Складно уявити сучасного студента без смартфона. Сфотографувати розклад занять, накидати текст реферату в нотатках, записати лекцію на диктофон – він завжди під рукою. Але як вибрати телефон для навчання і не прогадати?

Зручно користуватися

Чим більше екран телефону – тим більше інформації на ньому показується. Але тим важче їм користуватися однією рукою. Тому тут все залежить від ваших потреб і фізіології.

Більшості людей зручно використовувати смартфон однією рукою, якщо його діагональ екрану не більше 6 дюймів. Під цю характеристику підходять багато актуальних iPhone.

  • iPhone SE (2020) – 4,7 дюйма.
  • iPhone 11 і 12 – 6,1 дюйма.
  • iPhone 12 Mini – 5,4 дюйма.

Ці моделі легко поміщаються в кишеню, при цьому на них комфортно читати книги, дивитися відео і друкувати текст. А запасу яскравості вистачить у будь-якій ситуації, ви зможете детально розглянути інформацію навіть на сонці.

Довго тримає заряд

Студентство – прекрасна пора, коли виходиш з дому вранці, а повертаєшся ввечері. Знайоме? Тоді вибирайте смартфон з потужним акумулятором – так ви не залишитеся без зв’язку в найневідповідніший момент.

Всі нові iPhone оснащені енергоефективними чіпами A13 й A14 Bionic. Час роботи відрізняється в залежності від моделі, але в середньому становить до 17 годин в режимі програвання аудіо і до 65 – в режимі відтворення відео. iPhone SE – 13 і 40 годин відповідно.

Цього достатньо, щоб цілий день активно використовувати смартфон і не бігати по університету в пошуках розетки.

Робить приголомшливі фотографії

Смартфони Apple можуть похвалитися відмінними камерами. Кожна наступна модель отримує її більш вдосконалену версію. Що це вам дає? Відповідь лежить на поверхні: у вас в кишені завжди буде мініатюрна версія фотоапарата.

Наприклад, iPhone SE та iPhone 11 мають 12 мегапікселів, світлосилу f / 1.8, оптичну стабілізацію і підтримку функції Smart HDR для правильної експозиції. На додаток до цього iPhone 11 отримав автокорекцію і технологію збільшення різкості та контрастності Deep Fusion. Також він вміє робити соковиті фотографії вночі й захоплювати вдвічі більше об’єктів на фото і відео.

Цих можливостей будь-якому студенту вистачить з головою: можна робити селфі з друзями, фотографувати конспекти та лекції, студентські заходи, причому навіть в поганих умовах освітлення.

Великий запас продуктивності

Те, що слот для карти пам’яті відсутній, говорить про те, що ще при покупці iPhone потрібно визначитися з обсягом внутрішньої пам’яті – 64, 128 або 256 ГБ. Якщо ви звикли зберігати багато інформації на смартфоні, беріть з запасом.

Обсяг оперативної пам’яті важливий ще більше: саме від цього показника буде залежати, наскільки швидко смартфон зможе «думати». У iPhone 11, наприклад, він дорівнює 4 ГБ. Цього більш ніж достатньо для того, щоб він швидко реагував на сигнали та не зависав в найневідповідніший момент. Правда, не останню роль в цьому відіграє ще й процесор: у всіх сучасних моделях використовуються чіпи A13 й A14 Bionic.

Можливості екосистеми

Сам по собі iPhone – відмінний компаньйон як в навчанні, так і в повсякденному житті. Але повною мірою він розкриє свій творчий хист у зв’язці з іншими пристроями Apple. Всі разом вони утворюють цілу екосистему.

Насамперед познайомтеся з функцією Handoff: вона дає можливість починати роботу на одному пристрої, а закінчувати її на іншому. Ви зможете накидати замітки для презентації у своєму iPhone ще по шляху до університету, а на Mac внести правки та додати ілюстрації.

Завдяки універсальному буферу обміну користувач може копіювати текст, ілюстрацію, гіперпосилання на iPhone, а потім вставляти її на Mac.

Оскільки обліковий запис Apple ID синхронізує всі пристрої, це дозволяє з iPhone мати доступ до файлів на всіх інших девайсах.

І ще одна корисна фішка доступна користувачам, завдяки камері Continuity. Ви можете просканувати документ або зробити фотографію на iPhone, піднести його до MacBook – і фотографія тут же з’явиться на моніторі вашого ноутбука.

Величезний вибір професійних додатків

Є тисячі додатків, які дозволяють повноцінно працювати прямо з телефону. А ще тримати все під контролем і нічого не забувати. Багато безкоштовних програм для навчання вже встановлено вперше на iPhone. І ще більше є в App Store.

  • Для роботи з текстом: Pages – фірмовий додаток від Apple. Його фішка – великий вибір шаблонів на будь-який випадок: «Звіти», «Курсовий проєкт», «Наукова стаття» та інші. Підтримує різні формати: DOCX, RTF, PDF, ePub. За функціоналом додаток легко замінює Microsoft Word. Але якщо потрібен саме останній – пакет Microsoft можна завантажити в App Store.
  • Для роботи з таблицями: Numbers – найпотужніша програма для роботи з графікою на смартфонах. Дозволяє управляти таблицями та створювати 3D-діаграми. Перетворювати фігури, картинки, малюнки й текст в посилання. А вчителі, які дають завдання в Numbers, можуть відстежувати процес їх виконання і навіть витрачений час!
  • Для створення презентацій: Keynote. У цьому додатку можна створювати незвичайні презентації з анімованими діаграмами та дивовижними переходами. І це все – простими дотиками. Включає 30 тем, створених дизайнерами Apple.
  • Для ефективного тайм-менеджменту: Trello. Максимально простий інструмент, щоб керувати завданнями й проєктами в режимі онлайн. Всі поточні справи оформляються у вигляді карток, дощок і списків завдань. До них можна прикріплювати календарі, контакти, фото, відео, аудіо. А найзручніше – ви можете призначити завдання не тільки собі, а й колегам, студентам або членам сім’ї. Trello можна використовувати як особистий органайзер, щоденник, список, колективний менеджер завдань.

Спеціальна пропозиція для сфери освіти

Якщо ви викладаєте, зараховані або вже навчаєтесь у вищому навчальному закладі, ви можете отримати вигоду 4 500 гривень на покупку iPhone:

Щоб отримати вигоду, необхідно пред’явити відповідний документ:

  • студентам при пред’явленні студентського квитка або залікової книжки;
  • зарахованим абітурієнтам при пред’явленні довідки про зарахування до вищого навчального закладу;
  • батькам студентів або зарахованих абітурієнтів при пред’явленні документів;
  • викладачам і співробітникам навчальних закладів усіх рівнів при пред’явленні довідки або копії з місця роботи або посвідчення викладача.

Скористатися пропозицією можна з 16 серпня по 12 вересня 2021 року в усіх магазинах мережі iSpace.

Погодьтеся, складно уявити своє життя без смартфона. iPhone постійно під рукою, і ми активно використовуємо всі його можливості як для повсякденних, так і для освітніх завдань. Але щоб він прослужив якомога довше, варто подбати про захисні аксесуари для нього. На деякі товари з 16 серпня по 12 вересня в iSpace діють спеціальні ціни.

NATIVE UNION CLIC CANVAS899 гривен Glass iLera850 гривен LAUT Crystal-X709 гривен
Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *