Данський бренд преміальної акустики Bang&Olufsen вміє виділятись. Кожен продукт є втіленням інновацій, естетики та практичності. Домашня аудіосистема Beoplay A9 4 Gen не стала винятком: органічний баланс між стилем та функціональністю робить її об’єктом загального захоплення.

Дизайн: створений, щоб стати частиною вашого інтер’єру та способу життя

Перш ніж заглибитись в опис сильних сторін Bang&Olufsen Beoplay A9 (хоча колонка гарна з усіх боків, з якою не подивіться на неї), наведемо цікаве порівняння. Ви колись купували автомобіль, який має шикарний кузов у колір ваших очей, але абсолютно посередню «начинку» – таку, що ледве тягне сотню на годину швидкісною трасою? Або навпаки: машина – потужний звір, але виглядає так, що без сліз у салон не сядеш.

Так от скажіть, чи траплялося з вами таке? Тоді ви розумієте, яке це мистецтво – створити продукт, який буде однаково красивим, потужним і функціональним.

Beoplay A9 без помилкової скромності дійсно виглядає, як витвір мистецтва. Дизайнер Ельвінд Олександр Слаатто постарався на славу: одразу й не скажеш, що перед нами акустична система. Вона схожа на сучасний предмет інтер’єру, навколо якого хочеться побудувати всю концепцію дизайну інтер’єру.

Що таке домашня аудіосистема Bang&Olufsen? Це ідеально кругла панель 70 см у діаметрі та 90 см у висоту, яка трохи нагадує супутникову антену або мішень. На її лицьову сторону нанесений відомий візерунок Фібоначчі – і це не тільки чудово, він також грає роль повітроводу для низьких частот.

Усю конструкцію утримують три дерев’яні ніжки. Вони вирізаються з цільного клена і легко загвинчуються в основу ззаду. Також є втоплена ззаду ручка, щоб ви могли переміщати стовпчик по будинку. Хоча навряд чи ви будете часто це робити – близько 18 кг ваги як-не-як. І що особливо здорово: колонку Beoplay A9 можна не тільки розмістити на підлозі, але й повісити на стіну, докупивши будь-який потрібний кронштейн.

У пам’яті ще свіжі лячні аудіоустановки, які раніше можна було знайти в кожному будинку. Нічого не залишалося як ховати їх якомога далі від очей. Тим ціннішим є цей естетичний і технологічний прогрес! Тільки подивіться, як віртуозно домашня аудіосистема Bang&Olufsen Beoplay A9 вписується в різні по стилю інтер’єри та при цьому не втрачається в них.

Дизайнер Ельвінд Олександр Слаатто хотів створити вічну класику, яка б ніколи не застаріла і виглядала естетично з будь-якого ракурсу. Ми впевнені, що це йому вдалося.

Звук: природно, але потужно – як на концерті

Відразу після того, як емоції від приголомшливого зовнішнього вигляду пристрою трохи вщухнуть (хоча ми зовсім не гарантуємо, що настане цей момент), вам захочеться більше дізнатися про його можливості. І тут на вас чекає ще море сюрпризів!

У домашню аудіосистему Bang&Olufsen вбудовано 7 динаміків із загальною вихідною потужністю 1500 Вт та потужністю сабвуфера, що видає звуки найнижчих частот, 400 Вт. Управління цією потужністю не вимагатиме від вас особливих зусиль: щоб увімкнути або вимкнути звук системи, помістіть руку в центр на дві секунди; щоб зменшити гучність, плавно змахніть ліворуч уздовж верхньої поверхні алюмінієвого контуру пристрою, а щоб збільшити – праворуч. Жодної видимої кнопки на лицьовій панелі Beoplay A9 ви не знайдете, і це дуже сучасне рішення.

До речі, для системи підсилювача було розроблено унікальну інтелектуальну технологію. Динамік настільки розумний, що може визначати розміри приміщення, де він знаходиться, і самостійно регулювати вихідну потужність залежно від оточення. Це найближче відчуття до тих, якби ви опинилися зі своїм улюбленим виконавцем в одній кімнаті!

Також інженери розробили три режими розташування Beoplay A9 у приміщенні – в кутку, біля стіни та окремо стоять. У кожному режимі пристрій автономно регулює вихід басів кожного запропонованого варіанта. Будь-де пристрій, будьте впевнені, що бас буде потужним і теплим одночасно. Він не заглушить середні та високі частоти, а вміло їх підкреслить.

Інші особливості колонки Beoplay A9

Напевно, ви вже переконалися, що кожна деталь у цій домашній аудіосистемі створена з великою увагою та турботою. Процес підключення інженери Bang&Olufsen також зробили простим та зрозумілим. Найзручнішим варіантом підключення є AirPlay, але він доступний лише власникам пристроїв Apple. Користувачі Android можуть відтворювати музику через Chromecast.

Також A9 підтримує підключення DLNA для дротового з’єднання, а також Wi-Fi та Bluetooth. Ви можете під’єднатися до голосового помічника Google Home та керувати відтворенням музики своїм голосом.

Ми рекомендуємо завантажити безкоштовну програму Bang&Olufsen, в якій ви також зможете змінювати налаштування звуку на свій смак та керувати аудіопристроєм зі свого iPhone або iPad.

Але що ще більше вражає – так це можливість об’єднання двох таких аудіосистем в одну. У цьому випадку кожен пристрій візьме на себе роль лівого та правого динаміків, що дозволить посилити потужність та глибину звукового ландшафту вдвічі!

Який вердикт?

Замовити аудіосистему Bang&Olufsen в Україні можна у мережі магазинів iSpace за ціною – 119 999 грн.

Якщо згадати про те, що ми говоримо про преміальний бренд, то вартість Beoplay A9 4th здається більш ніж прийнятною. Пристрій, який виконаний з найякісніших матеріалів, виглядає як шедевр сучасного дизайну і готовий суперничати із системою домашнього кінотеатру у своєму звучанні, просто не може коштувати дешево.

Огляд Beoplay A9 показав, що в цьому пристрої дизайнерам та інженерам Bang&Olufsen вдалося досягти унікального балансу форми та змісту. Нічого подібного інші бренди не пропонують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Beoplay H95: вам потрібні ці круті навушники. І ось чому

Beosound Explore: звук ваших пригод

Bang&Olufsen: з любов’ю до музики, дизайну та технологій

Bang&Olufsen: розкіш поза часом

Задоволення у високій якості: преміальна акустика від Bang&Olufsen

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *