Для прояву почуттів не слід чекати особливого дня. Але щороку саме 14 лютого світ охоплює романтичне шаленство. І саме цього дня ваша дівчина, наречена чи дружина чекатимуть від вас знаків уваги.

Команда iSpace склала добірку подарунків, які здивують та потішать вашу обраницю. Ці речі не відправляться припадати пилом у шафі, а напевно будуть сфотографовані й опубліковані в Instagram – як пам’ять про найприємніший сюрприз. Зрозуміло, від найкращого чоловіка.

MacBook

Кому підійде: тим, хто навчається, працює та не сидить на одному місці.

 

Сучасні дівчата цінують практичні подарунки – те, що полегшить навчання, допоможе в роботі чи корисно для хобі. А бажано – все одразу. В цьому випадку MacBook Air стане ідеальним подарунком.

Він легкий і тонкий: такий поміститься в рюкзак, сумку і не відтягуватиме тендітне жіноче плече. А ще в Mac вдало поєднуються всі фактори, які потрібні для хорошого навчання та продуктивної роботи.

Потужний чіп М1 легко справляється з ресурсомісткими програмами – для роботи з фото, відео, графікою та кодом. І це не кажучи вже про повсякденні завдання! Додайте сюди дисплей Retina з широким колірним охопленням та найкращу в галузі автономність – наприклад, MacBook Air працює до 18 години без підзарядки.

І все це в корпусі під назвою «мрія перфекціоніста»: мінімалістичний дизайн та зразкова якість складання.

Аксесуари для її Mac

  • Ноутбук купується на кілька років уперед – подбайте, щоби він дожив до «пенсії». Вибирайте стильний чохол, що підійде під її образ.
  • Якщо ваша дівчина любить фотографувати або працює з великим обсягом даних, напевно, їй постійно не вистачає місця на комп’ютері. Небанальний подарунок у цьому випадку – флешка або зовнішній жорсткий диск.
  • Коли портів у Mac не вистачає, на допомогу прийдуть перехідники або одразу док-станції. Щоб було зручно, ергономічно та функціонально одночасно. Дівчата таке теж люблять!
  • На Mac чудовий трекпад. Але якщо комп’ютер використовується як стаціонарний – нічого звичнішого миші ще не придумали. Відібрали вам ті, які ідеально підходять для мініатюрної жіночої долоні.
  • MacBook – портативний комп’ютер. Але якщо носити разом з ним важку зарядку, то весь ефект від «легкості» девайса сходить нанівець. Подаруйте своїй коханій багатофункціональний адаптер, щоб вона могла залишити одну зарядку вдома, а другу – на роботі.
  • Аудіосистема для дому Beoplay A9 – це навіть краще, ніж якби дістали дівчині зірку з неба. Це одночасно вишуканий предмет інтер’єру та просунута акустика з потужною 480-ватною системою цифрового підсилення. Розкішний подарунок для тих, хто любить незвичайні речі та не уявляє свого життя без гарної музики.

iPad

Кому підійде: студентам, блогерам, геймерам та тим, хто любить подорожувати.

Легкий, тонкий та компактний iPad з яскравим дисплеєм – ідеальний девайс для роботи з контентом. Продуктивний процесор легко «тягне» навіть вимогливі програми. Потужний акумулятор дозволяє не думати про зарядку цілий день. А на великому екрані зручно дивитися фільми, читати, грати, серфити в інтернеті.

Важливий момент: якщо під’єднати до пристрою портативну клавіатуру, iPad цілком може замінити комп’ютер. Тому він ідеально підходить для дівчат, які багато подорожують та не хочуть возити із собою ноутбук.

Ціна запитання?

Планшет – чудовий подарунок на 14 лютого дівчині. Ще й тому, що зараз його можна придбати за спеціальною ціною. iPad з великим екраном 10.2 дюйми (9 Gen) на 64 GB коштує від 17 499 грн. Перейти до каталогу iPad →

Аксесуари для iPad

  • Перетворити iPad на потужний інструмент допоможуть фірмова клавіатура та стилус від Apple. Ці продукти вигідніше купувати разом із планшетом.
  • Просто попереджаємо: ремонт iPad дороге задоволення. Набагато дешевше заздалегідь купити для нього гарну обкладинку, чохол чи сумку-органайзер. І захисне скло – на випадок, якщо пристрій випадково вислизне з рук або до нього дійдуть діти.
  • Планшет – портативний пристрій. Якщо, звичайно, не тягати з ним зарядний пристрій. А інакше – не ті почуття. Зібрали надійні та функціональні зарядки, адаптери. Щоб користуватися вдома, на дачі та в авто.
  • Портативна колонка – це вже самодостатній подарунок. Її можна під’єднати не тільки до iPad, а й до iPhone – і взяти музику із собою куди завгодно. Рекомендуємо придивитися до колонки Beolit 20 від датського бренду Bang & Olufsen. Це зразок ідеальної акустики: «вічний» дизайн, преміальна якість та гучний, об’ємний звук з інтенсивними басами.

iPhone

Кому підійде: всім, хто хоче надійний смартфон із гарною камерою.

Напевно, немає дівчини, яка б не зраділа новенькому смартфону. Особливо якщо це iPhone – один із найвідоміших, красивих та просунутих на ринку.

Актуальні моделі у 2022 році – це iPhone 11 і вся лінійка iPhone 12 і 13. У всіх цих смартфонів потужний процесор, живучий акумулятор і великий, яскравий екран – те, що потрібно кожній людині.

Окремо варто сказати про камеру – функцію №1 у наш час. Всі перелічені смартфони знімають чудові фото та відео. Причому навіть уночі на вулиці або в кімнаті з тьмяним освітленням. А при зйомці вдень різниця як знімки взагалі буде не помітна для більшості користувачів.

  • Найбільш топові смартфони від Apple – це iPhone 13 та 13 Pro. Вони буквально оснащені за останнім словом техніки. Тому, якщо ваша кохана цікавиться гаджетами, технологіями або просто йде по життю з девізом “хочу найкраще” – даруйте iPhone 13. Краще ще нічого не вигадали.
  • Смартфони лінійки iPhone 12 – це золота середина між ціною та якістю. Вони теж тонкі, легкі та швидкі, але вже не флагмани. І хоч ці девайси вийшли у 2020 році, вони ще довго рватимуть на частини своїх конкурентів.
  • iPhone 11 – гарний вибір для тих, хто хоче надійний, гарний пристрій і не женеться за інноваціями. У порівнянні з дотепним iPhone 13, в iPhone 11 є важлива перевага – доступна вартість.

Аксесуари для iPhone

  • Інвестуйте у своє майбутнє багатство вже зараз! Купуйте чохли та захисне скло на iPhone до того, як він випаде з рук на асфальт або плитку. А найбільша різноманітність надійних та красивих аксесуарів – в iSpace.
  • Користуватися однією зарядкою для iPhone дуже незручно. Тому що брудні шнури в сумці ще жодну дівчину не зробили щасливішими. Тим більше їх можна забути на роботі чи вдома. Зібрали для вас автомобільні зарядки, powerbank, адаптери та бездротові зарядні пристрої, які стануть у пригоді кожному власнику iPhone.
  • Бездротові навушники Beoplay E8 від легендарних Bang&Olufsen красиві з усіх боків. Вони чудово звучать, довго працюють без підзарядки та управляються за допомогою сенсорних датчиків. А ще ці навушники фантастично приємні на дотик: зарядний кейс виготовлений з натуральної шкіри зі вставкою з матового алюмінію.
  • Якщо ваша кохана любить зустрічі з друзями та вечори у родинному колі – ми знаємо, як її здивувати. За допомогою колонки Beosound Level від Bang&Olufsen. Потужна система з п’ятьма динаміками забезпечує поглинальний, повно діапазонний звук. Він адаптується в залежності від положення колонки – горизонтальному, вертикальному або при встановленні на стіні. Наповніть свій будинок звуковою атмосферою!

Apple Watch

Кому підійде: спортсменам, бізнеследі та взагалі всім власникам iPhone.

Що подарувати дівчині, яка любить спорт чи мріє схуднути? Чи багато працює, а її телефон розривається від повідомлень? Apple Watch – гаджет, який допомагає відстежувати спортивний прогрес та мотивує більше рухатися. А ще він здатний усунути звичку вашої обраниці ні на мить не розлучатися з телефоном.

Розумний годинник від Apple дублює повідомлення та повідомлення, позбавляючи необхідності щоразу дивитися в смартфон. За допомогою годинника можна розблокувати iPhone, не знімаючи маску, а також оплачувати покупки, перемикати музику, викликати Siri та багато іншого. Після тижня використання цього годинника ваша дівчина вже не зможе уявити, як жила без нього раніше.

Важливий момент: Apple Watch підходять і для шульг, і для правші. А ще ідеально вписуються у будь-який образ. Циферблат легко змінюється, можна вибрати класичний чи спортивний. Ще один сильний бік – знімні ремінці, які можна міняти хоч щодня залежно від образу.

Аксесуари для Apple Watch

  • Перевага Apple Watch ще й у тому, що їх можна вписати у будь-який образ. І зробити це можна за допомогою змінних ремінців. Вони бувають силіконові, металеві, шкіряні, нейлонові – вибирайте на власний смак.
  • Ще один небанальний подарунок дівчині на день закоханих – бездротова зарядка, powerbank або класичний адаптер живлення. Вони стануть у пригоді не тільки для зарядки Apple Watch, але та інших гаджетів – iPhone, AirPods.
  • Якщо ваша дівчина не уявляє себе без музики, подаруйте їй якісне звучання у виконанні Beosound A1 від Bang&Olufsen. Це портативна Bluetooth-колонка, якою можна керувати за допомогою Apple Watch. Вона працює до 18 години без підзарядки, не боїться пилу, дощу і голосно грає на 180 градусів навколо.

AirPods

Кому підійде: меломанам, спортсменам та тим, хто всюди слухає музику чи подкаст.

AirPods стабільно в топі найкращих подарунків дівчині на 14 лютого та інші свята. Не має значення, яку музику любить ваша обраниця – ці навушники забезпечать живий і потужний звук зі збалансованими басами. А ще їх можна використовувати як гарнітуру та розмовляти телефоном – ідеально, коли руки зайняті або просто мерзнуть, бо на вулиці холодно.

AirPods є повністю бездротові. Вони не випадають із вух, не бояться поту та вологи. Тому ними можна користуватися на пробіжках, велопрогулянках або під час тренувань у залі. Функція активного шумоподавлення (є в AirPods Pro, Max) відключає зовнішні шуми, дозволяючи зосередитись на звуку – навіть у метро не доведеться робити голосніше. А технологія просторового звучання (AirPods Pro, Max, 3-го покоління) створює ефект присутності, додаючи об’єм у музику та фільми.

Ціна запитання?

В рамках Дня святого Валентина купуйте AirPods 3 за спеціальною ціною: 6499 грн замість 7699 грн. Перейти до каталогу AirPods →

Аксесуари для AirPods

  • Чохлів багато не буває. Особливо, коли йдеться про iPhone та AirPods – гаджети, які завжди при собі та вже давно стали частиною іміджу власника. Великий вибір стильних захисних чохлів для навушників – iSpace.
  • Краще AirPods можуть бути тільки AirPods і автоматичний штопор для вина! Здивовані? Уявіть, як несподівано це буде для вашої дівчини! Запевняємо: вона оцінить креатив та нестандартний підхід до справи.
  • У каталозі iSpace ви знайдете автомобільні зарядки, адаптери оптимальної потужності та бездротові зарядні пристрої для одночасного живлення відразу кількох девайсів. Такі не займають багато місця та підходять для інших гаджетів Apple.

Подарункові сертифікати iSpace

Не знаєте, якого розміру та кольору вибрати Apple Watch для витонченої руки вашої дівчини? Чи не впевнені, про які саме AirPods вона мріє? Є безпрограшний варіант подарунковий сертифікат iSpace на суму від 500 до 20 000 грн.З ним ваша кохана сама зможе вибрати те, що їй подобається. А ви здійсните її мрію.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *