Як ви вже знаєте, зовсім скоро в iSpace очікується оновлення аксесуарів для Apple Watch. З цієї нагоди ми вирішили підготувати серію матеріалів: в минулий раз ми почали розповідь про те, які ремінці бувають. Сьогодні продовжуємо огляд продуктів, які гідні прикрасити ваше зап’ястя – крім оригінальних, звичайно ж.

Перше враження про нейлонові ремінці може бути неоднозначним: колір неймовірно яскравий, а сам матеріал щільний і твердий. Тому обирати такий ремінець ми радимо не онлайн, щоб на власні очі побачити і помацати його.

Ви впізнаєте його з тисячі, як співається у відомій пісні, завдяки декоративним смужкам по краях, та й в цілому стильним кольоровим варіаціям. Власне, саме тому нейлонові ремінці користуються великим попитом у молоді.

Нейлон відрізняється неймовірною зносостійкістю: нехай з часом матеріал стає більш м’яким і приємним на дотик, але порвати ремінець нам не вдалося (а адже ми старалися!); зап’ястя він облягає надійно, що не теліпаючись і не трясучи застібкою.

Але головна його особливість полягає в тому, що як би не забруднився ремінець, ви можете занурити його в теплу мильну воду і як слід потерти. Не бійтеся його зіпсувати, після сушки він буде як новенький!

В iSpace ви можете придбати нейлоновий ремінець Apple для корпусу 38/40 мм від 1 639 грн.

У наступних матеріалах шукайте продовження огляду ремінців для Apple Watch.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *