На фірмовому відеосервісі Apple TV + регулярно з’являються новинки на будь-який смак. Розповідаємо про ті, що точно варті вашої уваги.

«Палмер» (Palmer)

Реліз: 2021 рік

Жанр: драма

Головні ролі: Джастін Тімберлейк, Райдер Аллен, Аліша Вейнрайт, Джуно Темпл, Джун Скуіб

Сюжет: фільм безумовно сподобається не всім. У ньому немає екшену і спецефектів, до яких так звикла широка публіка. Оповідання «Палмера» неспішне і змушує задуматися про те, як часом важко виправити помилки минулого.

Головний герой фільму був зіркою шкільної американського футболу, але оступився і загримів до в’язниці на 20 років. Вийшовши на свободу після довгого ув’язнення, Едді Палмер повертається в рідне місто, щоб почати все спочатку. У цей непростий час він зустрічає хлопчика, якого залишила мати. Розглянувши в ньому споріднену душу, Едді несподівано стає для хлопчика наставником і другом. Разом вони намагаються налагодити життя – кожен свою.

«Втрачаючи Еліс» (Losing Alice)

Реліз: 2021 рік

Жанр: драма

Головні ролі: Айєлет Зурер, Ліхі корновському, Гал Торен, Йоссі Маршак, Шай Авіві, Келлі Голденберг

Сюжет: цей міні-серіал розповідає нам історію 47-річної Еліс. За своє життя вона обзавелася прекрасної сім’єю і … творчою кризою. З народженням дочки про власні амбіції і мрії зробити кар’єру режисера Еліс довелося забути. Але несподіване знайомство з 24-річною сценаристкою Софі знову пробудило бажання домогтися успіху. Разом дівчата запускають новий амбітний проект, який обіцяє їм довгоочікувану славу.

«Будинок з прислугою» (Servant)

Реліз: 2021 рік (другий сезон)

Жанр: трилер

Головні ролі: Лорен Емброуз, Тобі Кеббелл, Нелл Тайгер Фрі, Руперт Грінт, Мейсон Белфорд, Ти Махане, Філліп Джеймс Браннон, Моллі Гріггс, Тоні Револорі, Борис МакГайвер

Сюжет: в першому сезоні глядачі познайомилися з подружньою парою з Філадельфії, яка при досить безглуздих обставин втратила свого 3-місячного сина. Дороті виявилося нелегко впоратися з роллю молодої матері: післяпологова депресія привела до трагедії – вона забула люльку з дитиною у розпеченій на сонці машині.

Щоб змінити обстановку і спробувати налагодити сімейне життя, вони разом з чоловіком Шоном переїжджають в новий будинок. Але оговтатися від того, що сталося не вдається: Дороті продовжує доглядати за цілком реалістичною лялькою, для якої навіть наймає няню. А з появою незвичайної дівчини Ліен в будинку Тернер і зовсім починають відбуватися страшні речі. У другому сезоні на глядачів чекає ще більше загадок.

«Дікінсон» (Dickinson)

Реліз: 2021 рік (другий сезон)

Жанр: комедія

Головні ролі: Хейлі Стайнфелд, Адріан Енскоу, Анна Баришніков, Джейн Краковскі, Тобі Хасс, Елла Хант, Чиназ Уче, Гас Бірн, Дарлен Хант, Софі Цукер

Сюжет: ви напевно чули про американську поетесу Емілі Дікінсон, навіть якщо з творчістю її не знайомі. На жаль, за життя ні вона, ні її рядки не отримали визнання. Можливо, всьому виною їх меланхолійний настрій: буквально в кожному вірші згадувалася смерть і пов’язані з нею явища. Але бунтарський дух Емілі не дозволяє опускати руки: вона має намір подолати всі перешкоди, які перед нею ставлять її близькі та суспільство, і стати відомою поетесою.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *