Вже задумались над подарунками для себе та своїх близьких? В нас є для вас неймовірна пропозиція від JBL! Ми підготували пропозиції, які будуть кожному по кишені.

З 14 по 31 грудня купуйте акустику та навушники популярного у всьому світі бренду JBL за зниженою ціною.

Будьте певні, цей подарунок точно сподобається отримати під ялинкою! Навіть Санта би не втримався!

Підготували для Вас найкращі пропозиції які прийдуться до душі Вашій родині, колегам та друзям.

Дитячі бездротові накладні навушники JBL від 1199 999 грн

Безпечні і легкі бездротові навушники JBL дозволяють протягом 12 годин насолоджуватися легендарним звучанням JBL і підходять навіть найменьшим музичним фанатам. Гучність навушників не перевищує 85 дБ, щоб захистити слух дитини, а зручні засоби керування можна використовувати без сторонньої допомоги. Чашки і наголов’я з м’якою підкладкою дозволяють з комфортом насолоджуватися улюбленою музикою. Діти можуть прикрасити навушники доданими наклейками.

Купити

Портативна акустика JBL Charge 4 від 3 999 3 799 грн

Представляємо портативну колонку JBL Charge 4 з функцією Bluetooth, потужним звуком і вбудованим акумулятором для зарядки пристроїв. Запатентовані JBL динаміки і два випромінювача низьких частот наповнюють звук чистими басами. Потужний літій-іонний акумулятор ємністю 7500 мАг забезпечує можливість безперервного відтворення музики до 20 годин. 

Колонка має зручний вбудований USB-роз’єм для зарядки друге пристроїв, наприклад смартфона. Колонка Charge 4 має міцний корпус із ступенем захисту від води IPX7 і представлена в декількох забарвленнях.

Купити

Бездротові навушники закритого типу JBL E55BT від 2645 1 899 грн

Бездротові навушники JBL Everest 110 забезпечують легендарну якість звуку JBL Pro, працюючи на піку динамічних можливостей протягом 8 годин на одній зарядці й вимагаючи всього лише 2 години на перезарядку. Завдяки ергономічному дизайну вони адаптуються до форми вашого вуха і щільно насаджуються на вушну раковину, гарантуючи неперевершений комфорт і кілька годин насолоди музикою. 

Під час дзвінків у режимі «hands-free» насолоджуйтеся кристально чистим звуком завдяки вбудованому мікрофону з функцією ехопоглинання. Доступні з амбушюрами трьох розмірів і виконані в стильних металевих відтінках, ці витончені навушники чудово виглядають, а звучать ще краще. Дозвольте собі цей звук.

Купити

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *