Ми часто розповідаємо про найцікавіші фільми та серіали, які можна подивитися в Apple TV +. Але до цих пір незаслужено обходили стороною контент для дітей. Перша в новому році добірка присвячена найкращим мультикам минулого року.

Apple TV 4К – це ідеальний пристрій для всієї родини. Ви зможете дивитися якісний контент, який до смаку саме вам і вашим домочадцям. Приставка підтримує технологію Dolby Vision, забезпечить якість зображення не гірше, ніж в кінотеатрі! Ви забудете про те, що ваші діти ризикують нарватися на непристойний контент, і що колись нервово клацали пультом телевізора в надії знайти більш-менш достойний фільм або шоу. Ну а якщо ви не захочете купувати або завантажувати оригінальний контент, ви завжди можете запустити “Білосніжку і сім гномів” прямо в нативному додатку YouTube.

«Легенда про вовків» (Wolfwalkers)

Реліз: 2020 рік

Жанр: мультфільм для всієї родини (6 +)

Сюжет: історія розгортається в ірландському місті Кілкенні в 1650 році. Там йде вирубка лісів і на працівників почастішали випадки нападу вовків. Вирішити проблему з дикими тваринами доручають мисливцеві з Англії, який приїжджає в Кілкенні разом зі своєю дочкою Робін. Дівчинці важко всидіти на місці, тому вона пробирається в ліс, незважаючи на заборону батька. Дивовижне знайомство чекає Робін: з ірландськими лісами, самою собою і дівчинкою Мейв з загадкового племені – якщо вірити легенді, вночі член племені перетворюється в вовка.

«Робот Даг» (Doug Unplugs)

Реліз: 2020 рік

Жанр: мультфільм для всієї родини (0 +)

Сюжет: на цей раз ваших дітей чекає знайомство з роботом Дагом. Він вважає, що життя занадто цікаве і різнопланове, тому обмежуватися одними лише сухими фактами не можна. У той час, як інші роботи щодня підключаються до мережі, щоб завантажити нову інформацію, Даг в компанії своєї подруги Емми відправляється пізнавати світ і людей на власні очі.

«Тиха вода» (Stillwater)

Реліз: 2020 рік

Жанр: мультфільм для всієї родини (0 +)

Сюжет: в центрі тривимірного анімаційного серіалу виявилася чарівна панда по імені Тиха вода. Вона живе прямо по сусідству з малюками Карлом, Едді і Майклом. Між хлопцями і мудрою пандою зав’язується справжня дружба, що відкриває очі на чудеса навколишнього світу, один одного і самих себе. До речі, багатосерійний мультфільм «Тиха вода» створений на основі серії дитячих книг Джона Дж. Мута «Дзен шорти».

«Наш будинок: як жити на планеті Земля» (Here we are: notes for living on planet Earth)

Реліз: 2020 рік

Жанр: мультфільм для всієї родини (0 +)

Сюжет: красивий і пізнавальний серіал створений за мотивами популярної дитячої книги Олівера Джефферса. «Наш дім» розповідає про неймовірні чудеса планети. Про них ви дізнаєтеся разом з дуже тямущим семирічним хлопчиком, який починає цей захоплюючий екскурс напередодні Дня Землі.

«Центральний парк» (Central Park)

Реліз: 2020 рік

Жанр: комедійний мультфільм, мюзикл (16+)

Сюжет: назва анімаційної історії вже дає підказку (хоча яке там, прямо говорить!), де будуть розвиватися події. Оуен Тіллерман є доглядачем Центрального парку Нью-Йорка, де він живе разом зі своєю великою родиною. Але нудьгувати йому зовсім ніколи, адже він не тільки стежить за порядком у парку, але іноді і захищає його. Ось зараз спадкоємиця готельної імперії задумала вирізати парк і розгорнути на його місці будівництво багатоквартирних будинків. Чи вийде в Оуена врятувати улюблене місце ньюйоркців?

Наостанок зауважимо, що матеріали, розміщені на Apple TV + не мають ще української озвучки. Внизу екрану рядком біжать субтитри. Когось цей факт засмутить, але, якщо задуматися, для дорослих це відмінний шанс підтягти свою англійську, а для дітей – почати його вивчати. Насолоджуйтесь!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *