Що подарувати дівчині на 8 березня, щоб було радісно за неї та не соромно за себе? Є безпрограшний варіант Apple Watch. Годинник вміє рахувати кроки й калорії, дозволяє розплачуватися за покупки, не дістаючи телефон. А ще показують повідомлення та красиво виглядають на руці. Ваша кохана буде у захваті!

Є 5 причин, чому Apple Watch – найкращий подарунок дівчині.

Допомагають висловлювати себе

Ваша кохана любить нестандартні прикраси, стежить за трендами та носить одяг, який ідеально їй відповідає?

У цьому випадку оригінальний подарунок для дівчини – це Apple Watch. Годинник можна вписати абсолютно у будь-який образ – від фітнесу до ділових переговорів. І вони однаково доречні.

Кожна модель Apple Watch доступна у двох розмірах – легко вибрати той, що має гарний вигляд на мініатюрній руці. І навпаки – любительки масивних гаджетів знайдуть версію, яка показє їхній бунтарський стиль.

У різноманітності кольорів Apple Watch немає рівних. Залежно від моделі корпус (не плутати з ремінцем) може бути сріблястим, темно-сірим, ніжно-рожевим, червоним, темно-зеленим або синім.

За допомогою кнопки швидкого роз’єднання можна легко міняти ремінці. У комплекті з годинником йдуть силіконові – вони «не вбивані» і підходять буквально під усі. А якщо дівчина дотримується класики – придивіться до шкіряних, нейлонових чи сталевих ремінців. Ви знайдете їх у каталозі iSpace.

Ще одна перевага Apple Watch – циферблати. Їх можна міняти хоч щодня і налаштовувати на власний розсуд – підбирати кольори, додавати розширення або змінювати формат часу на екрані.

Тепер знаєте, чому Apple Watch підходять абсолютно всім?

Не дозволять пропустити важливі повідомлення

Ви завжди знаєте, де ваша кохана, тому що вона кожен крок транслює в Instagram? Вона встигає працювати, відточувати фігуру у спортзалі та знаходить час на зустрічі з подругами? Apple Watch допоможуть їй не пропустити нічого важливого.

Apple розробила цей годинник як компаньйон для своїх iPhone, тому інтеграція у них реалізована на найвищому рівні. Apple Watch показують всі повідомлення та повідомлення, які надходять на смартфон. І це реально зручно, тому що iPhone не потрібно діставати із сумки, носити з собою на тренуванні або перевіряти щоразу, коли повертаєшся до кімнати. Звичка не випускати телефон поступово зникає.

Також за допомогою годинника можна приймати дзвінки, перемикати музику, викликати Siri та багато іншого. Звучить банально, але уявіть як круто: ви разом готуєте їжу, руки зайняті, а потрібно поставити таймер для духовки. З Apple Watch це можна зробити одним лише голосом.

Формують звичку більше рухатись

Фітнес після роботи, пробіжка, басейн, підйом сходами – Apple Watch врахують кожен рух. І повідомлять корисні дані прямо на зап’ясті вашої дівчини.

Ваша кохана не займається спортом? Годинник фіксує фізичну активність протягом дня і підраховує спалені калорії. Але не всі, а лише ті, що витрачені в русі: прогулянка із собакою, прибирання у квартирі чи ігри з дітьми у дворі. Що більше рухів, то швидше закриваються кільця активності. І так, потихеньку, Apple Watch формують звичку більше рухатися – пройти одну зупинку пішки або піднятися сходами замість ліфта.

Ще більше можливостей Apple Watch відкривають тим, хто займається спортом. Режим «Тренування» показує повну інформацію про те, наскільки якісні ваші заняття. У ньому можна відстежувати історію успіхів за кожен день та місяць, а також заробляти віртуальні нагороди. У режимі реального часу показується пульс, пройдена відстань та висота. Все, що потрібне, – під рукою і при цьому не заважає концентрації.

Дозволяють оплачувати покупки прямо із зап’ястя

Сучасні люди рідко користуються готівкою або навіть пластиковими картками. Тому що з телефоном на касі набагато зручніше: дістав, приклав, пішов із покупками. Apple Watch дозволяють робити те саме, тільки прямо з зап’ястя.

Ваша дівчина, напевно, оцінить: не потрібно носити з собою карти або шукати в сумці смартфон. Все набагато простіше і швидше: навіть не потрібно стягувати маску з обличчя, як при активації Apple Pay на iPhone. Якщо годинник на руці розблокований, достатньо двічі натиснути на бічну кнопку.

Не бояться поту, води та пилу

Дівчата люблять, коли техніка просто добре працює. Чи не відриває від занять, не видає помилки й не ламається. І в цьому сенс Apple Watch: вони відчутно спрощують багато речей, але при цьому самі абсолютно прості у догляді. І тому цей годинник – ідеальний подарунок дівчині на 8 березня.

Вони не бояться вологи, тому з ними можна приймати душ та плавати. Їм не страшний пил – можна сміливо засмагати на пляжі або копатися в пісочниці з дитиною. І тим більше не варто переживати за девайс під час занять спортом – контакт з вологою для них безпечний.

Купуйте Apple Watch SE, Series 6 та 7, а також ремінці для них у каталозі iSpace. А якщо ви хочете оригінально подарувати Apple Watch дівчині, не промахнувшись із розміром та кольором – вибирайте подарунковий сертифікат iSpace. Вони бувають паперові та електронні – зі спеціальним кодом, який потрібно ввести при покупці через сайт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як Apple Watch покращують життя? Топ-10 корисних функцій

Це найкращі бездротові навушники для власників iPhone. Хоча вони сумісні з Android

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *