Данський бренд Bang&Olufsen не потребує представлення. Протягом 96 років компанія виготовляє техніку, яка сьогодні вважається еталоном на ринку акустичних пристроїв.

Неперевершена якість звуку, комфорт та безкомпромісна увага до дрібниць – ця покупка стане приємною інвестицією у ваш будинок та у власне задоволення.

Коротко про бренд

Bang&Olufsen виготовляють елітну техніку – акустичні системи для дому, портативні Bluetooth-колонки, бездротові навушники.

Звукові системи фірми вбудовані в автомобілі високого класу Aston Martin, Bentley, Lamborghini. А продукція компанії представлялася у Музеї сучасного мистецтва у Нью-Йорку – за всю історію лише 5 компаній досягли такого визнання.

У чому секрет успіху? У міксі естетики, інновацій та дизайну. Ці три якості розробники Bang&Olufsen втілюють у кожному пристрої бренду. Одночасно та без компромісів.

Для кого?

Акустика Bang&Olufsen створена для тих, хто переріс посереднє звучання дешевих колонок та навушників. Вона для досвідчених максималістів. Для людей, які прагнуть отримувати все найкраще. Люблять оточувати себе гарними та зручними речами. І не просто використовують гаджети за призначенням, а воліють отримувати від цього задоволення.

Якщо ми говоримо про акустику, погодьтеся: музика повинна передавати атмосферу. Доповнювати її та не відвертати увагу, перетягуючи ковдру на себе спотвореним звуком або надто концентрованими басами. Продукція Bang&Olufsen – це синонім емоційного об’ємного звуку. Який завжди доречний як дороге вино. І спробувавши його, ви вже не захочете нічого іншого.

Ви можете увімкнути колонку та залишити проблеми за дверима свого будинку. Надягти навушники серед галасливого місця і відмовитися від навколишньої суєти. А за допомогою портативної акустики створити настрій у будь-якому місці – в наметі в горах, на пікніку або на пляжній вечірці.

Будь-який момент можна зробити особливим – разом із Bang&Olufsen.

Виглядає і звучить не так, як інші

Естетика – одна з головних переваг Bang&Olufsen. Бренд створює предмети поза часом, які поєднуються з вашим стилем життя та гармонійно вписуються в інтер’єр будинку.

Пристрої B&O не впадають в око та не відрізняються дизайном, що кричить. Їхній високий статус підкреслюють деталі: абсолютна увага до дрібниць, скандинавський мінімалізм та преміальні матеріали. До цих аксесуарів хочеться торкатися і з гордістю виставляти їх напоказ.

Наприклад, Beosound 1 не схожий на жодну іншу бездротову домашню колонку. Корпус конічної форми виконаний із майстерно обробленого алюмінію. Завдяки поверхні, що відбиває, він ніби проникає в простір і стає його важливою частиною.

Аудіосистема Beoplay A9 і більше схожа на вишуканий предмет меблів, ніж на колонку: мінімум деталей і природна форма кола. Його можна поставити у кут або повісити на стіну за допомогою спеціального кріплення.

У цьому девайсі немає нічого зайвого: він виготовлений з алюмінію, деревини та пластику високої якості. Сама панель виконана розкішною тканиною від відомого текстильного бренду Kvadrat. Невипадково обрано і форму колонки: звукові хвилі поширюються колами.

Звук. З виходом кожного нового продукту B&O підтверджує, що звук може бути мистецтвом. Кожен девайс має свою унікальну перевагу. Наприклад, колонки можуть оптимізувати звучання, відштовхуючись від розташування пристрою. І формувати звуковий пучок, заповнюючи їм усю кімнату або спрямовуючи його у ваш бік.

Звукова панель BeoSound Stage підключається до телевізора, а коли він вимкнений, працює як автономна акустична система.

Завдяки 4 динамікам низьких частот BeoSound Stage замінює окремий сабвуфер. Це особливо сподобається кіноманам і геймерам, які грають у приставку: потужний бас глибше занурює в атмосферу того, що відбувається в кіно чи сюжеті геймплею. А завдяки функції Dolby Atmos звук рухається довкола слухача у тривимірному просторі. У результаті літак на екрані справді пролітає у вас над головою, а шепіт долине звідкись з-за спини. Все це в рази підвищує насолоду від перегляду фільмів.

Навушники з функцією активного шумогасіння усувають усі небажані звуки. І забезпечують повне занурення у музику, фільм чи гру.

Все це можливо завдяки найновішим аудіотехнологіям, які є в будь-якому актуальному продукті B&O.

Комфорт. Гарний пристрій, який добре звучить? Добре, але недостатньо для Bang&Olufsen. Щоразу, коли користувач вмикає колонку або дістає навушники, у нього має виникати приємне почуття задоволення. І передчуття задоволення від роботи з девайсом. Розробники бренду блискуче впоралися із цим завданням.

Візьмемо повнорозмірні бездротові навушники BeoPlay H95. У них втілені фірмові риси Bang&Olufsen: якісні матеріали, м’яка посадка та мінімалістичний дизайн на кшталт стриманої розкоші.

При цьому навушники оснащені сучасними технологіями. У них приголомшливий звук, активне шумозаглушення та зручна система управління. Цілком неважливо, яку музику ви любите: ви почуєте саме те, що хотів сказати автор.

При відтворенні інструментальної чи рок-музики звуки не зливаються в кашу. Додати трохи гучності – і у вас виникне стійке відчуття, що ви знаходитесь на живому концерті. А при прослуховуванні спокійних треків здається, що артист в одній кімнаті з вами та шепоче тільки вам.

Користуватися навушниками – окреме задоволення: вони розуміють вас і слухаються беззаперечно. Легкий поворот диска вперед – і ви чуєте кожен звук, наче навушників на голові немає. Обертання назад активує шумопридушення: звуки меркнуть і спливають кудись далеко-далеко.

Це найзручніший та найдоступніший спосіб медитації: одним дотиком можна «відключити» навколишній світ і піти в себе для SOS-перезавантаження.

Шукаєте щось більш компактне та мобільне? Придивіться до бездротових внутрішньоканальних навушників BeoPlay E8 (3 Gen). Це девайс для тих, хто слухає музику в різних ситуаціях: на пробіжці, залі, по дорозі на роботу або в подорожах.

Якість складання, ергономіка та зовнішній вигляд зроблені у найкращих традиціях Bang&Olufsen. Стильний авторський чохол зі шкіри дозволяє носити навушники із собою протягом дня та заряджати їх на ходу. Самі вкладиші не пропускають навколишні шуми, а точна посадка спрямовує звук безпосередньо у вушний канал.

Акустика від B&О – це перш за все звук. У настільки досконалому виконанні, що його хочеться розглядати й торкатися. Ви можете зробити це у будь-якому магазині iSpace. Приходьте до нас, щоб познайомитися з девайсами B&O: протестувати, як навушники сидять у вухах і скласти власну думку про преміальну акустику.

Вибирайте навушники, колонки, домашні аудіосистеми та саундбари від B&O в онлайн-каталозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Bang&Olufsen: з любов’ю до музики, дизайну та технологій

Bang&Olufsen: розкіш поза часом

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *