Перший фітнес-додаток Apple Fitness + стане доступний користувачам вже в цьому році. Де б не знаходилися, комфортно зможете займатися спортом, якщо під рукою одне з ваших улюблених Apple-пристроїв.

Отже, Apple Fitness + заявлений як новий спортивний сервіс. Він стане частиною програми Fitness на ваших iPhone, iPad і Apple TV. І все ж на відміну від інших сервісів, у нього буде один основний пристрій – Apple Watch.

На нещодавній презентації Apple продемонструвала роботу сервісу. Ви просто включаєте відео з тренуванням, наприклад, на вашому iPad і повторюєте всівправи за тренером, а в цей самий час ваш смарт-годинник аналізує показники – пульс, спалені калорії, швидкість та інше. Під час заняття метрики Apple Watch відображаються на iPad: тренер попереджає про запуск таймера – і ось він уже анімований на екрані.

На вересневому Apple event користувачам презентували відразу два нових планшети: iPad 8-го покоління, який вже доступний для покупки в iSpace, та iPad Air який Ви можете передзамовити.

Apple Fitness + на iPad | iOn.ua

Дуже здорово, що спортивні сеанси можна проводити в будь-який зручний для користувача час і де завгодно. Заняття дійсно продумані таким чином, щоб ви змогли гарненько стомитися навіть без спортивного інвентарю в номері готелю або, наприклад, в парку. А якщо у вас є можливість займатися в залі на тренажерах з підтримкою GymKit, то ви і зовсім можете синхронізувати Apple Watch з біговими доріжками, степером, велотренажером.

До речі, нові Apple Watch SE і Apple Watch Series 6 вже можна купити в одному з магазинів нашої мережі.

Користувачі сервісу можуть отримати доступ до занять, які проводять відомі тренери. Серед них – Бакарі Вільямс, Моллі Фокс, Дастін Браун, Джон Гонсалес і інші. І підшукуючи для себе підходяще тренування, ви можете виставити фільтри і вибрати не лише тренера, що сподобався, але і тривалість заняття, його тип, музичний супровід.

До речі, ви можете включити Apple Music, зберегти улюблені треки з тренувань Fitness + і послухати їх пізніше.

Apple Fitness + на пристрої Apple | iOn.ua

В общем-то, хочете знати, що вам потрібно для успішного тренування? Підписка на Apple Fitness + і ваш улюблений гаджет. Все!

Звичайно, перебуваючи вдома, найзручніше вивести відео на Apple TV. Але от якщо в свою обідню перерву ви вирішили попрактикувати йогу в парку, то набагато зручніше буде спостерігати за всім, що відбувається, дивлячись в великий екран iPad. Наприклад, у нового iPad 8-го покоління діагональ 10,2 дюйма, а повного заряду гаджета вам вистачить практично на весь світловий день. Це надійний помічник в бою, не сумнівайтеся!

Будьте здорові і завжди залишайтеся в формі. Apple вам допоможе!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *