувань.

Бездротові навушники Beats: топові моделі

  • Навушники Beats Studio 3 Wireless – повнорозмірні з функцією адаптивного шумозаглушення – Pure ANC і чіпом Apple W1. Працюють протягом 40 годин від одного заряду і 22 години в режимі придушенням шумів.
    Тепер від 10 899 8 749 грн

    Навушники Beats Studio 3 Wireless фото | iOn.ua
  • Навушники Beats Solo 3 Wireless – накладні бездротові навушники, які мають безліч кольорів. Працюють від акумулятора до 40 годин. Якщо навушники все ж розрядилися, завдяки технології Fast Fuel 5 хвилин підзарядки вистачить на 3 години роботи.
    Тепер від 9 599 5 499 грн


  • Навушники Powerbeats Pro – бездротові спортивні навушники з великими завушинами. Вони примітні потужним збалансованим звуком, широким динамічним діапазоном і шумоізоляцією. Оснащені акумулятором на 9 годин безперервної роботи. Додаткових 2 повних заряду може забезпечити футляр.
    Тепер від 7 054 6 499 грн

    Навушники Powerbeats Pro фото | iOn.ua
  • Навушники Beats Powerbeats 3 – вакуумні bluetooth навушники для занять спортом.Работают до 12 годин від акумулятора і заряджаються всього за 5 хвилин завдяки технології Fast Fuel. Всього лише 5 хвилин підзарядки вистачить на 1 годину прослуховування музики.
    Тепер від 5 999 4 649 грн

    Навушники Beats Powerbeats 3 фото | iOn.ua
  • Навушники Beats EP On-Ear– бюджетні накладні навушники, які мають стильний дизайн і гарне звучання. Ніяких акумуляторів – час відтворення не обмежена. Приємним бонусом фіксований кабель із захистом від заплутування.
    Тепер від 9 599 1 599 грн

Купуйте до кінця жовтня в iSpace неймовірні навушники Beats за найвигіднішими пропозиціями, адже ціна тільки зараз знижена для всіх! Щоб купити, переходите за посиланням.

Або заходьте в наші роздрібні магазини мережі Apple Premium Reseller, де справжні експерти Apple допоможуть Вам визначитися з вибором:

м. Київ, ТРЦ Lavina Mall

м Дніпро, ТРЦ МОСТ-сіті

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *