7 вересня Apple провела презентацію, на якій презентувала довгоочікувані новинки. Серед них одразу кілька моделей Apple Watch, AirPods Pro 2-го покоління та лінійка iPhone 14. У яку тепер входять не лише серії Pro та Pro Max, а й Plus замість mini.

Подивимося, які пристрої незабаром з’являться в iSpace.

Apple Watch Series 8 з датчиком вимірювання температури

Дизайн і розмір годинника не відрізняється від Series 7. Всі зміни всередині. У новій версії з’явився датчик температури, який прочитує показники кожні 5 секунд. У зв’язці з оновленим ПЗ механізм зможе попередити жінок про овуляцію, що наближається.

Новий акселерометр тепер у чотири рази краще відстежує зміни положення. Завдяки цьому годинник може розпізнавати автомобільні аварії за участю власника. Після чого Series 8 самостійно зателефонують до служби порятунку та передадуть його координати. Передбачувано, що фішка буде доступна лише у певних країнах.

Автономність не змінилася: годинник працює 18 годин у звичайному режимі або 36 – в енергозберігаючому. До речі, цей режим оновили: тепер він помітно заощаджує заряд пристрою, але при цьому практично не обмежує його функціональність.

Новинка доступна в чотирьох кольорах: сріблястому, золотому, синьому та червоному. З’являться і версії Nike Watch та Hermès.

Apple Watch SE 2 зі збільшеним дисплеєм та флагманським чіпом

Найбільш доступний девайс у продуктовій лінійці з базовим набором функцій та актуальним «залізом». Основна візуальна відмінність знаходиться на задній панелі. У SE датчики оточує гіпоалергенний нейлон, і тепер кришка може бути різних кольорів.

SE отримали той же чіп, що і Series 8. Завдяки чому стали на 20% швидше. Дисплей збільшився на 30% за тих же розмірів корпусу. Щоб досягти цього, Apple зменшила рамки. Технології Always On немає: щоб дисплей увімкнувся, потрібно підняти руку. Немає і датчика вимірювання температури тіла, пульсоксиметра та функції Car Crash, яка автоматично викликає невідкладну допомогу.

В іншому SE вміють все те саме, що й старша модель. Вони розпізнають падіння власника, визначають вид тренувань, контролюють активність та відстежують фази сну. З ними можна приймати душ та плавати під водою: захист від вологи за стандартом WR50.

Автономність – ті самі 18 годин. Але WatchOS 9 зможуть продовжити цей час до 36 години за допомогою нового режиму енергозбереження.

Apple Watch SE доступні в сріблястому, золотому та синьому кольорах.

Apple Watch Ultra c додатковою кнопкою та рекордною автономністю

Преміальна модель лінійки Apple Watch. Годинник виглядає зовсім інакше: 49-міліметровий корпус зроблений із титану, а скло – із сапфіру. Екран більше не округлений, його оздоблює спеціальний борт. Коліщатко Digital Crown захищене виступом, який виключає випадкові натискання. Крім того, збоку з’явилися ще одна кнопка, що налаштовується, додатковий динамік і мікрофони.

Apple Watch Ultra ідеально підходять для професійних спортсменів та готові до екстремальних умов. Вони ультраміцні та витримують занурення на глибину до 100 метрів. Звук вбудованої в корпус сирени чути на відстані 190 метрів. Новий багатодіапазонний GPS забезпечує точну навігацію та позиціонування.

Яскравість Apple Watch Ultra – до 2000 нит. Це вдвічі більше, ніж у будь-якого іншого годинника Apple. При цьому новинка працює рекордно довго: до 36 години від одного заряду. Режим енергозбереження збільшує час до 60 годин.

Для максимально спортивних годинників Apple створила і нові ремінці. Вони розроблені спеціально для різних видів спорту.

AirPods Pro 2 з покращеним шумозаглушенням та новими свайпами

Нове покоління легендарних навушників отримало чіп Н2. Він покращує якість звуку та підвищує енергоефективність. У режимі шумозаглушення тепер фільтрується вдвічі більше звуку, ніж у «прошках» 2019 року.

І це ще не все! Режим простору став «розумнішим»: він автоматично визначає занадто галасливі місця та заглушує гучні звуки. Це зручно якщо ви їдете в метро або проходите повз відбійного молотка, що працює. А щоб амбушури ідеально підходили до ваших вух, у розмірній сітці з’явилися насадки XS.

Регулювати гучність тепер можна свайпами по торцю навушників. Від одного заряду девайс працює до 6 годин, а з періодичною підзарядкою в кейсі – до 30 годин. Щоб ви могли знайти десь футляр, що загубився, в нього вставили невеликий динамік. Він просигналізує, якщо ви шукатимете кейс у додатку «Локатор».

Ще одне приємне нововведення – AirPods 2 сумісні із зарядкою для Apple Watch.

iPhone 14 і 14 Plus з оновленою камерою та супутниковим зв’язком

Цього року Apple відмовилася від mini-версії та представила заміну – iPhone 14 Plus.

Діагональ iPhone 14 складає 6,1 дюйми, а iPhone 14 Plus – 6,7 дюйми. За продуктивність відповідає процесор А15 Bionic – такий самий, як у минулорічних iPhone 13 Pro. Але з допомогою вдосконаленого графічного чіпа продуктивність у іграх збільшилася на 25%.

Модуль камери також прокачали: тепер задня камера захоплює на 49% більше світла, а фронтальна – на 38%. Нова 12-мегапіксельна селфі-камера оснащена автофокусом. Фото, зроблені при слабкому освітленні, покращує нейромережу Photonic Engine. Для зйомки відео з’явився новий режим стабілізації Action Mode.

Як і Apple Watch Series 8, смартфони одержали функцію виявлення автомобільних аварій. У разі сильних поштовхів вони автоматично зателефонують до служби порятунку та назвуть координати власника.

Ще одне нововведення – підтримка супутникового зв’язку. При позаштатних ситуаціях iPhone 14 зможуть використовувати її для коротких повідомлень або передачі геопозиції. Але конкретики, як це працюватиме за межами США та Канади, наразі немає.

iPhone 14 та iPhone 14 Plus доступні у п’яти кольорах: білому, чорному, рожевому, бежевому та червоному.

iPhone 14 Pro і 14 Pro Max з новим вирізом замість «чубчика» та просунутою камерою

Хедлайнери презентації. Смартфони втратили звичну чубок і отримали новий виріз Dynamic Island. Він маскує фронтальну камеру та Face ID, а його наявність обігрується навіть на рівні системи. Наприклад, тепер повідомлення, вхідні дзвінки та інші елементи будуть розміщені у верхній частині дисплея, взаємодіючи з «острівцем».

Габарити пристроїв не змінилися: 6,1 та 6,7 дюйма. За продуктивність відповідає новий чіп A16 Bionic – найшвидший центральний процесор для мобільних телефонів. Рамки навколо дисплея стали ще непомітнішими і вперше з’явився режим Always On. Максимальна яскравість екрану складає 2000 ніт, частота оновлень – 120 Гц.

Серйозно покращили і камеру смартфонів. 48-мегапіксельна матриця вловлює вдвічі більше світла. Це дозволяє знімати відео відмінної якості у високій якості. Прокачали і надширококутну камеру. Тепер вона захоплює більше деталей у макро-режимі навіть при тьмяному освітленні.

Для запису відео в активному русі є режим Action Mode. Зумувати картинку дозволяє нова фішка телефото – 2х. У режимі «Кіноефект» підтримується зйомка з роздільною здатністю 4K.

iPhone 14 Pro і 14 Pro Max доступні в чотирьох кольорах: темно-фіолетовому, сріблястому, золотому та чорному.

Новинки скоро з’являться у продажу в iSpace. Слідкуйте за новинами на нашому сайті та в соцмережах.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *