iSpace постійно розширює кругозір своїх клієнтів. Наші експерти демонструють цікаві можливості роботи з пристроями Apple. На цей раз ми організували майстер-класи з малювання на планшетах iPad. Підбиваємо підсумки, як все пройшло.

Щоб максимально використати потенціал свого гаджету, потрібно розуміти, на що він здатен. Для цього iSpace спільно з художником Олексієм Павлусенко організували навчальні заходи. Один відбувся 28 серпня в ТРЦ Lavina Mall, інший – 4 вересня в ТРЦ Retroville.

Всі учасники майстер-класу познайомилися з програмою Procreate. Разом з Олексієм вони малювали планети, використовуючи найрізноманітніші моделі планшетів Apple та цифрових олівців Apple Pencil.

До речі, попри те, що майстер-клас в першу чергу був орієнтований на дітей, зацікавилися ним і дорослі. Тепер батьки не з чуток знають про користь планшетів для розвитку їхніх дітей і самі долучаються до цього.

Позитивні відгуки та попередні заявки на участь в майбутніх заходах дуже мотивують! Тому експерти iSpace продовжать їх організацію. Участь абсолютно безкоштовна, але за попереднім записом. Ви прямо зараз можете зареєструватися на майбутні майстер-класи, просто перейшовши за посиланням. Тематику і дати ми запропонуємо кожному охочому в особистому повідомленні, а також в соціальних мережах.

Слідкуйте за нашими новинами!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *