Компанія Apple представила сьогодні на онлайн-презентації не тільки «флагманські» розумні годинник Apple Watch Series 6, а й «доступну» модель Apple Watch SE. Apple Watch SE пропонуються в двох версіях – розміром 40 і 44 мм. Вони приходять на зміну Apple Watch Series 3

Нові Apple Watch SE успадкували дизайн серії Apple Watch Series 4 і новіших версій. При цьому годинник базуються на S5 SiP, отримали вбудований компас і встановлену операційну систему watchOS 7.

Як зазначає Apple, годинник в два рази швидше, ніж Apple Watch Series 3. Також у них на 30% більше екран в порівнянні з Apple Watch Series 3. Підтримується функція визначення падінь.

Коліщатко Digital Crown реагує на обертання тактильною реакцією – потріскуванням під пальцем з наростаючою силою. В Apple Watch SE встановлений «найсучасніший» динамік і мікрофон, також відзначається підтримка Bluetooth 5.0.

Барометричний висотомір нового покоління показує зміну висоти в реальному часі, він працює в парі з GPS і використовує дані найближчих мереж Wi-Fi. Як обіцяє компанія, ця функція розпізнає зміни висоти над рівнем землі при русі вгору або вниз з точністю до 30 см.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *