Напередодні новорічних свят всі ми традиційно складаємо список того, що хотіли б отримати під ялинкою наші близькі і ми самі. Право ж, ну яка користь від чергової бездушною статуетки? Подарунок повинен бути корисним і викликати непідробну радість.

Ну а щоб голова не паморочилася, iSpace підготував для вас великий гайд. Якщо ви або хтось із ваших близьких займається програмуванням, ми поділимося ідеями подарунків. З нами ви потрапите прямо в яблучко!

iMac не дарма користується попитом серед програмістів, а також дизайнерів і фотографів: це машина, яка видає стабільно відмінний результат. Apple випустила в році, що минає кращий в світі моноблок, допрацювавши його з ювелірною точністю. Новий 27-дюймовий iMac вражає своєю продуктивністю на процесорі Intel Core i5 10-го покоління, потужною графікою AMD Radeon Pro, надшвидким SSD-накопичувачем, якістю зображення на дисплеї Retina 5K, чотирма портами USB-A і одним Gigabit Ethernet, камерою FaceTime HD 1080р – ну що, ви вже оформлюєте замовлення? Тим більше, що зараз в iSpace діє спеціальна пропозиція – 63 999 гривень, ваша вигода складе 8 000 гривень.

Apple на подарунок програмісту, фото 1 | iOn.ua

Поява бездротових навушників в 2016 році наробила багато шуму – це був прорив! Але якщо у вас або того, кому ви хочете зробити такий подарунок, їх досі немає, саме час виправити це прикре непорозуміння. Навушники AirPods Pro оцінять навіть власники тонкого слуху. Навушники розпізнають, коли користувач розмовляє, слухає або знімає їх, щоб покласти назад в бокс. До речі, з використанням бездротового зарядного футляра AirPods Pro протримаються більше 24 годин.

Багатопортовий адаптер Apple USB-C / VGA – потрібне поповнення в комплекті і при цьому приємний презент. З його допомогою користувач зможе виводити картинку з MacBook на iMac, а також підключати до MacBook з портом USB-C пристрої зі стандартним USB-роз’ємом, VGA-монітор і кабель для зарядки.

Клавіатура Apple Magic Keyboard закохає вас в себе з одного погляду, з одного дотику! Друкувати на такій клавіатурі – задоволення в чистому вигляді. Набір тексту точний, зручний і, не дивуйтеся, приємний. Клавіатура підключається до iMac, після чого вона автоматично готова до роботи. А найприємніше, що заряду акумулятора вистачає для активної роботи протягом місяця, а іноді і більше.

Apple на подарунок програмісту, фото 2 | iOn.ua

MacBook Pro з діагоналлю 16 дюймів варто розглянути, якщо у його майбутнього володаря є потреба в мобільності. Для віддаленої роботи і виконання складних завдань – це ідеальний варіант, його вага трохи більше 3 кг! Ноутбук MacBook Pro має 16 Гб оперативної пам’яті і 512 Гб – внутрішньої. Він працює на процесорі Intel Core i7 і здатний залишатися в строю до 11 годин від акумулятора. Напередодні новорічних свят iSpace пропонує промо-ціну на покупку даної моделі – 82 999 гривень з вигодою в розмірі 9 000 гривен.

Apple на подарунок програмісту, фото 3 | iOn.ua

Можливості трекпада хоч і великі, але все ж багатьом користувачам зручніше працювати з комп’ютерною мишею. Елегентна та зручна Magic Mouse 2 – дійсно чарівна мишка! Неймовірна легка, з плавними вигинами і цільною основою завдяки чому вона так зручно лежить в руці і ковзає без опору по робочій поверхні. В Multi-Touch доступні прості жести – наприклад, щоб перейти від однієї веб-сторінки до іншої, можна змахнути. Ледве підключившись до вашого Mac, Magic Mouse вже готова до роботи.

Адаптер Belkin Ultra-Slim виручає в тому випадку, якщо користувач поставив в пріоритет компактні розміри ноутбука, пожертвувавши кількістю портів. У комплекті також є блок живлення для зарядки пристроїв і кабель MicroUSB 3.0 – USB-C.

Працюючи годинами безперервно, важливо створити собі комфортні умови. Тому відмінним доповненням до Mac або iPhone стануть бездротові навушники Beats Solo 3 – розслаблююча музика допоможе скинути напругу. Система звукопоглинання ізолює всі зайві шуми, тому можна спокійно працювати навіть в кафе. Користувач має можливість відповідати на дзвінки, викликати Siri, управляти аудіодоріжками і гучністю. Beats Solo 3 оснащені чіпом Apple W1 і гарантують автономну роботу протягом 40 годин.

Apple на подарунок програмісту, фото 4 | iOn.ua

Новий 13-дюймовий MacBook Pro з процесором M1 підкорить будь-кого! Apple вперше випустила ноутбуки на власному чіпі, і він очікувано став революційним у всіх сенсах. Саме завдяки йому вдалося зробити MacBook ще більш продуктивним і швидким. Судіть самі: потужність центрального процесора збільшилася майже в три рази, а швидкість обробки графіки – в 5 разів! Без доступу до розетки ця машина здатна залишатися в строю до 20 годин. Результат грандіозного прориву розробників Apple зараз доступний за спеціальною ціною – 47 999 гривень, ваша вигода складе 2 000 гривень.

Apple на подарунок програмісту, фото 5 | iOn.ua

Якщо ноутбук вже є, не забувайте про те, що подарувати можна додаткові «плюшки». Купівля AirPods Pro – точно безпрограшний варіант! Якість звуку оцінять навіть меломани. Є режим шумозаглушення, адаптивний еквалайзер, який автоматично регулює параметри звуку з урахуванням геометрії вуха. AirPods Pro мають захист від поту і води, а також прозорий режим, щоб чути зовнішній світ. Якщо використовувати бездротовий зарядний футляр, то навушники витримають більше доби в режимі відтворення аудіо.

Перехідник Satechi Type-C / HDMI дозволить підвищити продуктивність і використовувати в роботі два монітори одночасно. Адаптер підтримує дозвіл 1080р HD і 4K UHD зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Кабель виготовлений з алюмінієвого сплаву, тому сигнал проходить без перешкод.

Чохол Stow Sleeve від Native Union красиво і надійно захистить MacBook Pro з діагоналлю до 15 дюймів. Навіть якщо користувач носить Mac в рюкзаку або сумці, чохол зайвим точно не буде. Крім того, він має водонепроникну застібку-блискавку і обробку з полотняної тканиною. А в додаткову кишеню можна покласти дрібниці, які завжди повинні бути під рукою.

Apple на подарунок програмісту, фото 7 | iOn.ua

Що б ви не обрали в кінцевому рахунку, не забувайте про те, що найголовніше при виборі подарунка – робити це з душею!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *