15 липня на площі Стефана Яворського, біля входу в магазин iSpace, пройшов майстер-клас із мобільного знімання та обробки фотографій. Сподіваємося, ви там були і вже знаєте, як зібрати всі лайки “Інстаграм”.

У повсякденному житті ми постійно щось фотографуємо. І найчастіше робимо це на смартфон, адже він завжди під рукою. До речі, аналітична компанія InfoTrends це підтверджує. Експерти з’ясували, що 2017 року жителі планети зробили більш ніж 1,2 трильйона знімків, 85% з яких – саме на смартфони.

На жаль, деяким із цих фотографій не судилося “полетіти” далі дружніх чатів. Ракурс не той, кольори вирви око, та й узагалі все чомусь розмито. Але робити красиві знімки – навичка, яку легко здобути. І iSpace спільно з фотографом Оленою Поповою на нещодавньому майстер-класі довели це.

На зустріч з Оленою записалися 30 учасників. Можливо, серед них майбутні зірки соціальних мереж, блогери та представники творчої еліти. Хто знає: але свій особистий архів учасники поповнять якісними знімками абсолютно точно. З тими знаннями, якими поділилася фотограф-практик, вони зможуть робити контент на мобільний телефон не гірше, ніж на професійну камеру.

Наша гостя познайомила групу з функціями і налаштуваннями камери смартфона. Навчила грамотно вибудовувати композицію, керувати світлом, бачити найбільш виграшний ракурс, гратися з колірною палітрою, а потім швидко і легко обробляти відзняте.

Ну а якщо ви все пропустили, не кусайте лікті: це не останній майстер-клас з мобільної фотографії. Слідкуйте за новинами iSpace у блозі та в Instagram, щоб встигнути забрати своє місце

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *