Навушники – та сама деталь, яка непомітно робить наше життя приємнішим. А будні студентів і викладачів – ще і продуктивнішими.

Онлайн-заняття? Його можна відвідати, перебуваючи десь у транспорті. І ви нікому не заважаєте. «Вимкнути» шум університетських коридорів? З функцією шумозаглушення досить одного кліка. І це не кажучи про розвантаження для мозку – музику, шоу, фільми.

Як обрати навушники, які не розчарують? Розповідаємо на прикладі AirPods.

Ніяких проводів

Лекції, семінари, поїздки в громадському транспорті – провідним навушникам в цьому ритмі немає місця. Вони плутаються, брудняться, висмикуються з вух і швидко ламаються в області штекера. Тому ми радимо придивитися до бездротових пристроїв.

AirPods і AirPods Pro навіть між собою не зв’язані ніякими проводами. Навушники працюють через Bluetooth і підключаються як до iPhone, так і до смартфонів на Android.

Довго працюють без підзарядки

Єдиний мінус бездротових навушників – це необхідність їх заряджати. Тому обирайте перевірені пристрої з потужним акумулятором.

AirPods дозволяють слухати музику близько 24 годин, а говорити телефоном – до 18 годин. Це за умови періодичної підзарядки в футлярі. Без неї навушники працюють:

  • AirPods 2-го покоління: до 5 годин відтворення музики або до 3 – в режимі розмови. Підзарядка протягом 15 хвилин збільшує час звучання на 3 години.
  • AirPods Pro працюють до 4,5 годин в режимі відтворення або до 3 годин – в режимі розмови. П’ятихвилинна підзарядка в кейсі продовжує час роботи на 1 годину в режимі відтворення або розмови.

Цього більш ніж достатньо, щоб протягом дня проводити онлайн-заняття, слухати подкасти, музику, записувати та відтворювати голосові повідомлення.

Добре звучать

Порада: якщо ви не розбираєтеся у звукових характеристиках навушників, перед покупкою обов’язково їх послухайте. Вони повинні влаштовувати вас і за якістю звучання, і по гучності.

Неважливо, якому жанру музики ви віддаєте перевагу – будь-які AirPods звучать чисто та об’ємно. Адаптивний еквалайзер в моделях Pro і Max автоматично регулює параметри відтворення аудіо з урахуванням форми вух власника. А висока гучність дозволяє слухати музику і подкасти навіть в метро і трамваях.

AirPods Pro і Max підтримують функцію «Просторове аудіо». Вона створює відчуття, що звук виходить не з навушників (як в звичайному стерео-режимі), а з декількох точок, розташованих в 3D-просторі. В результаті перегляд фільмів в AirPods може стати повноцінною заміною походу в кінотеатр.

Зручно сидять у вухах і не випадають

Бездротові навушники – це синонім комфорту. Тому вони не повинні заважати, тиснути або викликати біль при тривалому використанні.

Навушники від Apple розроблені таким чином, щоб ви не відчували їх у вухах. І вони не випадають навіть при занятті спортом.

  • AirPods 2-го покоління не закривають собою все вухо і дозволяють чути все, що відбувається навколо. Звичайно, до тих пір, поки ви не включите музику. Вага кожного навушника – всього 4 г, тому вони не відчуваються в вушній раковині.
  • AirPods Pro одним натисканням переводяться в прозорий режим. Тому їх теж не потрібно виймати, щоб почути співрозмовника. Попри те, що AirPods Pro – вакуумні навушники, вони зовсім не тиснуть. У корпусі є крихітні отвори, які вирівнюють тиск у вушному каналі.

У комплекті з навушниками є 3 розміру амбушур – обирайте той, що підходить саме вам.

Можна використовувати в якості гарнітури

Вибирайте навушники з Bluetooth-гарнітурою. Тоді ви зможете не тільки слухати музику і дивитися фільми, але і розмовляти в них. А, значить, брати участь в онлайн-заняттях або, не дістаючи телефон, записувати голосові повідомлення і відповідати на дзвінки. Це зручно і в навчанні, і в повсякденному житті. Наприклад, взимку можна розмовляти по телефону через навушники, не дістаючи його на морозі.

У кожному AirPods вбудований чутливий мікрофон, тому їх можна використовувати навіть окремо.

Заглушають сторонні звуки

Студенти та педагоги підтвердять: під час перерви в коледжі чи університеті зосередитися дуже важко. Навколо надто багато відволікаючих факторів. Вдіяти з цим нічого не можна, але можна мінімізувати їх вплив – купити навушники з активним шумозаглушенням.

У лінійці Apple представлені двоє навушників з цією функцією – повнорозмірні накладні AirPods Max і мініатюрні «затички» AirPods Pro.

Схема роботи «шумодава» проста: один мікрофон направлений назовні, другий – всередину. Потім розумна система компенсує різницю – пригнічує шуми ще до того, як ви їх почуєте.

Функція пониження шумів AirPods працює м’яко. Тобто не повністю поглинає всі зовнішні звуки, а приглушує їх до рівня, коли шум перестає відволікати. Оголошення в транспорті, дзвінки, сигнали авто, гучні оклики – все це залишається помітним. І водночас ви зможете зосередитися навіть в галасливому коридорі.

2 лайхфака, як ще використовувати AirPods

Одна з головних переваг AirPods – це глибинне занурення в екосистему Apple. У зв’язці з iPhone навушники можуть набагато більше, ніж просто відтворювати музику. Наприклад:

  • Live-прослуховування. Ця функція була розроблена, щоб людина могла чути співрозмовника в умовах галасу або коли знаходиться не поруч з ним. Це зручно студентам, які сидять на останньому ряду аудиторії, але хочуть чути, що говорить викладач.

Як це влаштовано? iPhone виконує роль мікрофона, а звук з нього передається в AirPods. Про те, як увімкнути функцію, ви можете дізнатися тут.

  • Зачитування повідомлень з Siri. Увімкніть цю функцію, і Siri буде промовляти вхідні повідомлення і називати їх відправника. Це зручно, якщо ви кудись йдете, їдете або iPhone просто лежить в сумці або в рюкзаку.

Обидві функції доступні на AirPods 2-го покоління та AirPods Pro.

Вигідні пропозиції для сфери освіти

Якщо ви навчаєтесь у вищому навчальному закладі або викладаєте в ньому, у вас є унікальна можливість купити AirPods за спеціальною ціною. Пропозиція поширюється на:

  • AirPods: 3 999 гривень замість 5 299. Вигода – 1 300 гривень.
  • AirPods Pro: 7 999 гривень замість 8 299. Вигода – 300 гривень.

Спеціальна ціна доступна:

  • студентам при пред’явленні студентського квитка або залікової книжки;
  • зарахованим абітурієнтам при пред’явленні довідки про зарахування до вищого навчального закладу;
  • батькам студентів або зарахованих абітурієнтів при пред’явленні документів;
  • викладачам і співробітникам навчальних закладів усіх рівнів при пред’явленні довідки або копії з місця роботи або посвідчення викладача.

Вигідна пропозиція діє з 13 серпня по 12 вересня 2021 року в магазинах мережі iSpace.

І це ще не все! До 30 вересня ви можете придбати AirPods в розстрочку на 15 місяців від ПриватБанку. Щомісячний платіж:

Стати володарем одних з найвідоміших навушників у світі – приходьте до нас за покупками!

П’ять років тому на ринку з’явився дивний пристрій. Бездротові навушники Apple підкорили користувачів якістю звуку і стильним дизайном. А завдяки додатковим аксесуарам, використання AirPods стає ще більш приємним і зручним. З 16 серпня по 12 вересня в iSpace діють спеціальні ціни на деякі позиції, переглянути їх можна натиснувши тут.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *