Сьогодні Bang&Olufsen – відомий датський бренд преміальної акустики. З колись крихітного виробництва, яке відкрилося восени 1925-го прямо на горищі будинку сім’ї Олуфсен, виріс справжній акустичний гігант. А два роки тому Bang&Olufsen відзначив своє 95-річчя, на честь якого випустив на ринок приголомшливу пару навушників Beoplay H95.

ФАКТ 

З нагоди ювілею бренд спершу презентував лімітовану колекцію навушників – лише 95 штук, а до широкого продажу вони надійшли пізніше.

Розкішна розкіш: привабливий дизайн і невимовний комфорт

Форму визначає функція – це установка, якою Bang&Olufsen слідує вже майже століття. Саме тому кожен продукт бренду має власний впізнаваний стиль – він і виглядає, і звучить однаково красиво.

Сьогодні ми підготували огляд Beoplay H95. Тільки подивіться на них. Всі елементи та конструкція загалом мають дуже витончену форму: лінії плавні, переходи детально продумані. Кожна деталь на своєму місці зручно «вписана» як технологічно, так і естетично. Матеріали використані найкращі у своєму класі: натуральна шкіра, алюмінієві рами, титанові драйвери – Bang&Olufsen Beoplay H95 мають намір служити вірою та правдою не один рік.

До речі, навушники настільки зручні, що часом можна взагалі забути, що вони на голові. Немов другі вуха, овальні амбушури з овечої шкіри та піни з ефектом пам’яті м’яко, не стискаючи, «обіймають» вушну раковину. Крім того, «подушки» залишаються прохолодними протягом кількох годин поспіль, що дарує особливо приємні відчуття під час прогулянок у спекотні дні.

ЦЕ ЦІКАВО

Продукти Bang&Olufsen можна знайти не лише у магазинах мережі iSpace, але також у Музеї сучасного мистецтва у Нью-Йорку. А ще гаджети бренду були нагороджені багатьма престижними нагородами у галузі дизайну – наприклад, iF Product Design Award та Design Plus Award.

Як по нотах: оглушливо крутий звук

Що можна сказати про звук Beoplay H95? У навушниках встановлені 40-міліметрові динамічні динаміки з титану, а діапазон частот варіюється в межах 20000-22000 Гц. Як результат – ваші мелодії звучать ідеально незалежно від їхнього музичного жанру.

Низькі частоти вам здадуться соковитими, середні – злегка «жвавими», а високі – чіткими та дзвінкими. Гучність звуку легко і зручно регулюється на правому навушнику коліщатком, а рівень шуму – на лівому – і обидва вони не люфтять.

Щоб поекспериментувати з різними налаштуваннями звуку, завантажте програму Bang&Olufsen, розібратися в якій просто інтуїтивно. Можна вибрати один із запропонованих режимів прослуховування – Оптимальний, Commute, Clear, Workout, Podcast. Одні з них посилюють мову, інші ж, навпаки, виводять на перший план баси та високі частоти. На наш погляд, «Оптимальний» режим недаремно так називається: звучить чудово та підійде більшості слухачів. А ще можна встановити власні налаштування звучання, водячи пальцем по двомірному колу.

Щоб відчути звук як слід, почути різні інструменти та вокальні партії, ми послухали в навушниках Beoplay H95 Bohemian Rhapsody легендарної рок-групи Queen. Це один із найдорожчих синглів у музичній індустрії! І справжня знахідка для нашого тест-драйву, оскільки композиція має вельми незвичайну форму і складається із шести абсолютно різних за стилем частин.

«Богемська рапсодія» дуже жива, насичена: крім вокалу, там можна почути партії рояля, електро- та бас-гітар, ударних, під час студійного запису використовувалися навіть литаври та гонги. Це дуже складний запис, але в Beoplay H95 все звучить чудово: ми відчуваємо, що звук природний і динамічний, кожен інструмент чітко чути окремо і ніби переплітається з іншими, а голос потужний і чистий.

Загалом, це безперечно того варте. Не сумнівайтеся і переконайтеся самі, зазирнувши в будь-який з магазинів iSpace, де ви зможете купити Beoplay H95.

– 

ЦЕ ВАЖЛИВО

До тестування своїх продуктів Bang & Olufsen підходить серйозно. У штаб-квартирі у Струері (Данія) є пара-трійка лабораторій. Одна з них є величезним кубом, під куполом якого встановлюється акустична система, а внизу, як на трибуні, сидять слухачі. Інша нагадує середньостатистичну квартиру, у якій навіть кількість книг на полицях суворо під рахунок. А ще випробування проводяться на свіжому повітрі.

І нехай весь світ зачекає: адаптивне шумозаглушення

Інженерам Bang&Olufsen вдалося вмістити в компактний формфактор найпросунутішу систему шумоподавлення. Вона допоможе залишатися наодинці з музикою тоді, коли ви цього хочете.

Одягаєте Beoplay H95 – і ніякого шуму. Якщо ви хочете зосередитися на роботі в багатолюдному офісі, втекти від міського шуму та гудіння автомобілів, розслабитися або зануритися в сон у шумній обстановці – вам досить просто повернути коліщатко на лівому навушнику та активувати функцію ANC. На цій стороні ви знайдете кнопку виклику голосового помічника. На правій чашці зручно розташувалося коліщатко регулювання гучності звуку, а поставити на паузу і знову запустити трек можна лише одним дотиком. Все продумано і зроблено те, щоб уникнути непотрібних рухів.

До речі, відповідати на дзвінки за допомогою Beoplay H95 теж приємно: мало того, що ви чудово чуєте свого співрозмовника, так він теж «ловить» вас кришталево чистий і чіткий голос – завдяки чотирьом якісним мікрофонам.

УНІВЕРСАЛЬНО

Навушники Beoplay H95 бренду Bang&Olufsen можна під’єднати до будь-якого пристрою – як iOS, так і Android. Процес сполучення швидкий та легкий.

Повна свобода в рухах: витривалий акумулятор та якісні аксесуари для транспортування

Сучасний ритм життя змушує постійно кудись поспішати. Ми рідко можемо взяти та й дозволити собі послухати музику, спокійно лежачи на дивані. Ми часто робимо це у дорозі, по дорозі на роботу чи додому. Тому інженери та дизайнери Bang&Olufsen подбали про те, щоб конструкція навушників Beoplay H95 була компактною та зручною: легким рухом вона витончено складається, як оригамі, і займає в сумці зовсім небагато місця.

Для далеких поїздок є алюмінієвий бокс, в якому розраховане місце не тільки для навушників, але й для кабелів адаптера. Футляр має тверді стіни та надійно захистить навушники під час транспортування.

Ну і найвідчутніша перевага Beoplay H95 – час автономної роботи навушників становить від 38 до 50 годин залежно від того, чи активована функція шумоподавлення. Це безпрецедентний показник!

В КОМПЛЕКТІ

Навушники Beoplay H95, алюмінієвий футляр для перенесення, кабель з USB-A на USB-C, аудіокабель 3,5 мм, адаптер для літака, серветка з мікрофібри, короткий посібник користувача з інструкцією з використання та догляду.

Чи готові ви познайомитися з навушниками Bang&Olufsen ще ближче? Оформляйте замовлення на нашому сайті або приходьте до магазину iSpace у місті Дніпро. Вартість пари – 28 999 грн. Ми чекаємо на тест-драйв!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Bang&Olufsen: з любов’ю до музики, дизайну та технологій

Bang&Olufsen: розкіш поза часом

Задоволення у високій якості: преміальна акустика від Bang&Olufsen

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *