У Купертино анонсували ще одне нововведення: цієї осені компанія запускає новий сервіс Apple One. Тепер доступ до всіх передплат користувач зможе отримати в одному пакеті.

Тільки уявіть, наскільки це зручно! У єдиний сервіс Apple One увійдуть iCloud, Apple Music, Apple TV +, Apple News +, Apple Fitness + і Apple Arcade. А значить, вам більше не доведеться контролювати, коли закінчується підписка. Звичайно, немає нічого складного в тому, щоб вчасно переказувати гроші за доступ до одного сервісу. Але як щодо того, коли їх набагато більше? Пропустивши день оплати, ви можете залишитися без улюбленої музики або новинного контенту.

Але єдина передплата – це не тільки про комфорт, а ще й про економію коштів користувача. Apple One буде коштувати дешевше, ніж сервіси, які входять в комплект окремо.

Більш того, компанія розробила кілька тарифних планів: Individual, Family і Premier. Наприклад, в індивідуальному тарифі буде Apple Music, Apple TV +, Apple Arcada та iCloud на 50 ГБ. Сімейний включає підписку на ці ж 4 сервіси, але з доступом до них 6 членів сім’ї, а також розширеним до 200 ГБ сховищем iCloud. При цьому у кожного члена сім’ї будуть власні облікові записи та переваги. Преміальний план дає можливість користуватися всіма сервісами Apple, при цьому в iCloud пропонується 2 ТБ.

Користуватися своїми улюбленими сервісами зможуть клієнти більш ніж з сотні країн і регіонів. В Америці вартість тарифних планів складе 15, 20 і 30 доларів відповідно. І підключитися до Apple One, звичайно, можна буде з будь-якого пристрою – будь то iPhone, iPad, Mac або Apple TV +.

Отримайте ще більше контенту за менші гроші! А для будь-яких, які раніше не були підключені у користувача послуги, Apple One передбачає безкоштовну 30-денну пробну версію.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *