Якщо ви в пошуках абсолютно виняткової акустики, придивіться до продуктів Bang & Olufsen. Це той самий випадок, коли на висоті і форма, і зміст.

Bang & Olufsen: назад в минуле

Якщо ви цінуєте якісну музику і комфорт, напевно чули про Bang & Olufsen. Всесвітньо відома компанія має майже столітню історію розробки і виробництва аудіо- та відеосистем, а також радіоапаратури класу Hi-End (що означає «високий, елітний клас»).

Орієнтири компанії, взяті за основу ще в 1925 році її засновниками Пітером Бангом і Свенд Олуфсеном, актуальні і нині. Для культового бренду однаково важливі технологічні нововведення, унікальний дизайн і неперевершена якість. І це дійсно так: при одному тільки погляді на продукт Bang & Olufsen відразу стає зрозуміло, чиїх рук він справа. Його не хочеться заховати куди подалі, а навпаки, розмістити на самому видному місці. Ну а варто почути звук, сумніви (якщо все ж вони у вас були) моментально поступляться місцем захопленню.

В цьому році компанія святкує 95-річний ювілей. А тут ще різдвяні і новорічні свята не за горами – саме час задуматися про подарунки для себе і близьких людей. Тому сьогодні ми пропонуємо вам познайомитися з ретельно відібраною колекцією найстильніших і популярних продуктів Bang & Olufsen.

BEOPLAY H4

Навушники зроблені з алюмінію, нержавіючої сталі, шкіри і плетеного текстиля, що дозволить вам комфортно і довго їх використовувати. Високоякісні матеріали навіть зношуються красиво, тому BEOPLAY H4 згодом стануть тільки витонченіше і уникальніше. Наявність Google Асистента зробить використання навушників ще більш зручним. В автономному режимі ви зможете насолоджуватися музикою з якісним звучанням протягом 19 годин.

Вартість – 8 999 гривень.

BEOPLAY H4 в інтернет-магазині iOn.ua

BEOPLAY E8

Бездротові навушники-вкладиші з вбудованим мікрофоном – компактний і при цьому потужний аксесуар. Час автономної роботи – 4 години плюс два додаткових циклу підзарядки, які в сумі продовжать період відтворення музики ще на 8 годин. Компактний розмір BEOPLAY E8 комфортно відчувається навіть в маленькій вушній раковині. А звук максимально реалістичний: одним торканням ви можете перемикатися і чути навколишній світ або, навпаки, поліпшити чистоту дзвінків і сфокусуватися на голосі. Корпус навушників виконаний з текстурованою і міцної гуми і полімеру, яка надійно захищає від вологи та поту, а кейс для зарядки – зі шкіри, алюмінію, нержавіючої сталі і плетеного текстильного шнура.

Вартість – 7 299 гривень.

BEOPLAY E8 в інтернет-магазині iOn.ua

BEOLIT 17

Якщо ви хочете почути музику такою, якою її задумав творець, ця Bluetooth-колонка якнайкраще зможе розкрити мелодію. Потужний чистий звук BEOLIT 17 розсіюється на 360 градусів, а управління можливо як через саму колонку, так і через додаток Beoplay. Час автономного відтворення – 24 години. У дизайні Bang & Olufsen також залишилися вірні собі: мінімалістичний корпус з анодованого алюмінію і міцного полімеру з ручкою з натуральної шкіри. Таку річ важко не помітити, погодьтеся.

Вартість – 17 500 гривень.

BEOLIT 17 в інтернет-магазині iOn.ua

BEOPLAY A1

Оновлена портативна Bluetooth-колонка, яка забезпечить музичне блаженство. Без зайвої скромності, так! Куди б ви не взяли цей легкий і компактний девайс, їй нічого не страшно: надійно захищена від пилу, піску, води і навіть падінь з невеликої висоти. Вона видає чудовий звук, в тому числі і на гучному зв’язку. Тому Beoplay A1 – це прекрасний варіант не тільки для прослуховування музики, але ще для дзвінків і онлайн-конференцій. Колонка витримує до 24 годин звучання при стандартному рівні гучності і підтримує з’єднання з аналогічною колонкою для досягнення ще більш потужного стереозвучания.

Вартість – 8 750 гривень.

BEOPLAY A1 в інтернет-магазині iOn.ua

BEOSOUND 1

Портативна бездротова колонка видає надзвичайно гучний і яскравий звук, який заповнює собою всю кімнату, де б вона не стояла. Beosound 1 не тільки бездоганно грає, але так само і виглядає. Вона має конічну форму і зроблена з обробленого алюмінію, тому чудово впишеться в класичний інтер’єр або, наприклад, в простір в стилі high-tech. Крім того, колонку можна взяти з собою куди завгодно: на одному заряді Beosound 1 здатна відтворювати музику до 12 годин. Ну а з голосовим помічником управляти нею ще простіше.

Вартість – 42 999 гривень.

BEOSOUND 1 в інтернет-магазині iOn.ua

BEOPLAY A9

Завершує нашу добірку аудіопристрій з культовим дизайном і фірмовим звуком Bang & Olufsen. Beoplay A9 виразно буде поза часом! Дизайнери задумали зробити з нього вишуканий елемент інтер’єру і виготовили з кращих матеріалів: деревини, пластика, алюмінію і тканини – безумовно, все преміальної якості. Форма кола була вибрана не випадково, оскільки звукові хвилі поширюються колами. Ви зможете насолодитися улюбленою музикою, використовувати голосового асистента і управляти з його допомогою розумними пристроями в вашому домі.

Вартість – 70 999 гривень.

BEOPLAY A9 в інтернет-магазині iOn.ua

Ці дизайнерські навушники, колонки і аудіосистеми здатні подарувати просто чарівні враження від таких, здавалося б, звичайних повсякденних процесів, як прослуховування музики або перегляд фільму. Ви відчуєте магію з перших нот.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *