Напередодні новорічних свят всі ми традиційно складаємо список того, що хотіли б отримати під ялинкою наші близькі і ми самі. Право ж, ну яка користь від чергової бездушної статуетки? Подарунок повинен бути корисним і викликати непідробну радість.

Ну а щоб голова не паморочилася, iSpace підготував для вас великий гайд. Якщо ви або хтось із ваших близьких займається дизайном, фотографією або відеозйомкою, ми поділимося ідеями подарунків. До речі, минулого разу ми розповіли, що можна подарувати програмістам в новому році. З нами ви потрапите точно в яблучко!

iPad

iPad був і залишається одним з найпопулярніших подарунків на свята. Причому все частіше це покупка не заради розваги, а для роботи. Новий 10,2-дюймовий iPad 8-го покоління з пам’яттю 32 Гб відмінно підійде професіоналам, чия робота так чи інакше пов’язана з графікою, відео і фотографією.

Наприклад, планшет здатний стати вашим електронним блокнотом для нотаток та ескізів. З його допомогою можна фотографувати і прямо на місці обробляти знімки – безсумнівно, клієнт оцінить таку оперативність. А ще на iPad можна зняти процес зйомки і тут же змонтувати бекстейдж-ролик з фотосесії. Його ресурсів вистачить на 10 годин без підзарядки.

Найприємніше, що зараз iSpace пропонує придбати цю модель за приємною ціною – 10 999 гривень, завдяки чому ви залишитеся у виграші на 2 500 гривень.

Що подарувати дизайнеру і фотографу | Гайд по продуктах Apple на iOn.ua. iPad

Безумовно планшету знадобиться і захист. Можна вбити двох зайців, подарувавши чохол-клавіатуру Apple Smart Keyboard – унікальний аксесуар, що являє собою портативну і повнорозмірну клавіатуру. Підключається до iPad 7-го покоління, iPad Air 3-го покоління і iPad Pro 10,5 дюйма через Smart Connector. Досить просто скласти її – і вона стане тонкою і при цьому міцною обкладинкою для планшета.

Якщо в клавіатурі потреби немає, можна обмежитися тільки захистом від ударів, подряпин і пилу. Цю місію сміливо довірте чохлу-книзі Laut Inflight Folio, який легко трансформується в зручну підставку.

У необхідності захисного скла Armorstandart для iPad 10,2 дюйма сумніватися теж не варто. І особливо, якщо ви користуєтеся планшетом без чохла.

Що подарувати дизайнеру і фотографу | Гайд по продуктах Apple на iOn.ua. Аксесуари для iPad

iPhone 12

Ще один прекрасний подарунок близькій людині – новий iPhone 12, всі переваги якого в двох словах і не перелічити. Але ми спробуємо. У нього приголомшливо насичений і контрастний дисплей OLED. Екран виконаний з самого надійного матеріалу Ceramic Shield. Також iPhone 12 отримав найшвидший процесор A14 Bionic, що забезпечило його високу продуктивність і енергоефективність. А ще у смартфона відмінна подвійна камера на 12 Мп: вона дозволить робити знімки, близькі до якості професійних фотоапаратів.

Але найкрутіша фішка iPhone 12 – підтримка бездротової зарядки. Смартфон за секунду примагнічується до пристрою MagSafe, і воно заряджає його – причому набагато швидше традиційних зарядок.

В iSpace є вигідна пропозиція на покупку iPhone 12 з об’ємом внутрішнього сховища 64 Гб за 29 999 гривень, завдяки якому ви залишитеся в плюсі на 4 000 гривень.

Що подарувати дизайнеру і фотографу | Гайд по продуктах Apple на iOn.ua. iPhone 12

Найкращим доповненням до iPhone стануть навушники AirPods 2-го покоління. Яке ж це блаженство – слухати музику і не плутатися в проводах. Особливо часто це явище можна спостерігати під час занять спортом. Легко підключаються до смартфону, чудово звучать, довго не розряджаються (до 24 годин від акумулятора з додатковою підзарядкою в футлярі) і швидко заряджаються (всього 15 хвилин вам вистачить на цілих 3 години прослуховування).

AirPods навіть вміють розпізнавати, коли користувач слухає музику або розмовляє: акселерометр допомагає мікрофонам відфільтрувати в потрібний момент зовнішні шуми і сфокусуватися на голосі користувача.

Більшість власників iPhone хоча б один раз його впускали. Видовище неприємне, а часом ще й витратне. Тому радимо подумати про захист смартфона. Можемо запропонувати, наприклад, чохол Apple з натуральної шкіри. Він дуже приємний на дотик, має гарний насичений відтінок і до того ж ідеально облягає iPhone.

Безсумнівно, кожному Apple-користувачеві знадобиться і адаптер змінного струму Apple USB-C на 20 Вт. Він дасть можливість швидко зарядити ваші пристрої – iPad Air, iPad Pro і iPhone не старші 8 моделі.

Що подарувати дизайнеру і фотографу | Гайд по продуктах Apple на iOn.ua. Аксесуари iPhone 12

iPad Pro

Ризикнемо припустити, що саме iPad є найбажанішим подарунком для людини зі сфери дизайну. Тому iSpace робить вам ще одну вигідну пропозицію на – iPad Pro 11 2-го покоління. В рамках новорічної кампанії його вартість становить 33 499 гривень, ваша вигода – 3 000 гривень.

Планшет швидко реагує на натискання, має гарний дозвіл екрану і велику діагональ, максимально реалістичну імітацію і деталізацію штрихів і мазків, можливість працювати з шарами і багато іншого. Також його можна задіяти в якості другого робочого монітору для вашого MacBook або iMac.

Що подарувати дизайнеру і фотографу | Гайд по продуктах Apple на iOn.ua. iPad Pro

Ідеальне доповнення до основного подарунка – чохол-клавіатура Apple Magic Keyboard, що сумісна з iPad Pro 1-го і 2-го поколінь, а також з iPad Air 4-го покоління. Друкувати на Magic Keyboard дуже зручно: клавіатура оснащена підсвічуванням і механізмом «ножиці» з майже безшумним ходом клавіш 1 мм.

Щоб зробити робочий процес максимально комфортним, розробники подбали про можливість налаштовувати кут нахилу кріплення і оснастили трекпад підтримкою простих жестів. Ну а якщо скласти клавіатуру, то вона перетвориться в захисний чохол для вашого iPad Pro.

Від стилуса Apple Pencil 2-го покоління теж не відмовиться жоден володар 12,9-дюймового iPad Pro 3-го і 4-го поколінь і 11-дюймового iPad Pro 1-го і 2-го поколінь. За допомогою олівця можна виконувати масу щоденних завдань: коригувати тексти, створювати презентації, замітки, ескізи і багато іншого. Apple Pencil 2 здивує своєю функціональністю: в парі з iPad він здатний стати повноцінною заміною традиційним художнім інструментам.

Чохол Apple Smart Cover – ще один надійний варіант захисту вашого девайса. Він виготовлений з поліуретану, тому аксесуар має легку вагу і витончену форму. Цей чохол на магнітному кріпленні, завдяки чому пристрій щільно сидить в ньому. При відкритті обкладинки iPad автоматично вийде з режиму сну, а варто її закрити – відразу ж засне. Крім того, якщо згорнути чохол Smart Cover, то він віртуозно перетвориться в підставку для набору тексту, перегляду фільму або відеодзвінку по FaceTime.

Що подарувати дизайнеру і фотографу | Гайд по продуктах Apple на iOn.ua. iPad Pro аксесуари

Що б ви не обрали в результаті, не забувайте про те, що найголовніше при виборі подарунку – робити це з душею!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *