Власний сервіс потокового мовлення Apple радує цікавими оновленнями контенту. З запалу з жару свіжа добірка фільмів для перегляду.

Нагадаємо, що таке Apple TV Plus. Це стрімінговий відеосервіс з оригінальним контентом Apple Originals. Користувачі MaciPadiPhone, приставки Apple TV і телевізорів Smart TV отримують доступ до ексклюзивних фільмів, серіалів, мультиків, розважальним шоу, документальних й освітніх проєктів.

Що дає підписка Apple TV? Оформивши підписку, ви зможете дивитися оригінальний контент Apple на всіх сумісних пристроях за допомогою програми Apple TV.

Як підписатися на Apple TV +? Вам знадобиться пристрій, сумісний з додатком Apple TV з актуальними оновленнями. Відкрийте додаток Apple TV і перейти до Apple TV+. Скористайтеся пропозицією пробної підписки. Далі необхідно пройти ідентифікацію Apple ID. Залишається додати інформацію про оплату і натиснути кнопку «Підтвердити». Власне, тепер ви можете дивитися серіали Apple TV і інший контент.

Якщо вам потрібна приставка Apple TV – загляньте в каталог. Наші консультанти допоможуть вам у виборі конкретної моделі пристрою.

А тепер до найцікавішого – новинок.

«Батько» (Father)

Реліз: 2021 рік

Жанр: драма

Головні роліApple TV +: розповідаємо, що подивитися, Олівія Колман, Емоджен Путс, Руфус Сьюелл, Марк Гетісс, Олівія Вільямс

Сюжет: головну роль у кінострічці зіграв володар премії «Оскар» Ентоні Хопкінс. Його персонаж – це літній чоловік, пам’ять якого стрімко погіршується. Самостійного і завжди енергійному Ентоні нелегко дається той факт, що незабаром він буде повністю залежати від своєї дочки Енн і найнятих нею помічників.

Спостерігати за розгубленістю Ентоні, його метаннями, бажанням втриматися за уривки спогадів, страхом перед невідомістю дуже сумно. Любителям сентиментальних картин і хорошою акторської гри фільм «Батько» виразно сподобається.

«Він тебе не відпустить» (Every Breath You Take)

Реліз: 2021 рік

Жанр: трилер

Головні ролі: Сем Клафлін, Мішель Монахен, Кейсі Аффлек

Сюжет: в центрі сюжету знаходиться психіатр Філіп, який використовує у своїй роботі не зовсім стандартні методи лікування. Кілька років тому вони з дружиною втратили сина. У цій страшній аварії Філіп підсвідомо звинувачує сиділа за кермом Грейс.

Подружжя віддаляються один від одного, надто пізно помічаючи, що допомоги потребує і їх старша дочка Люсі. Дівчинку зловили з кокаїном і тепер виключають з інтернату.

На тлі кризи у власній родині відбувається щось дивне і на роботі. Одна з пацієнток Дафна розповідає про те, що її подругу вбили, після чого і сама викидається з вікна. Слідом за цими подіями на порозі будинку Філіпа з’являється старший брат дівчини. Схоже, тепер небезпека загрожує сім’ї головного героя фільму «Він тебе не відпустить».

«Великий» (Minamata)

Реліз: 2020 рік

Жанр: драма, біографія

Головні ролі: Джонні Депп, Білл Найі, Хіроюкі Санада, Асано Таданобу, Кетрін Дженкінс

Сюжет: фільм заснований на реальних подіях, що відбулися в 70-і роки. Американський військовий фотограф У. Юджин Сміт вирушає в японське місто Минамата. Сміту доручена секретне завдання зробити репортаж з місця екологічної катастрофи, яка сталася через халатність людей.

Головну роль в цій кіноісторії виконав неповторний Джонні Депп. У фільмі «Великий» він показав приголомшливе перевтілення! Його персонаж зібрав незаперечні докази того, що виробництво скидає хімічні відходи у відкрите море. Цей феномен став відомий як хвороба Мінамати. Фотограф пережив жорстокий напад, але зміг привернути увагу всього світу до цієї проблеми.

«Новий порядок» (New Order) 

Реліз: 2021 рік

Жанр: драма, трилер

Головні ролі: Найан Гонсалес Норвінд, Фернандо Куаутла, Дієго Бонета, Саманта Язарет Анайя, Місяць Арболедас

Сюжет: рано чи пізно будь-яка державна система виявляється в хиткому положенні. Нова картина мексиканського режисера Мішеля Франка «Новий порядок» показує глядачам той самий момент, коли соціальний розрив досяг свого піку. І в той час, поки вулиці швидко заповнюються мітингувальниками, в будинку багатого продавця нерухомість проходить весілля. Непрохані гості вриваються на закриту вечірку, несучи за собою хаос, насильство і ненависть. Не будемо описувати детально сюжет. Скажемо лише одне: ця стрічка викликала фурор на кінофестивалях в Торонто і Венеції, але вона явно не для вразливих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Apple TV +: розповідаємо, що подивитися

Apple TV + випустив тизер серіалу «Підстава»

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *