Запитаємо прямо: ну, хто не мріє побачити під новорічною ялинкою перев’язану бантом коробку з логотипом Apple? Особливо радітимуть такому подарунку представники творчих професій: фотографи, музиканти, дизайнери, художники, письменники. Щоб створювати якісний цікавий контент, творцям потрібні функціональні та надійні гаджети. У iSpace найкращий вибір!

MacBook Pro

Якщо мова заходить про покупку ноутбука для профі, ми рекомендуємо зробити вибір на користь найпотужніших моделей у лінійці MacBook серії Pro. Ноутбуки нового покоління мають на своєму «борті» потужні процесори: завдяки чіпам Apple M1 Max, Apple M1 Pro та Apple M1 вони буквально літають, впевнено справляючись з технічно складними та енерговитратними завданнями з обробки зображень (Adobe Photoshop), рендеринг відео (Final Cut), створенню красивих презентацій (Keynote) та ін. Ноутбук не ризикує зависнути в найвідповідальніший момент – наприклад, на концерті з живим звуком. При цьому Mac не перегрівається і не гарчить на вас, оскільки у нього потужна система охолодження.

Комп’ютери Apple просто створені для творчих людей, які працюють з фотографіями, графікою, текстами. Тому об’ємне деталізоване зображення на дисплеї з широким колірним охопленням – це те, що заслужили ваші очі. Крім того, всі сучасні дисплеї Apple отримали технологію True Tone, яка знижує навантаження на зір і автоматично підлаштовує колірну температуру відповідно до навколишнього освітлення.

Особливу увагу інженери приділяють портативності пристроїв. Для людей, які часто змінюють робочу локацію, важливо мати можливість робити це легко та оперативно. Саме тому всі ноутбуки Apple мають компактні розміри та легку вагу. А ще вони витримують цілий день активної роботи без підзарядки – працюйте будь-де. Навіть досвідчений боєць MacBook Pro 15” 2012 досі «тягне» 5-6 годин роботи!

Ціна питання?

MacBook Pro на чіпі Apple M1 з діагоналлю 13 дюймів коштує від 44999 грн, з діагоналлю 14 дюймів – від 69999 грн, з діагоналлю 16 дюймів – від 87999 грн.

iMac

На чолі стаціонарного робочого місця у досвідчених профілів стоїть iMac. Якщо у вас Він, як і молодший брат MacBook, отримав у 2021 надпотужний чіп М1 і 8-ядерний процесор. Швидкість обробки операцій приголомшує: ви тільки подумали, а iMac вже зробив! Комп’ютер швидко виходить із режиму сну, майже моментально відкриває всі програми, працює плавно і без неприємних сюрпризів у вигляді різкої необхідності встановити оновлення прямо посеред робочого процесу.

На 24-дюймовому дисплеї Retina 4,5К з IPS-матрицею одне задоволення працювати з фотографіями та відео – картинка чітка, яскрава, насичена. На екран моноблока нанесено спеціальне покриття антивідблиску, завдяки якому пряме відображення яскравих джерел світла не заважає роботі. Крім того, екран має хороші кути огляду і майже не спотворює кольори навіть за серйозних відхилень погляду.

Для представників творчого середовища важливо мати стильне комфортне робоче місце, і iMac з дизайном, що радикально змінився, дуже допоможе в його створенні. Колірна палітра iMac 24” заслуговує на окремі слова враження: вперше моноблок Apple з’явився в зеленому, жовтому, червоному, фіолетовому та інших кольорах. І виглядає дуже ефектно! А ще в очі впадає разюче тонкий корпус – всього 11,5 мм і легка вага – 5 кг. За бажання чи необхідності перенести його зможе навіть тендітна дівчина.

Також серед очевидних переваг техніки Apple – незрівнянна екосистема, яка дозволяє всім пристроям працювати в тісній зв’язці один з одним. Наприклад, ви можете приймати дзвінки не тільки на iPhone, але й на Mac. А ще копіювати текст або зображення безпосередньо з комп’ютера на смартфон і навпаки. AirDrop дозволить легко та швидко обмінюватися файлами між пристроями. Та й підтримка оновлень протягом стабільних 5-7 років експлуатації також забезпечена.

Ціна питання?

iMac на чіпі Apple M1 з діагоналлю 24 дюйми коштує 49999грн.

Mac mini

Важко знайти компактний та продуктивний настільний комп’ютер. Але Apple створила таку. Mac mini на чіпсеті M1 займе зовсім небагато місця на вашому робочому столі і стане прекрасним рішенням для креативних завдань у різних сферах діяльності. Mac mini отримав 8-ядерний процесор з чотирма ядрами продуктивності та чотирма ядрами ефективності, а також 8-ядерний графічний процесор та 16-ядерну систему Neural Engine. Такі програми, як Final Cut Pro для редагування відео, просто літають на цьому малюку.

Mac mini готовий до будь-яких пригод! І підключенням теж: для цього є два швидкі порти Thunderbolt 3/USB 4, два порти USB-A, порт HDMI 2.0, роз’єм для навушників 3,5 мм, підтримка Wi-Fi 6 Gigabit Ethernet і Bluetooth 5.0. У цій «коробочці» може бути встановлений SSD-накопичувач із ємністю від 256 GB до 2 ТB флеш-пам’яті – місця вистачить для всіх фотографій, відеороликів та інших файлів. Також чіп М1 містить до 16 ГБ надшвидкісної об’єднаної пам’яті: така «оперативка» відрізняється мінімальною затримкою при зверненні, все працює плавно та швидко. Крім того, це бюджетний спосіб перейти на нову систему Apple Silicon.

Ціна питання?

Вартість Mac mini на чіпі Apple M1 з обсягом оперативної пам’яті 8ГБ та внутрішньої – 512ГБ коштує 23999 грн.

iPad Pro

На хвилі активного переходу багатьох співробітників з офісу на віддаленість популярність iPad сильно зросла. Крім того, з’являється все більше програм дистанційного навчання, що змушує багатьох глянути на планшети Apple по-новому. Особливо напередодні новорічних свят.

iPad Pro 2021 всерйоз готовий потягатися з MacBook. І таким творчим особам, як художники, ілюстратори, письменники, креатори, дизайнери, артисти та музиканти, можливостей iPad Pro справді вистачить із лишком. Продуктивність чіпа М112-мегапіксельна камера та об’ємний звук з 4 динаміків з 5 мікрофонами дозволять створювати такий контент, що ілюстрації, фільми та музичні композиції будуть гідні найпрестижніших премій!

Окремо хочеться згадати екран Liquid Retina XDR у 12,9-дюймової моделі. Це такий же дисплей, який стоїть у моніторі Apple Pro Display XDR, який показує максимально яскраву, соковиту та деталізовану картинку із шикарним кутом огляду. На такій діагоналі можна робити все, що завгодно, у вашої фантазії не буде обмежень! До розряду акумулятора в автономному режимі у вас в запасі близько 10 годин активної роботи.

У 11-дюймової моделі той же запас акумулятора, що й у iPad Pro 12,9”. Але тут використовується дисплей Liquid Retina: він хороший, але має традиційнішу систему підсвічування. В результаті чорний трохи менш контрастний, ніж у старшого брата. Це дозволяє використовувати iPad Pro як другий монітор під час редагування фотографій та відео, порт USB-C з підтримкою Thunderbolt для цього є. За рахунок меншої діагоналі його зручніше тримати в руках та легше транспортувати.

Але за всієї сили технічної складової операційна система iPadOS проста в освоєнні, працює плавно і дуже швидко. Під управлінням свіжої iOS ви зможете користуватися навіть жестами торкання та скидання, як на iPhone. Такі мікрорухи здорово економлять час і тактильно приємні.

Ціна питання?

Вартість iPad Proз діагоналлю 11 дюймів стартує від 29499 грн за 8ГБ оперативної та 128ГБ внутрішньої пам’яті.

Щоб максимально розкрити можливості планшета, рекомендуємо використовувати його у зв’язці з потужними аксесуарами. Magic Keyboard та Magic Mouse полегшать роботу з текстами, якщо швидко перебудуватися з Mac на iPad не виходить. Apple Pencil стане продовженням вашої руки та допоможе створити малюнок будь-якої складності.

Magic Keyboard, яка складе прекрасну пару 11-дюймовому iPad Pro та 10,9-дюймовому iPad Air від 11799 грн.

Ціна Apple Pencil 2 – 5299 грн.

iPhone

Найпопулярнішим подарунком на Новий рік, як і раніше, залишається iPhone. Про це говорить різкий стрибок активацій напередодні свят. Воно й зрозуміло: у смартфоні зосереджено все життя сучасної людини, приємно тримати у руках стильний продукт. Тим більше, якщо мова заходить про створення якісного креативного контенту.

Минулого року iPhone 12 справив справжній фурор! І справа не тільки в його вражаючих характеристиках – спритному процесорі A14 Bionic, дисплеї Super Retina XDR з діагоналлю 6,1-дюйма від краю до краю та системі двох класних 12-мегапіксельних камер. До речі, вона дозволяє робити фотографії в режимі «Нічної зйомки» навіть на передній камері (так, селфі стануть ще крутішими!) і знімати «кіношні» ролики в стандарті Dolby Vision.

Але прямим попаданням у серця мільйонів шанувальників Apple став корпус iPhone 12 із прямими гранями. В основу ліг культовий дизайн iPhone 5 та iPhone 4, який ніби повернув у минуле. Корпус алюмінієвий, високоміцний – такий застосовують в аерокосмічній галузі, тому навіть несподіваний «політ на землю» йому не дуже страшний. Загалом, від такого надійного компаньйона ніхто не відмовиться просто повірте!

Яскравіша iPhone 13 Pro Max тільки зірки! Це ідеальний смартфон для будь-яких творчих завдань. Процесор А15 Bionic розганяє його до божевільної швидкості, зберігаючи плавність відгуку та дивуючи часом автономної роботи – до 28 годин відтворення відео!

Спеціально для людей, які займаються мобільною зйомкою, Apple зробила повний апгрейд камер: на надширококутну камеру можна робити макрофотографії з найдрібнішими деталями, в телефоні камери оптичний зум, а в режимі «Нічної зйомки» тепер можна робити фотографії при слабкому освітленні на всі три камери.

Але найбільше враження на щасливого власника iPhone 13 Pro Max справить режим «Кіноефект». Зйомка відеороликів стане ще цікавіше, а контент якісніший: переклад фокусу плавний, різкість м’яка, а картинка на дисплеї Super Retina XDR така соковита і об’ємна, що очей не відірвати!

Отримати в подарунок iPhone 13 Pro буде радий будь-який шанувальник техніки Apple. Особливо той, який зможе повною мірою розкрити нові можливості. Наприклад, для творців креативного контенту розробники додали кінематографічний режим, який є своєрідним портретним режимом відеозйомки. Глибина на різкості м’яка, зміна фокусу з одного об’єкта на інший плавна – та на такий гаджет ви знімете справжнє кіно! А батарея не сяде у найвідповідальніший момент – у режимі відтворення відео розробники обіцяють до 22 години!

У роботі з фотографіями також виявлено видимі зміни у порівнянні з попередньою моделлю. Крім вбудованого фоторедактора, тепер користувач може застосовувати фотографічні стилі до окремих ділянок знімка, що дуже зручно, якщо ви хочете змінити тон або насиченість одягу, але хочете залишити недоторканим небо. Крім того, тепер з’явився режим макрозйомки, а «Нічна зйомка» працює на всіх трьох камерах.

Не втратила своєї актуальності модель 2019 випуску iPhone 11. Палітра цієї лінійки розрахована на яскравих життєрадісних людей. Крім білого, чорного і червоного, що вже стали традиційними, iPhone 11 вийшов ще в сонячному жовтому, ніжному фіолетовому і ненав’язливому м’ятно-зеленому кольорі.

Подвійна основна камера складається з ширококутної лінзи з діафрагмою f/1.8 та надширококутної f/2.4 та забезпечить своєму власнику чудові фотографії та відео. Завдяки режиму «Нічної зйомки» якість не розчарує вас навіть в умовах поганого освітлення. Обробляти знімки можна прямо у смартфоні за допомогою вбудованого фоторедактора. Хоча якість та колір на РК-дисплеї Liquid Retina такі, що навіть не хочеться щось крутити зайвий раз. Загалом, запас потужності процесора A13 Bionic вражає, а ось ціна стала приємнішою.

Ціна питання?

Вартість iPhone 13 Pro Max стартує від 42 999 грн за 128 ГБ внутрішнього сховища, iPhone 12 – від 25 999 грн за 64 ГБ.

AirPods

І ще один хіт передноворічного сезону – бездротові навушники AirPods 2, які стануть практичним та цікавим подарунком. Девайс має зрозумілий і зручний інтерфейс користувача, кристально чистий звук і підтримку музичних форматів у високій роздільній здатності. Налаштування не займе кілька хвилин, все неймовірно просто! Можете під’єднати навушники до будь-якого пристрою Apple і миттєво перемикатися між ними. До речі, використовувати AirPods можна зі всіма смартфонами Android.

Футляр заряджається через роз’єм Lighting та подарує цілий день насолоди музикою. Дизайн кейсу чудово продуманий, щоб поміститися навіть у маленьку кишеню джинсів. Загалом, якщо вам потрібно відмовитися від зовнішнього світу та просто насолодитися відмінним звуком, AirPods 2 – чудовий вибір.

А нещодавно Apple поповнила свою лінійку бездротових навушників новою моделлю AirPods 3, зробивши та без того класні навушники ще зручнішими та сучаснішими. Новинка стала схожою на AirPods Pro, отримавши горизонтальний кейс і схожу форму навушників. При цьому вони легші та компактніші. А ще не мають силіконових амбушюр, але впевнено сидять у вухах, передаючи користувачеві відмінний чистий звук.

AirPods 3 отримали технологію просторового аудіо та адаптивний еквалайзер. На практиці це виглядає так: якщо ви повертаєте голову вліво, звук трохи згасає в лівому навушнику. Під час перегляду фільмів створюється відчуття, що ви у кінотеатрі. А адаптивний еквалайзер у режимі реального часу аналізує звук та коригує низькі та середні частоти. А керування відбувається через iPhone та натискання на ніжки навушників – наприклад, перемикнути трек можна подвійним натисканням на сенсор.

Ви можете використовувати їх як гарнітуру під час телефонної розмови, коли ваші руки зайняті. Спеціальна акустична сіточка навіть зменшить шум вітру в мікрофонах. Займатися в них спортом теж можна без побоювання завдяки захисту від впливу поту і бризок за стандартом IPX4. Ну а вже час звучання зовсім вражає – до 30 годин автономності з урахуванням зарядки від футляра!

Ціна питання?

AirPods 2 зараз на спеціальній акції: AirPods 2 у зарядному футлярі коштують 4599 грн замість 5899 грн. Ваша вигода становитиме 1300 грн.

Для тих, хто боїться помилитися з подарунком

Якщо ви не впевнені, що зможете догодити з моделлю або кольором гаджета, ще один безпрограшний варіант подарунка! Купуйте подарунковий сертифікат на суму від 500 до 20000 грн – і ваша близька людина зможе сама вибрати пристрій або аксесуари на цю суму. В наявності друковані сертифікати, скористатись якими ви зможете у роздрібному магазині. Приходьте та пориньте в магію Apple!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *